Mina nya favoriter i skohyllan



Scorett 799 kr, från Tiamo.
LOOOOOVE
the heeeeeels ! Sitter som en smäck på fötterna ;)

Torsdag

Dålig uppdatering jaaaaa. Kommer nästan inte ihåg vad jag skrev om sist, men var ju som sagt på bio i måndags och såg Flickan som lekte med elden, va helt okej. Den har ju fått dålig kritik annars, förstår inte varför för den var absolut inte nåt dålig! Har inte hänt så mycket i veckan. Har jobbat som vanligt.. Hinner inte med så mycket mer då! Men idag är jag ledig, har legat i sängen nästan hela dagen :) mys. Nu ikväll ska jag fortsätta packa ner lite grejer i mitt rum, mamma och pappa ska köra ner grejer imorrn igen. Lite senare ska jag nog hem till Anes och checka hans nya lya här i Limmared haha ;) Fan va alla flyttar och har sig nu! Bara jag som ska flytta 10 mil härifrån istället för en annan gata... Men ska bli så jävla underbart, sorligt, tråkigt men roligt på samma gång. Undrar dock om jag ens kommer få nostalgikänslor när jag kommer tillbaka sen när jag inte jobbar här längre ? GÅR de ens få de för denna äckelhålan :P ?

livet är som bäst när man har någon att dela det med

Vem är vaken om inte jag? hoho.. Har ungefär 5 timmar kvar innan jag får åka hem och sova. Börjar kännas nu, va trött redan halv tolv men ändå sov jag till tre idag. Men har iaf gjort halva passet nu! 30 timmars jobb på en helg är inte dåligt egentligen.. Ska bli skönt att få gå och lägga sig normal tid imorgon kväll men får inte sovmorgon för de, jobbar 7-15.30 på tisdag igen. Ska väl sova fram till ett, halv två imorrn kanske och sen vid sex blir det bio i Borås, ska se Flickan som lekte med elden :) Tyckte Män som hatar kvinnor var riktigt bra! Funderar nästan på att läsa böckerna också, om man har tid för de :P

När jag kom nu ikväll hade Sofia vart på gruppboendet och jobbat så jag passade på att boka en tid med henne på salongen dirrr! 10.30 nästa måndag redan kunde vi klämma in en tid för att ta bort hårförlängningen och så ska vi slänga i en massa olika färger och slingor.. Alltså nåt skoj! Ska bli så himla skönt med lite förändring :) Har iallafall en vecka (som att de skulle räcka) på mig att fundera mer över resultatet hehe.. Blir förmodligen bara att jag tar lite på topparna denna gången. En sak i taget va ;)


Lördagkväll

Sitter återigen på jobbet . Väntar på att få gå upp till en dam som brukar lägga sig mellan halv elva och elva! Sen ska jag gå upp till gruppboendet och sätta mig med Siw och dricka kaffe och tjöta lite :P Läsa lite mer i min SOLO tidning som jag köpte igår med kanske :) Fanns nog nåt om höstens hår... Är riktigt sugen på att göra något kul med mitt hår känner jag nu. Lite sådär höstiga färger, fräscht och nyklippt. Ska ta ut mitt löshår för det första, nu känns de inte sådär jättefräscht längre när knappt en inpackning får topparna att bli mjuka och fina. Har ju varit med om lite allt möjligt och olika klimat nu såhär efter 2 månader på mitt huvud haha. Ska bara ta tag i att boka en tid hos frissan med! Jobbigt att behöva skaffa sig en ny nu med när man ska flytta... Inte en tanke som slagit mig hittills faktiskt. Fy va svårt! Det är iallfall "inne" med lång page. Personligen tycker jag att det är skit snyggt, men inget jag skulle våga klippa till - feg och frisörnojig som jag är :( Dags att börja jobba lite på de kanske? hehe

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll iallafall. Har ni vägarna förbi Glimringe inatt får ni gärna komma förbi och säga hej :P haha, puss!

Sitter på jobbet

God morgon :) Så här tidigt på dagen har jag nog aldrig uppdaterat här, men någon gång måste ju vara den första :P haha. Nu är det bara 1 h 10 min kvar innan jag får åka hem och lägga mig! LÄNGTAR... Men har faktiskt gått bra, va riktigt trött innan jag skulle gå hit och mellan 2 och 4 var jag såå trött. Känner mig iallafall som en människa hehe. Har varit med om värre nätter på Ardagh. Hoppas nu att de sista två nätterna går lika bra iaf.
Nu börjar det tillochmed rassla här lite... Om de är vaktmästarna som kommer tros? Eller så spökar det för mig. Har hört endel ljud under natten kan jag säga... De kanske har en logisk förklaring, eller inte. haha, hope so. Liiite småläskigt är det ändå med tanke på hur många det är som dött här under årens lopp. Har fått höra att alla samlas i den såkallade vinterträdgården som ligger precis utanför personalkontoret :)))

Nu ska jag gå en liten runda här, sen blir det nog att vila lite framför teven tills dagpersonalen kommer. Seeen hem och få en välbehövlig sömn!

TORSDAG

Lite av utsikten vid huset i Åsa.. :)


Mamma och pappa körde ner matsalsgruppen och ett hörnskåp idag. Stora möbler på stora ytor gör att det känns tomt direkt , usch. Nu närmar det sig verkligen. Kan fortfarande inte fatta att det är på riktigt ?!

Idag har jag hunnit med att luncha med Angelica på Fiket och jobbat mellan 15.30-21.30. Fanns möjligheter till utgång i Borås nu ikväll men känner att jag inte har någon lust med de faktiskt och ekonomin är tyvärr inte på topp hehe :P Blir filmmys istället, ska äntligen ta mig i kragen och se Män som hatar kvinnor! Ytterligare en film som jag inte kastat mig över så fort den kommit ut, som med Twilight. Tog jättelång tid innan jag såg den och var riktigt skeptisk till att jag skulle tycka den var så bra som alla sa. Men, blev ju helt såld som de flesta andra haha :)

Har absolut inga som helst planer för morgondagen, ska ju jobba natt så blir väl sovmorgon imorrn vartfall. Ligga i sängen hela dagen är ju inte helt fel heller för den delen :) Mys!

Puss & godnatt :)


Flytten

Gud vilken dålig uppdatering de vart här på sista tiden känner jag. Men har helt enkelt inte haft tid eller lust, mina vardagar flyter på :) Jobbade måndag och tisdag, bytte bort min C tur idag så är helledig :) Har bokat in lunch med Angelica runt halv ett imorrn sen ska jag jobba 15.30-21.30. Ska jobba fredag, lördag, söndag natt sen så har fullt upp på mitt schema.

Har varit i Borås en väldigt snabb sväng idag och köpt en inflyttningspresent till Malin och Ville (hoppas hon inte hinner läsa detta nu) för jag har inte varit där och lämnat den än :) hehe, ska dit lite senare!

Tänkte ta upp lite om flytten.. Jag vet inte hur många som vet eller vad alla har hört? Det är iallafall så att jag ska lämna Limmared, Tranemo kommun OCH Västra götaland för västkusten till Åsa som ligger en liten bit utanför Kungsbacka, där min ena moster redan bor med sin familj. Ska bli så jävla gött. Men samtidigt känns det lite vemodigt också måste jag säga, har ju ändå vuxit upp här och detta är ju fortfarande mitt hem. Huset är sålt, ja hela familjen flyttar på sig, och vi får börja flytta ut redan 1 oktober. Så i slutet av nästa månad/i början av november kommer vi förmodligen ha flyttat på oss helt och hållet. Får se hur fort det går. Kommer ju få pendla i början i och med att mitt vikariat sträcker sig till årsskiftet, så hur de blir med jobb för min del där nere får vi se sen. Vi hyr nu ett hus i Åsa tills vi hittar ett som vi kan flytta till och bo i permanent. Hur länge jag ska bo där vet jag inte än, får se hur de löser sig med jobb och framförallt hur jag kommer att trivas. Annars flyttar jag kanske till en lägenhet i Borås, men de är verkligen i värsta fall haha. Funderar fortfarande på att börja plugga till våren om jag kommer in, glömde dock att anmäla mig till högskoleprovet! Attannns. Men får väl hoppas på det bästa :)

So, that's the way it is folks :) Tranemo kommun kan kyssa mig i röööööven!

Lite bilder

Från MC-turen med Anes. Jag är ju gryyyym där på hojjen, kanske att man ska skaffa mc-kort?
 

Texasdagen (haha). Vi fick motorstopp på OKQ8 i Svettljunga mitt i natten, i baksätet såg de ut som på bild nr 2 så jag skulle kolla motorhuven men blev dumförklarad diirrrr! Bara att ta fram långfingrarna!
 

Igår var jag, Jennifer, Anes och David på Liseberg över dagen! Jävlar va skoj det var, lycklig över att jag äntligen fått åka dit. Tog bara cp bilder som jag inte får publicera :( haha. Anes vann en tavla och massa godis, David vann godis, jag och Jennifer vann.. Ingenting... :( haha. Jennifer stannade kvar och vi åkte hem, stannade på en inflyttningsfest på Kristineberg till typ tolv bara, sen hem till sängen. Dödstrött, förkyld och jävlig. Mådde inte alls bra på kvällen, men nu är man förhoppningsvis på bättringsvägen igen. I veckan väntar 7 arbetspass i rad.
 

Varför jag inte tycker om höst/vinterhalvåret...

Svaret: För att man ALLTID är förkyld mer eller mindre. Jag har fanimej blivit förkyld IGEEEEN! Blir galen. Kände igårkväll hur de började skava i halsen när jag svalde och att jag var täppt i näsan. Jag blev av med min hosta och allt från Ayia Napa först förra veckan, och nu kommer de tillbaka. Det var ju länge jag slapp vara förkyld ! :( Hoppas verkligen inte att de ska bli någonting utav de bara. Har inte råd att va hemma från jobbet plus att jag har en massa extra turer som jag ska gå åt folk nu framöver. Suck.

Finns väl iofs massa anledningar till att hösten och vintern är så jävla tråkig men detta och alla andra sjukdomar som kommer vid denna tiden toppar nog nästan listan på det.

Positiv man var idag :) haha ! Men annars är allt bra, är ju torsdag imorrn redan så helgen närmar sig med stormsteg. GILLAR!

Nu ska jag fixa fram lite mat.
Puss på er


tisdag

Helllooo. Ännu en dag halvt förbrukad, vad ska man tillbringa resterande tid med då? Behöver egentligen plugga men orkar fasen inte. VARFÖR i h-vete var jag så jävla dum som trodde att jag skulle orka plöja igenom (nästan) en hel bok och göra ett prov på en 200 poängskurs ??? Nej, >POESAjgourhgoiu<hsdufj ! mycket ångrar jag mig just nu.

Annars tycker jag, förutom att jag har ett tungt prov som ligger och skaver i mig, att jag förtjänar min tillvaro just nu. Bara 3 arbetsdagar kvar nu, sen kör vi igång med ny helg och nya bravader! :D

let's do the "today-list"

Vad är det för dag? - Det är måndag och jag är ledig imorn, vad göra ? Om inget dyker upp blir Pirates of the Caribbean mitt tidsfördriv för kvällen, visas i kanal 9 klockan 21 .

Är sängen bäddad eller obäddad?
- Obäddad, hinner inte bädda sängen på morgonen innan jobbet. Går upp halv sju och åker tio i.

Vad har jag ätit för frukost idag? –
 Smörgås med leverpastej och till det den ack så obligatoriska koppen (muggen) kaffe.

Dagens frisyr?
Arbetsfrisyren ni vet. Uppsatt i tofs!

Dagens outfit?
Mjukisar och munktröja

Dagens fundering? –
Framtiden

Idag rekommenderar jag? –
Hmmm ja vad ska man rekommendera? Här skulle jag ju kunna skriva en hel uppsats om nåt riktigt bra och hälsosamt typ. Nej, eftersom de är en början på en ny vecka är det aldrig försent att tänka om och börja med de där man tänkt i 4 år nu. BÖRJA OM PÅ NYTT! Sluta röka, snusa, börja träna, börja plugga, bli en bättre vän... Tänk om, de är aldrig försent att göra något nytt eller förverkliga sina drömmar :)

Dagens garv?
Haha, på jobbet idag sitter jag och några inne på personalkontoret och XX går igenom en omvårdnadsplanering. Hon har hämtat ett sånt där medel som man tar bort text skrivet med bläck och börjar stryka över. De roliga var bara att hon inte tagit ut papprena ur plastfickan. Hon strök alltså över me de vita på plasten, inte på pappret haha. De var roligt , vi fick oss ett gott skratt iallafall ;)

Detta ska jag göra nu?
– Duscha och ?


Helgen

Har haft en uuuunderbart bra helg måste jag säga. Lyckad kväll igår och allt, fasen vad avis jag är på Mia nu men också imponerad :) Imorgon åker hon till Philadelphia och kommer inte tillbaka förrän nästa år. Shiiiit. Vet seriöst inte om jag hade haft modet till de haha. Men vilken grym upplevelse, helt klart ett minne för livet :)

Nu väntar en ny vecka med 4 dagars jobb, imorrn 7-16, onsdag 7-16, torsdag 13.30-21.30 och på fredag 7-13. Och på lördag blir det Liseberg, bokat och klart :D haha. Ska bli såååå roligt! Hoppas nu verkligen på bra väder och inte något jävla regnande!

Ska strax lägga mig nu, drog på efterfest efter parken igår så somnade nog inte förrän sex, halv sju imorses. Om inte senare. Förstår inte vart folk får all sin energi ifrån :) hehe.

Pussss

Inte riktigt ledig...

Dom ringde från gruppboendet innan och frågade om jag inte kunde jobba en delad tur imorgon. Kunde ju inte ta kvällen men ska jobba 7-12 iallafall, så får inte någon ledighet riktigt än.. Men vad gör man inte för pengarnas skull :) hehe. Upp med tuppen imorgon med andra ord, tur att jag inte planerat nåt för kvällen.
Åkte ut till Tranemo och hyrde en film och köpte godis innan. Tror ni att de gick felfritt? Nej. Filmen är så repig på baksidan att de inte går att titta på skiten för att de hackar så mycket. Ska fasen ha mina 29 kr tillbaka haha :P Så nu vet jag inte vad jag ska göra? Det är fredag. Jag ska upp och jobba imorgon. Det finns inget roligt på teve. Finns absolut ingenting att göra.
Sova kanske?

It's weeeekeeend!

Gick hur bra som helst att jobba inatt, de är ju trots allt 8 månader sedan sist. Var riktigt lugnt också så de va rätt chill hela natten, kollade på teve, städade lite, satt och tjötade, vilade, drack kaffe, gick på larm... Ja, typ så :) Däremot fick jag höra om allt spökande som personalen hade varit med om under åren.. Riktigt läskigt faktiskt med en del historier, får hoppas att jag inte är mottaglig för sånt haha. Märkte iallafall inget inatt men måste erkänna att jag satt lite på helspänn efteråt ;) haha.

Sov till halv tre ungefär och sen har jag och mamma vart hos hennes ena moster o fikat o gosat med mammas kusins lilla son på drygt 1 år. Så himla mysig är han :) hehe, älskar fan barn. Pussa, leka och gosa med barn, de är min grej :D
Vet inte alls vad som händer ikväll men imorgon blir de utgång! Mia ska ha avskedsfest för att hon drar till USA nästa vecka och ska jobba som aupair ... Inte alls avis :) Sen drar vi vidare till parken, Promoe spelar.. Haha! Nä men de lär bli roligt, ska bli grymt skoj att träffa alla igen efter sommaren !

Åkte förbi Malin i deras nya crib också, fan va snyggt de kommer bli. Ännu mera avis haha, vill också skaffa egen lägenhet och starta eget liv. Men snart, snart... Kommer inte bo kvar här länge till.

Puuuss

A brand new day with brand new decisions

Idag kom mitt nya Parlino kort hem i brevlådan, ska ju behålla min gamla telefon också så då beställde jag hem Parlino igen till den. Man ringer ju gratis till alla med parlino, telia, tele2 och halebop + att man får ett frinummer inom de fasta nätet. Så det är ganska bra faktiskt. Bra att ha med sig på fyllan haha :D Jag bytte ju operatör till Tele2 nu när jag köpte ny mobil, men när jag ringt upp de 269 kr och skickat 3000 gratis sms så kanske jag inte ska använda den mer för att inte övestiga beloppet ytterligare. Får se hur bra jag lyckas med detta, men att ha abonemang måste ju vara första gången nångång också :P hehe. Så nu har jag iallafall 2 nummer, smsar väl ut de till mina närmsta när jag har tid o lust :)

I natt ska jag som sagt jobba så ska väl gå och sova en stund nu hade jag tänkt. Och TACK föresten till alla positiva reaktioner om mitt föregående inlägg genom sms, på facebook och msn, visste väl att jag inte var ensam : )))) haha





längtar....


Everybody doesn't love you

Alla älskar inte dig. Alla stalkar inte dig, läser din blogg, bevakar din bilddagbok eller bryr sig ens om ditt liv. Alla vet inte allt om dig. Du intresserar inte mig, har aldrig gjort, och de vet du om eftersom du så många gånger undrat varför!? Men kan de bara inte vara så att alla faktiskt inte tycker du är intressant? Svaret är enkelt. För just så är det. Acceptera det. Så varför måste de bara vara så att alla "härmar" just dig? Varför skulle du vara så fruktansvärt speciell? Genom ditt yttrande i din blogg speglar du bara ut din dåliga självkänsla, helt öppet dessutom. Enligt dig måste det ju bara vara så att alla vill härma dig. Eller hur ? Eller är det kanske så att det är du själv som slaviskt följer alla och hittar fel och saker som liknar de du själv gjort, varit med om eller tänkt göra eftersom du alltid klankar ner på alla andra.

"Härma inte mig nu",
har det etsat sig fast så i ditt huvud? Att du ens orkar. Herregud, lever du i din egen värld där du är drottning? Dags att bli lite realistisk kanske och bete dig som den 20 åring du är. Inte som 14. Visst, dina åsikter - men inte bara dina ideér.

Men, hallå? Du känner väl dig inte träffad efter att ha läst såhär långt nu? Jag kan ju liksom mena vem som helst. För jag nämner inte heller några namn. Och dessutom så är ju du den enda felfria i Sverige gumman :)

SÅ fruktansvärt patetiskt. Say no more.

Bröllopsfotografen

Om 45 dagar har den premiär, och jag SKA se den. Älskar Smala Sussie och Den bästa sommaren - skådespelarna, humorn.. Ja, allt. Björn Starrin är ju lätt bäst haha. Hoppas verkligen att den är i samma stil, verkar lite så på trailern iallafall :)

Här har ni den!


SEPTEMBER

HAALLÅ ? Vart fan tog augusti vägen?! Jag hänger inte med nåt alls känner jag.. Blev nästan förvånad när jag såg att de stod 1 september i mobilen imorses. Det är sjukt vad tiden går fort! Nästa vecka är de en jävla månad sedan som jag och Ida åkte till Ayia Napa dessutom. Fy fan. Men tuuuur att man snart får börja använda alla snygga höstkläder igen haha. Jaja.. Det är ju inte dåligt väder idag för att vara september iallafall hehe, ska ut och sätta mig i solen en stund nu hade jag tänkt. Har suttit och skrivit in alla mina arbetsdagar i mobilen, köpte en ny kalender igår men den glömde jag ju såklart i en påse som syrran höll i. Typiskt mig! Hehe. Har lite helger och dagar som jag måste byta med nån, tex när Svenljungamarschen är, då jobbar jag såklart hela helgen. Men de ska nog kunna lösa sig :) Sen såg jag att jag ska jobba 7 dagar i streck bara för att jag tagit några turer uppe på gruppboendet också hehe, smart av mig. Men de får gå. Allt för min inkomsts skull haha :)

På torsdag ska Dj Tiesto spela på Trägår'n i Göteborg. Hade jag inte jobbat då så hade jag nog fan dragit dit alltså. Lyssnar inte så mycket på honom men de hade varit grymt ändå :D Vissa låtar är faktiskt bra. Shiiit också.

RSS 2.0