Herregud

Jag förstår bara inte hur alla kan tycka att "Idol-Lars" är så jävla bra. Han sjunger USELT och dessutom verkar han härma Daniel (som var med i förra årets omgång av Idol) och hans kroppsspråk. OK att han kanske håller tonerna men hans sångröst är väl inte något att hänga i granen precis - och inte heller nåt skönt att lyssna på.
Eller vad tycker ni?

Trevligt att våran lokala idol fick vara kvar till nästa gång iallafall och tillochmed sitta säkert. Jag blev dock lite osäker där ett tag måste jag erkänna och till nästa gång får han nog verkligen visa vad han går för. Jag slängde iaf iväg en sms-röst för att visa mitt stöd : )


Från en sak till något helt annat så skulle min älskade Fanny ha blivit 12 år idag. Hade hon fortfarande varit i livet hade jag personligen gett henne något extra gott att äta och gosat extra mycket.

Alla sår läks inte med tiden.

Happy b-day älskling !

Måndag

Dagen började med att jag åkte till skolan för en omvårdnadslektion som höll på i ca 45 min... Gjorde bara massa venprover och tog varandras blodtryck och sedan åkte jag, Jennifer, Bella och Madde till Borås. Kom in vid elva och jag var inte hemma förrän halv åtta så vi var ju typ där hela dagen och bara gick i affärer haha... Sjukt trött var jag när jag körde hem alla sen, så trött att jag helt glömde av att jag skulle släppa av Bella hemma hos henne så jag körde rakt fram i rondellen i Tranemo istället för att svänga haha. Jag ville bara hem!
Hela bagaget i bilen var full av påsar... Undrar hur mycket alla handlade för tillsammans och hur mycket varje affär har tjänat på våran rundgång i affärer idag? Jag har iaf inhandlat en grå höst/vinter jacka så nu är det bara en riktig parkas till vintern som fattas. Orkar inte räkna upp allt vad jag köpte men det blev inga skor idag iaf hehe ;)
Sammanfattningsvis har det varit en mycket trevlig dag med mycket shopping och ömma fötter.

Imorgon börjar jag kl 10, vi tar en extra halvtimme sovmorgon innan vi fortsätter med vårat projektarbete tänkte vi. Så nu ska jag sova!


Nighty


Bra helg

Fredag: Åkte in till Borås med mamma och pappa, släppte av mig hemma hos D och sen åkte vi vidare ut till Knalleland för att jag skulle få inhandla lite saker : ) Tar varje chans jag får när D går med på att följa med mig och shoppa haha. Han brukar nämligen oftast vara ärlig och säga vad han tycker hehe.
Köpte en kavaj och tischa på Vero moda, örhängen, puder och två par svarta stövlar. Får se vad som får följa med mig hem imorgon, stan med tjejerna som sagt! Just det. får inte glömma att berätta vad jag köpte på Micro : en rattmuff av äkta fårskinnspäls. Det ni haha! Det absolut första som jag köpt till bilen hehe, bara wunderbaumen som fattas nu då ; )

Lördag: Sov nog till två nångång.. Jag gick upp och lagade korvstroganoff och ris, sen åkte vi ut till Knalleland igen för att jag skulle köpa hårfärg. Ska försöka hinna med att slänga i färgen nu ikväll hade jag tänkt. Hyrde film, hämtade sushi och lite thai mat på East och kollade på en gammal Beck film som visades på tv4+ och sen somnade jag gott.

Idag: Sov länge idag med och har inte gjort något vettigt alls. Städade lite i lägenheten bara, sen åkte vi och käkade på Oliven innan vi åkte hem till Limmared. Och här sitter jag alltså nu och dricker kaffe och äter någon mjölkchokladkaka som vi köpte på IcaMaxi i Borås. Har inte ätit godis på hela helgen förutom tre pingvinstänger igårkväll så jag var så sugen på något riktigt gott. Nej föresten nu ljög jag. Vi gick ju till Tant grön och åt varsin blåbärspaj igår med hehe, älskar deras pajer : )))

Imorgon börjar jag inte förrän halv tio eller nåt så nu ska jag sätta mig framför teven och slappa sådär som man bara kan göra på söndagar... Hoppas det är nåt bra på tv ikväll med?

Det snöar löv ...

Men jag är inte ledsen för det, för idag ska jag satsa på höst shopping i Borås. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem från jobbet så jag kan åka med dom in, för pappa skulle fixa med min bil i helgen och syrran har mitt busskort så kommer inte in på annat sätt. Lite senare ska jag hem till David och ikväll ska vi kanske ut och käka någonstans. Funderar på Oliven igen : ) Lär ju vara rätt mycket folk ute eftersom det precis har varit/är löning. Själv har jag inte fått in pengarna på kontot förrän idag så jag är riktigt sugen på att bränna lite men inte för mycket. För på måndag ska jag och tjejerna in till stan så jag måste spara mig lite tills dess hehe! Ska bara göra provtagningar och lite sånt praktiskt på omvårdnadslektionen på morgonen och sen åker vi in direkt efter och tar förmodligen lunch på Thai Silk och lite shopping på det.

Låter bra : )


Ondsag

Grattis till Jennifer som fick körkort idag :D

Idag vart jag duktig och lämnade lilla bettan hemma och tog bussen till skolan. Det var faktiskt riktigt skönt att gå ner till stationen för det är så frisk luft ute nu när det är lite kyligare. Tillochmed Mirand var förvånad över att se mig på bussen haha : )
Slutade vid fyra och var hemma vid 16.30 tiden. Har börjat lite på svenska b uppgiften som vi har till på fredag nu med men har bara skrivit ca 250 ord av 1000 haha. Ska ju skriva första kapitlet på en följetångsroman. Fy fan, undrar verkligen hur detta kommer att gå... Hoppas att syrran kan dela med sig lite av sin fantasi när min börjar tryta.








Och jag är jävligt pissed på detta nu.

Svenljunga VC

Nu är min praktiplats fixad för veckorna 41-43, ska vara på vårdcentralen i Svenljunga. Ska även vara med deras rehabassistenter och göra hembesök och vara med på dagverksamheter, låter mycket bra med en omväxlande och flexibel praktik. Får bara hoppas på att handledare + personal är bra med, det är ju det allra viktigaste.

Idag har jag en rehabiliteringsuppgift som jag måste göra till lektionen imorgon... Vet bara inte vilken sjukdom jag ska välja att utgå ifrån? Annars blir det tv ikväll. Först är det Sjukhuset halv åtta i 3:an, sen över till Idol i 4:an och sen Främmande fågel kl 21. Ska försöka hinna med en promenad med Malin också =)

Kramkram

Resa

Helloo.. Allt bra med er?
Med mig är det rätt bra sletet faktiskt, jag sitter och kollar sistaminuten resor nu men kom på sen att jag i vilket fall som helst inte kan åka utomlands just nu för snart ska jag ha 3 veckors apu och det kan jag inte missa. Men det hade varit jävligt skönt att bara dra iväg en vecka sådär! Lite avkoppling mitt upp i alltihop, jag fick ju inte så mycket sommarlov om man säger så. Men jag ska inte klaga. Höstlovet närmar sig med stormsteg och därefter är det bara 7 veckor till jullovet och ja, sen står sommar bal och student och väntar i farstun haha!


Mauritius - mitt drömresemål : )

Inte för att jag skulle ha råd att åka dit nu men nångång ska jag fanimej dit. Ska skrapa ihop 30 lax och åka dit och stanna så länge som möjligt. På smekmånad kanske? : P

"Mamma"

Nu har jag drömt att jag har varit gravid och fått barn två nätter i rad. En dotter i varje dröm. Ibland så är jag inne i sådana mamma-perioder och jag längtar så mycket tills jag blir gravid och hela paketet ni vet. Funderar på olika namn, undrar vilka personligheter mina barn kommer få osv. Hade jag fått en pojke nu så hade jag döpt honom till Milton till exempel haha :) Men bara nån vecka senare så har jag ångrat mig och känner att jag aldrig skulle klara av att bli mamma i den här åldern och just nu står ju sjuksköterskeutbildningen först i kö ;) Sen kan man börja tänka på resten hehe.

Idag har det varit en jäkligt seg dag. Vaknade kl 11 - käkade frukost och kollade på Idol reprisen sen i veckan eftersom jag missade det, sen några Vem kan slå Filip och Fredrik avsnitt och sen har jag bara zappat mellan massa kanaler. Och nu har klockan hunnit bli sex redan. Ok lite snabbt har tiden gått men det har ändå känts segt. Snart kommer David hit... Vet inte vad vi ska göra. Blir väl teve tittande skulle jag väl kunna tro hehe. Men det är väl meningen att söndagar ska vara sånna här ? Slappa som fan så man kan "vila upp sig" inför en ny ångestfylld skolvecka ?


P.S I love you

Nu har jag äntligen sett filmen. Jag har läst boken som verkligen var jättebra och, som det oftast brukar vara, så är ju boken bättre än filmen. Men jag har sett sämre filmatiseringar av böcker och den här var bra faktiskt : ) Den är ju så himla sorglig med så det var flera gånger som jag inte kunde hålla tillbaka tårarna! Se filmen eller läs boken ni som inte gjort det. Rekomenderas verkligen!

Snart blir klockan 21 och jag ska kolla på någon film som antagligen börjar nu. Eller så kollar jag på en Beck film som skulle börja 22.10 i tv4 plus. För ikväll blir det filmkväll för min del med naturgodis och loka fläder/citron.


Ha en fortsatt bra kväll för det tänker jag ha : )


Kryddparty

Igår hade jag ju mitt "kryddparty" eller "homeparty". Man kan ju kalla de vad man vill.. Iaf så blev det ju ganska lyckat hehe, vi blev 11 personer sammanlagt och tillsammans så köpte vi grejer för 4201 kr. Inte illa hehe.. Det var bara en tjej som inte köpte något alls. Detta måste ju göras om, fast då ska det vara på en helg så man kan dricka och gå ut på krogen efteråt eller på någons födelsedag : )

Idag har det inte hänt alls mycket. Dock första gången jag spelade tennis i hela mitt liv! Så det var ju något stort haha... Kände mig nästan som Björn Borg!
Ska laga lite mat åt mig själv nu och sen åker jag hem till David. Får se om jag åker med honom i lastbilen idag, lite småtråkigt att vara ensam i lägenheten hela kvällen : /

Imorgon är det redan fredag men jag har ingen aning vad jag ska göra i helgen. Davids kompisar kommer hem till honom och då håller jag mig nog hellre här hemma. Får se om det är någon som är sugen på att hitta på något skoj. Helst nåt som är ganska så billigt eller helt gratis för jag får fan inte ta från mina sparpengar haha. Det är svårt att hålla fingrarna bort från de extra tusenlapparna men jag ska försöka hålla ut... Snart kommer nästa lön : )

Angående onsdag...

Ni tjejer som ska komma på mitt lilla homeparty på onsdag är så välkomna vid halv sex! Jag började nämligen undra om det skulle bli något bara för att dom inte hade skickat något brev ifrån företaget om vem som kommer hem till oss osv och det är 2 veckor sen jag bokade. Så jag ringde dit idag för att kolla upp och hon sa att jag kunde vara lugn och att iaf mitt blir av hehe. Hon som hade hand om utskickningarna hade tydligen varit sjuk och inte hunnit med eller vad det var hon sa... I vilket fall som helst så blir det av. Ni som inte hittar kan ju höra av er till mig eller söka på ekenäsgatan 6 på eniro eller nåt och få fram vägbeskrivingar : )


Måndag

Hejhej.. Nu är det en ny vecka igen och om bara 4 veckor ska vi ut på 3 veckors praktik men jag har ingen aning om vart jag ska vara någonstans... Tänkte iallafall kolla upp vad dom har förnåt på Solhem i Borås, det ligger vid sjukhuset och mittemot Davids lägenhet så de skulle va perfekt att vara där på typ rehab avdelningen eller nåt : )

Helgen var bra. I fredags åkte jag hem till David och sen gick vi och käkade på Oliven! Det var riktigt gott, jag åt kycklingspett, stekt potatis och tzatziki och drack husets röda. Det åt jag sist jag var där med och när man äter det så vill man aldrig bli mätt : ) Mätta och belåtna gick vi bort till biostaden och kollade om det fanns några biljetter kvar till Arn filmen vilket det också gjorde. Skit bra tycker jag att den var iaf, mycket bättre än första filmen. Över mina förväntningar !

I lördags åkte David till Halmstad och jag åkte hem till Limmared för att jag, Bella och Edvin skulle ut på kvällen sen för det var ju sommarfinalen i Tranemo... Hade faktiskt roligt, trodde inte att det skulle vara så mycket att ha kanske men kan ju säga att det var tur att det inte va några på Pangea som inte hade där att göra. De flesta yngre tror jag höll sig längre bort :P Sen kom David och hämtade mig kl 3 hemma hos Bella igen haha stackaren. Han åkte ändå från Halmstad för att köra hem mig till Limmared. Nä då det var väl det inte bara : ) Han gjorde det ju självmant hehe.

Igår sov vi fram till klockan två, åkte ut en sväng till Lager 157 och på kvällen hyrde vi The Eye och käkade pizza.
Myssöndag var det - precis som det ska vara en söndag : )


Fredag hela veckan

Ja tänk om det kunde vara fredag hela veckan... Det hade varit underbart skönt! För jag har inte alls någon lust att gå i skolan just nu känner jag. Har lite samhällskunskaps arbeten och göra nu innan jag blir helt fri. Ok det kanske går snabbt men det är ju såå tråkigt. Vill bara åka hem till David! Idag ska vi storhandla, städa lägenheten litegrann och ikväll ska vi gå på bio : ) Funderar på att se den andra Arn filmen. Hoppas vi käkar ute på restaurang också, orkar inte laga någon mat ikväll och det hade inte varit helt fel med grekiskt på Oliven!

Imorgon är det ju den årliga Sommarfinalen i Tranemo. Har dock inte firat detta på tre somrar nu tror jag så nu blir det nog av hehe. Har inte planerat så mycket än så vet inte hur det blir riktigt, kanske bara sitter hemma hos Bella hela kvällen för jag tänker ju fan inte springa runt som en 15 åring på gatorna i Tranemo.
Får se vad vi känner för framåt kvällen. Blir väl nåt besök i öltältet eller på Pangea iaf haha : )


RSS 2.0