Valborg, and the sun is still shining !

Gick upp vid halv elva och käkade frukost ute på vår altan i solen. Underbart ! Sen gick jag hem till farmor och tjötade lite skit och tillbaka hem sen för att sola resten av dagen. Hoppas man fick tillräckligt med färg på Teneriffa så de inte tar alltför lång tid o få tillbaka brännan :) Älskar att bara ligga där och känna hur man steker hehe. Fatta va underbart det skulle vara om sommaren här i Sverige var lika lång som vintern var istället. Då hade iallafall jag trivts som fisken i vattnet :)

Ska bara ta de lugnt ikväll, kanske åker ut till Tranemo och köper hårfärg sen bara. Kolla på nån film och njuta av ledigheten. Jerker är ju i Funäsdalen nu och kommer inte förrän på söndag så har väl inte så jättemycket inplanerat under helgen mer än att ta hand om mig själv ;) Har väl ingen jättelust att lägga pengar på utgång heller för den delen, har varit rätt mycket varje helg nu det sista hehe. Måste ju längta lite också!

Ni har förövrigt säkert hört om svininfluensan.. Lite scary tycker jag allt att den sprids så fort och att de inte finns botmedel för den osv, men här är en dum blondin som inte verkar ha hört så mycket om den precis haha!


29 april

Guuud vilket underbart väder de varit ute idag, kan ju knappt tro att det bara är april månad. Hoppas bara inte att "sommaren kommer nu" och så är det skit väder resten av sommarmånaderna... Men får väl ta tillfället i akt och passa på sålänge solen visar sig... Imorgon skulle ju det fina vädret fortsätta så då får det bli en stekardag :)

Idag var vi i Borås och var på studiebesök på lasarettet, först i sjukhuskyrkan och sen på eftermiddagen var vi på HIA, hjärtintensivvårdsavdelningen. Hade myyyycket hellre varit där under min praktik , verkade jätteintressant. Var även och hälsade på på neurolog/reumatologavdelningen där jag ska vara och det verkade också bra så ska inte klaga . Fick schemat med och börjar 7 på måndag redan så åker väl hem till syrran på söndag kväll.. Ingen sovmorgon med andra ord :S Men de kommer nog gå bra, ser verkligen fram emot denna APU perioden. Har ju längtat ända sen första året :P

Klickade förövrigt hem de här snygga converse skorna innan ikväll också :) Har aldrig gillat converse innan men den nya modellen med tunn sula är riktigt snygga tycker jag !


News from Nelly.se

Ha begär från nelly :

  

Klänning 599 kr
Kjol 249 kr

En lyckans dag för vissa =)

Måste ju bara säga ett stort GRATTIS till bellas syster becka som fick en liten dotter imorse och även grattis till bella då som på köpet blivit stolt moster ;) Och vi två som hela tiden sa att de va en flicka och inte en pojke, som alla andra trodde. Lite roligt faktiskt att vi hade rätt :) Kan riktigt föreställa mig vilken lyckokänsla man får när det lilla livet äntligen kommer till världen !

Dagen har varit hyfsat bra hittills. Hade vår sista samhällslektion imorse, finally !!! Hade dessutom bara betygssnack med vår lärare och under tiden skulle vi försöka lösa omkastade namn på orter och städer i Sverige. Därefter hade vi föreläsning om palliativ vård på omvårdnadslektionen och sen det förbannat långa hålet som typ var det sista nånsin hehe. Nästa vecka går vi ut på praktik : ))) Hade ju muntligt i enB kl ett också men gick väl inte riktigt som jag ville men godkänd måste jag blivit . Satsar väl mer på skrivningen som vi har imorgon.

Snart är det sluuut ! 45 dagar till studenten


Cheers mates


Edvins änglar

Lördagen började halv åtta. Gjorde mig iordning och plockade upp bella, Edvin, Emil, Johan och Ponuts i Tranemo så att vi var i Ambjörnarp strax efter nio nångång. Startade som sagt ca 9.26 och hela långpromenaden gick väl hyfsat bra för oss detta året också måste jag säga :) Förra året kom vi på plats 46 nu på plats 55, inte så illa ändå ;) Vid halv fem gick vi i mål, ca 3 timmar längre tog det i år med andra ord haha. Men de va grymt skoj och vi hade ju ett sånt skönt lag =) Spelade ju blockflöjt och grejer för att sysselsätta oss på vägen när de blev tråkigt haha.. Så fult.. Bella och Jennifer hade med sig sina kameror så alla bilderna finns på dom. Kommer väl upp nåt enstaka här kan jag väl tro , annars kommer dom definitivt upp på FB inom kort.

Fick skjuts hem vid åtta ungefär på kvällen sen och så åkte jag ut till Jerker. Deras lag kom fan på plats 32 och det är inte illa alltså. Speciellt med tanke på hur mycket alkohol vissa hade konsumerat ;) hehe.. Hade väl tänkt fortsätta dricka lite där sen men somnade mellan tio och elva nångång och gick inte upp förrän elva imorse haha. Behövde verkligen vila ut efter en 7 timmar lång vandring i skogen ;P Och idag har vi bara tagit det lugnt. Kollade klart på Benjamin Button, som förövrigt var riktigt bra, och en massa annat skit på tv. Så helgen var grymt bra : ) Är dock inte redo för två hårda skoldagar framöver som kommer att bestå av en massa jävla nationella prov i engelska B och ett annat prov osv osv .... Ser inte fram emot det kan jag ju säga men sen är man ju lite lång ledig igen och dessutom så är det ju löning imorrn. Är såå sugen på liseberg till helgen som kommer så får se om man kanske kan styra upp nåt .


Taggar inför morgondagen !

Imorgon äger den årliga långpromenaden i Ambjörnarp rum, och precis som förra året går startskottet för mitt lag 9.26 ! Kommer bli riktigt nice. Förra året gick jag, Jennifer, Bella, Edvin och Pontus men i år har vi även fått två nya lagmedlemmar bestående av Johan och Emil. Ett lite starkare lag i år med andra ord, så detta borde vi klara galant ;) Hoppas man har vädret med sig hela dagen också. Sol, massa gött folk + alkohol , kan nog inte bli så mycket bättre =)

Efter skolan åkte jag och mamma in till Borås, hade tid hos Glasögonmäster halv tre för ny synundersökning. Hade med mina gamla och testade ifall jag såg bättre med dem på tavlan men de va typ ingen skillnad haha. Katastrof :P Så nu har jag ett par nya glajjor beställda och som förhoppningsvis kommer nästa vecka :)
Och nu ikväll blev jag "medtvingad" på en fotbollsmatch. Måste väl få erkänna att det inte var så tråkigt som jag förväntat mig men kommer ju aldrig kunna jämföra en fotbollsmatch med en hockeymatch haha ! Inget slår en hockeymatch ;) Limmared slog förövrigt Tvärred med 2-0

Ska väl förbereda lite inför morgondagen nu, sen väntar sängen. Går väl upp vid halv åtta tiden, åker ut till Tranemo och hämtar upp ett gäng av laget sen vidare till Ambjörnarp. Sen är det bara att börja festa och visa vilket lag som är bäst, eller sämst.. haha


Bjuder på en grym låt som avslut på denna fredag .
Kanske ses där ute någonstans i Ambjörnarps skogar !


I´M BACK

Så bra klarade jag mig utan min blogg. I TVÅ ynkliga dagar haha, det är nästan patetiskt men jag måste nog erkänna att man blir beroende. Det var nämligen så att jag tog bort den helt och hållet i söndags men ångrade mig typ i samma sekund. Men hade absolut ingen blogglust så kände att jag inte behövde ha kvar kontot heller just då.
Men nu så validerade jag min epost på blogg.se för att återställa mitt bloggkonto och vips så fanns den där igen och även alla mina gamla inlägg :) Så glad jag blev haha, visste inte om att man kunde göra så !

Anyway, nu får ju iallafall alla nyfikna som kikar in här kunna fortsätta läsa om min intressanta vardag.
Ska väl göra om lite här nu så ni får ha överseende med röran .

/ linda

Ojoj

Nu var det över en vecka sedan som jag uppdaterade. Händer väl allt för lite känner jag, lägger mycket tid och energi på skolan just nu. Lever gör jag iallafall och nu närmar sig studenten med stormsteg. Det är bara 2 veckor kvar innan vi går ut på 4 veckors praktik och när vi kommer tillbaka till skolan igen så är det bara 2 veckor innan vi slutar. Känns gött :)

Har inte direkt en massa att dela med mig idag heller, tänkte bara uppdatera här lite och får väl se när de dyker upp ett inlägg nästa gång. Bloggsuget är väl inte jättestort precis ;P

Ha de gööött. Puss.

Och dagens ris går till.... UVX i Borås ! Grattis

Är precis hemkommen från Borås, var inne och lämnade tillbaka glasögonen jag lånade hem i fredags och bokade tid för synundersökning. Måste ha ytterligare betänketid över om jag verkligen ska ha dom. Måste ju ha ett par ändåså. Bella var snäll och följde med mig in iaf :) Gick väl runt i lite affärer men hittade ingenting, lunchade på Tant grön och så . Tråkigt de var att behöva sitta inomhus! Jävla regn.
Sa ju de.

På UVX finns det en jävla gubbe som alltid står i kassan och som är fruktansvärt otrevlig ! Varenda gång jag vart där har han varit det, senast nu idag. Frågade bara en tjej som stod bakom kassan om de fanns möjlighet att byta en piercing. Så börjar hon förklara, och så vänder sig gubben mot mig som egentligen står med några andra kunder och säger först du får vänta, skit tyket typ precis som att jag precis ställde en jättejobbig fråga som tar hundra år att förklara. Sen direkt efter de kommer en suck och så frågar han vad jag vill. Vadå vill ?? Jag frågade bara om man kunde byta piercingar. Undrar fan vad killen har för problem alltså... Och det är inte första gången heller. Jävla idiot. Alla andra piercare och annat folk jag pratat med har också fått höra massa klagomål över hans beteende, kan man inte ha ett gott betmötande till sina kunder ska man fan inte driva en butik heller, åtminstone inte stå i kassan. Så då gick vi till Pistolero och köpte en ny istället, tänkte fan inte ge honom 80 kr till.

Fordonsutsläpp, växthuseffekten, biologiskt perspektiv bla bla blaa.. HÅLL KÄFTEN ! JAG GJORDE DET IGEN !

Nu skiter jag i allt vad skola heter, nu är mina deadline arbeten inskickade och klara. Jag börjar undra om jag inte gör mina arbeten bättre när jag kan börja räkna timmarna till deadlinen på en hand, har iofs inte testat nåt annat så man vet ju aldrig. Jag klarar ju alltid deadlinen ändå så och det är fan inte illa. Så nu bjuder jag på ett par bilder från helgen med min underbart grymma mobilkamera på 3,2 mp utan blixt !


Dom var typ 13 cm höga.. jag hade dödat mina vrister om jag köpt dom,
sorgligt nog :(




J fixade med grillen medan jag satt och kollade på och avnjöt en öl i solen ;)
Precis som det ska va. Haha



Sen kom bellabus & eddan : )

Solen är framme

Idag vaknade jag klockan 9. Det är inte illa med tanke på att jag alltid sover så länge att jag måste ställa alarm i vanliga fall för att jag ens ska vakna :P A jag blev iallafall förvånad haha. Gick upp och åt frukost och sen började jag med samhällen som jag inte orkade fortsätta mer med igårkväll efter att jag började kolla på teve.. Men nu är jag typ klar :) Så nu har jag precis lunchat med mig själv här framför datorn. Glömde rapportmallen i skolan så måste kolla lite i Bellas sen. Ska hem till henne om ett tag och Jennifer kommer med, sen åker vi till Gislaved för att ta måtten till våra balklänningar så de kan skräddarsys! Blir väl fika på Linnéas sen antar jag, lite tråkigt att dom inte har uteservering dock. Kanske ska ta nåt annat fik om tiden finns. Måste hem sen direkt och fortsätta med en psykologiuppgift. usch va tråkigt : ( Inte en ledig stund känns det som.

Hoppas ni får en bra dag och passa på att njuta av solen, det finns ju inga garantier på att man ska få se skymten av den hela veckan som de lovar på väderprognoserna. I Sverige brukar de ju vara mer normalt att regna och vara mulet än att solen tittar fram (om nån nu lyckats glömma de vill säga haha)

/ L


Helgen är över men...

jag är ledig iallafall :D Ska bli grymt skönt att inte gå till skolan på en vecka nu. Har iofs 3 inlämingar att göra till imorn innan klockan slår 24 och det blir tisdag. Ska åtminstone försöka bli färdig med samhällsrapporten idag hade jag tänkt.

I fredags åkte jag Jerker Bella och Edvin till Borås och strosade... Hehe nä men jag är ju i glasögonköpartagen just nu så fick med mig 4 par hem från glasögonmaster. Får se om jag väljer ett par därifrån, dom har ju ta-två-betala-för-ett-par-erbjudande på synsam och specsavers bland annat just nu. Ska in på tisdag och kolla vidare iaf :)
Sen fick en skit snygg rolling stones tisha och en t-shirt/klänning från Carlings följa med mig hem så nu är det väl slutshoppat för min del denna månaden. I have noo nooo money.

Igår grillade vi och drack hemma hos J. Spelade kubb och drack öl i solen, så jävla skön stämning när det är så varmt ute att man kunde gå utan tröja och så. ÄLSKA vår och sommar säger jag bara :) Var iaf en trevlig kväll! Vaknade väl inte upp till något trevligt väder imorse men nu har solen tittat fram igen. Hoppas inte på nåt skitväder under veckan nu när man är ledig :) Ska bara jobba onsdag, torsdag och måndag på Glimringe och de räcker gott och väl. Hade helst velat vara hel ledig men måste ju ha lön i maj också.

Jag blev lurad

Igår var jag såååå säker på att jag inte blivit lurad en enda gång under dagen och sluppit undan alla sånna pinsamheter. Men icke.

Jag våndades så över att cafeterian skulle vara stängd både idag och imorgon. Inget kaffe alltså. En fin liten lapp informerade alla på skolan om detta igår, personalen skulle tydligen på kurs. Faaaan tänkte jag, jag som dricker massa kaffe varje dag. Hur ska jag klara mig i 2 dagar ?? Ta med termos ?
Hade såklart glömt bort detta på kvällen igår, fick i mig kaffe imorse innan jag åkte till skolan eftersom jag mindes att cafeterian inte skulle vara öppen och undrade hur ska jag skulle klara mig hela dagen . Klagar lite om stängningen när jag kommer till skolan och så blir man typ dumförklarad över att man tydligen gått på  ett aprilskämt som jag faktiskt trodde var sant... hahahaha... Så jävla fult . Fattar inte hur jag kan va så blåst, de kunde jag väl förstått men ingen klocka som ringde ändå :P Aja, tur de inte var sant men de va ju inte direkt otroligt. Kuuunde ju varit så att dom faktiskt skulle på kurs ;)

Igår fick vi förresten våra studentmössor och våra blev sååå snygga hehe :D
70 dagar kvar !

1 APRIL

Äntligen är en riktig vårmånad här som också börjar med fint väder : ) Man blir glad !
Dagen började med nationella prov i svenska B, blev färdigt på ca 2 timmar och lektionerna började inte förrän halv två. Hann med både kaffe på fiket och åka hem till J och njuta av solen. Hade bara HRL övning i en halvtimme ca, sen slutade vi .
Fick reda på att jag hamnade på neurolog/reumatolog avdelningen under min praktik på lasarettet v.19-22 idag med! Blev nöjd med placeringen, klagar absolut inte. Ulla uttryckte "mycket provtagningar" och det gillar vi ju ;) Kommer säkert bli kanon. Hänger väl bara på handledaren nu.

Får se hur resten av dagen artar sig, är iaf grymt sugen på en promenad just nu så ska nog gå ut en sväng strax. Hittills har ingen försökt sig på att lura mig heller så hoppas man slipper det också hehe, på radion kör dom med att Pinocchio statyn ska säljas för att rädda Borås kommuns ekonomi.. Yeah right !
Förra året körde dom med att Pinocchiostatyn skulle utrustas med övervakningskameror i ögonen och grejer... Undrar hur många år i rad dom ska använda pinocchiostatyn som aprilskämt. Hade iofs vart glad om årets aprilskämt var sant, den är Borås skamfläck och som inte har något som helst med den stan att göra överhuvudtaget...


RSS 2.0