Fettisdagen



Har dom döpt denna dagen till fettisdagen bara för att man får lov att unna sig en fet bulle just idag eller ? Haha, de gör jag ändå när jag känner för det :D När jag kom hem från skolan så höll mamma på att baka semlebullar, här kör vi på hembakt förstår ni. Jag gillar inte mandelmassa så brukar alltid lägga i lite bananskivor istället. Skit gott :)

Är förövrigt på bättre humör idag, inget klagoinlägg för denna gången haha. Men man kan ju inte alltid ha humöret med sig alla dagar...

Har ägnat eftermiddagen åt plugg, har prov i medicinsk grundkurs imorgon om mag- och tarmkanalen och dess sjukdomar. Plus att jag ska redovisa om tjocktarmscancer på omvårdnadslektionen och ska skicka in ett inlämningsarbete om det innan kl 24 imorrn. Så har lite att göra om man säger så men det känns trots allt inte lika tungt som det gjorde förra veckan, konstigt nog men tur det !

Får ju inte missa Den rätte för Rosing ikväll, lite underhållning är de ju iallafall haha.


Måndag

Fan vilken dryg dag ! Har varit hur rastlös som helst hela eftermiddagen, har nog druckit alldeles för mycket kaffe idag eller nåt... Efter femte koppen för dagen kände jag mig typ spyfärdig.

Tänker så mycket på framtiden just nu också. Är så fruktansvärt skoltrött och jag fasar för de månader som är kvar trots att dom bara är cirka 3 och en halv. Men på de tre månaderna kommer det att hända så jävla mycket, en massa jävla pluggande ligger framför mig. Är det inte meningen att sista terminen på gymnasiet ska vara liiiite lugnare än vad de vart under alla tre åren? För oss på OP är det iallafall inte så, nu har vi typ fullt schema och slutar tre, fyra varje dag förutom på fredagar och våra underbara sovmornar är borttagna.

Ingenting har fan känts bra idag, vet inte varför. Får ingenting gjort nu heller. Att plugga vidare i tre år till känns inte speciellt aktuellt just nu men vill helst få även sjuksköterskeutbildningen avklarad, men hur och vart fan hittar man den motivationen när allt vad skola heter får mig att vilja kräkas ? Stannar jag som undersköterska kommer jag aldrig få nån tjänst så länge jag stannar här vilket jag inte vill ändå, men varför flytta på sig om man ändå inte vet om man kommer plugga vidare i höst/vår ? Vill ju inte ta några onödiga lån heller ju :S Är så jävla kluven just nu så jag tror jag dör. Hade helst av allt bara vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, vakna upp om två månader, ha 4 veckors praktik på lasarettet för att känna av om jag verkligen, verkligen vill läsa till syrra, annars är de 3 åren ganska bortkastade om jag kommer på först efteråt att jag inte ens vill jobba inom vården. Det enda andra alternativet jag ser är att jobba i en skobutik haha. Jag älskar skor och jobbar man i en butik full med skor kommer jag till paradiset varje dag och får ju även jobba med människor .

Jag känner mig som ett stort jävla frågetecken. Över sommaren har jag åtminstone garanterat sommarjobb, men efter de då ? Vad ska hända då ? Det finns ju för helvete inga jävla jobb längre heller pga att de är som de är i detta jävla landet.

CRAAAAP .

Dead and gone

Denna söndag har jag tillbringat framför teven. Började med att se halva Taken men de var nåt fel på filen så då bytte vi och såg Seven pounds, riktigt bra film faktiskt ! Gött med slappa söndagar men man blir ju inte speciellt taggad för en ny skolvecka precis... Jag våndas. Just nu känner jag mig inte alls motiverad till att plugga i tre år till :S

Har väl inte så mycket information att delge er efter denna lugna helg. Kan ju som avslutning på denna söndag bjuda er på en mycket bra låt : )


Lördag

I går tillbringade jag eftermiddagen och en del utav kvällen i Ambjörnarp. Vi åkte ut dit vid halv fyra tiden och tände en brasa nere vid sjön där Edvin bor och drack kaffe, åt frusna vaniljbullar (dom frös efter en knapp halvtimma ute) och kollade på när killarna lekte på isen hehe. Dom körde snöskoter och åkte på en snowracer efter. Blev riktigt sugen på skidåkning när jag fick på mig mina skidbyxor och gick runt där i snön hehe, hade vart grymt skoj att åka till Hemsedal igen till exempel men de är ju drygt 2 årsen som jag ens stod på ett par skidor så det är väl på tiden ! Men det var trevligt iaf :) Sen åkte vi hem till mig och gjorde tacogratäng och tog nån öl framför teven . Blev väl inte alltför sent heller, var rätt trötta allihopa.

I dag har det vart lugnt, åkte in till stan för att hälsa på syrran och P i eftermiddags bara. Förde över lite nya filmer också som dom hade och som ska ses i kväll, är ensam ett par timmar nu så har laddat upp ordentligt ! Plus att jag fick Seven pounds med Will Smith av Bella igår så nu kan jag välja och vraka :) Är väl mest sugen på Jim Carreys nya Yes man, men natten är lång som tur är ;)

Puss / L


H E L G

Äntligen fri från allt vad skola heter, åtminstone för dagen. Igår hade jag 2 prov att förbereda inför i dag plus att jag hade deadline till kl 24 på ett inlämningsarbete i psykologi igår. Så nu när allt de är över känns det jävligt gött :) Får se vad denna fredag har att erbjuda! Jag och B kanske åker ut till Ambjörnarp sen för E och J skulle köra snöskoter och lite sånt : P

Blir förmodligen inget jobb för min del denna helgen, hade verkligen behövt lite timmar då jag bara jobbat 2 timmar denna månaden. Ingen go lön i mars med andra ord :/

Folktandvården alltså

Igår var jag hos tandläkaren på vanlig undersökning. Fan va otrevliga dom var, pratade knappt med mig och dom verkade ha så jävla bråttom. Så när allt var klart fick jag veta att jag har "ett litet hål i höger baktand som måste lagas" och mer var det inte med det. Tänk om jag hade haft världens tandläkarskräck ?! Hur hade dom tacklat det då? Typ "nä men det är ingen fara, det kommer gå fort, det är så litet och kräver ingen bedövning". För det var ungefär så dom sa till mig för jag sa bara nääääeeeeee när jag fick veta haha... Har bara lagat en gång innan och de ville jag aldrig göra igen... Folktandvården är fan skit .

Anyway. Nu har jag alla bilderna från resan, drygt 500 stycken blev det sammanlagt :D Ska lägga över alla på en skiva hade jag tänkt men nu håller jag på att lägga in lite på FB igen. Det är såååå roligt att kolla på dom, man får massa flashbacks och bara skrattar åt allt som hände. Får aldrig nog. Längtar verkligen tillbaka !

Dag 2, första utekvällen.

Forever

Blundar och drömmer mig tillbaka...


It's you and me
Moving at the speed of light into eternity, Yeah.
Tonight, is the night
To join me in the middle of ecstacy.
Feel the melody and the rhythm of the music around you, around you.

Ima take you there.
Ima take you there.
So don't be scared, I'm right here baby.
We can go anywhere, go anywhere.
But first, it's your chance.
Take my hand, come with me.

It's like I waited my whole life,
for this one night.
It's gon' be me, you and the dance floor.
'Cause we only got one night.
Double your pleasure,
Double your fun.
And dance forever, ever, ever.
Forever, ever, ever.
Forever, ever, ever.
Forever.
Ever, ever, ever.
Forever, ever, ever.
Forever, ever, ever.
Forever on the dance floor.

Feels like we're on another level.
Feels like our love's intertwine.
We can be two rebels.
Breakin' the rules,
Me and you,
You and I.
All you gotta do is watch me,
Look what I can do with my feet.
Baby, feel the beat inside.
I'm drivin' you could take the front seat.
Just need you to trust me.
Girl, girl, girl.

It's a long way down.
We're so high off the ground.
Sendin' for an angel to bring me your heart.
Girl, where did you come from.
Got me so undone.
Gazin' your eyes,
Got me saying
What a beautiful lady.
No if's and's and maybe's.
I'm releasin' my heart and it's feelin' amazing.
There's no one else that matters.
You love me.
And I won't let you fall, girl.
Let you fall girl.
Oooh.
Oooh.
Oooh.
Yeah, yeah.
I won't let you fall.
Let you fall.
Let you fall.
Oh.
Oooh.
Yeah, yeah.
Yeah, yeah.
It's like

Ooh, oh.
Oh, oh, oh, oh, oh.
Ooooh.
Yeah.
Forever, ever, ever, ever.

Forever, ever, ever, ever

Snälla låt inte denna dagen ta slut...

Gårdagen blev minst sagt jättebra ! Hade inga förväntningar alls på dagen, jag och Jerker var hemma hos mig och kollade på Döda poeters sällskap på 5an och jag låg typ och halvsov i sängen. Sen helt plötsligt skulle vi iväg nånstans men jag fick inget veta. Det plingar på dörren och in kommer Edvin och Bella, även hon helt frågande haha, jag bara skrattade åt situationen. Vi hamnade iallafall i Borås, käkade på Brasseriet och sen gick vi på bio :) Visste inte vilken film vi skulle se förrän vi satt i salongen haha. Blev Valkyria iaf, den nya Hitler-filmen. Jättehemsk men helt klart sevärd!

Blev en lyckad kväll iallafall, blev ju helt klart överraskad så jag kan ju säga att killarna lyckades bra med sin gemensamma överraskning ;)

I morse ville jag inte gå ur sängen, ville inte att denna dagen skulle ta slut. Det vill jag väl fortfarande inte att den ska men den är på god väg! Jag.Vill.Inte.Till.Skolan.Imorgon.
Jag och Bella hade sen tidigare bestämt att vi skulle åkt och shoppat nånstans och det var väl tur det för hade jag inte haft nåt att göra idag så hade jag fan gått under! Iofs så startade inte bilen först, den var sten död. Tur att man har en pappa som kan haha. Kom iväg till Gällstad tillslut, var inte alls mycket folk heller så det var skönt, hittade ett par lee jeans, mjukisbyxor och en vit cardigan. Första gången jag köper ett par jeans på lager 157, yey! haha. Sen var vi såklart inne på scorett outlet, var 20% rabatt på alla skor i hela butiken men fanns väl inte så mycket direkt, men ett par tanfärgade gladiatorsandaler för 240 kr fick iaf följa med hem :) Så i det stora hela har det väl varit en rätt bra dag.

Ska åka hem till syrran om en stund, lämna bilen och så. Vet som sagt inte hur jag kommer att klara mig utan den i veckan men ja, får väl göra en liten utvärdering på fredag. Kommer säkert försova mig nån dag eftersom jag kommer vara tvungen att gå upp ca en halvtimma tidigare bara för att hinna med busshelvetet som går halv åtta. Fan.


Alla hjärtans dag

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll allihopa !
Give lööööve. Sharing is caring :)


Fredag den 13:de

Otursdag idag ?! Ja det återstår väl att se. Jag ska iallfall jobba 2 timmar på gruppboendet mellan ett och tre, senare vidare till Tranemo för att ta en fika med Angelica. Ska bli mycket trevligt att träffas och prata lite, var längesen nu :) Får väl hoppas på att inga olyckor uppstår under dagen ! Är väl inte så skrockfull av mig direkt men man vet ju aldrig.

Kvällen blir väl lugn, inte fullt planerad men lite vindrickande står väl på planeringen :) Inget festande för min del, det har jag fått nog utav och lär väl inte göra det på ett bra tag nu. Måste vila levern lite haha.

Maten på Oliven var såklart supergod och jag beställde som vanligt in Souvlaki Kotopoulo och friterad fetaost till förrätt ! Ibland är det synd att man har något som heter mättnadskänsla...


Oliven

I kväll blir det käk på Oliven i Borås ! Very very goooodiiie, älskar grekisk mat ! Har ni aldrig varit där och ätit så rekomenderar jag den restaurangen varmt.

Hoppas ni andra får en bra torsdagskväll :)

Hello suckers

Idag är jag åtminstone feberfri. Tur att det inte blev nåt långvarigt av det hela. Har vart en sväng i Gislaved idag och ombesiktigat bilen, och den gick igenom ! Så nu ska den väl snart säljas, lägga upp den på blocket om jag hittar nån bättre iallafall. Nästa vecka ska syrran låna den så jag kommer väl känna mig helt handikappad. Får väl åka snålskjuts med någon och låna audin när mamma och pappa inte behöver den haha. Man blir verkligen beroende utav en bil när man väl haft en tillgänglig hela tiden :S

Borde börja med lite inlämningsarbeten idag som vi har till nästa vecka men jag hittar ingen som helst ork, as usual. Grejen är ju att jag inte har nåt annat att göra så varför inte plugga ??
Jag tror att jag går ner och solar solarie nu istället.

Pussssss .

Sjuk

Jag har blivit sjuk , jag som skulle jobbat idag och allt. Fick nästan dåligt samvete för att jag inte kunde jobba när jag lovade senast igår :S Men men, jävla feber. Hade 38 grader i morse men känner mig bättre nu, hoppas på att det inte blir långvarigt. Har lagt upp mina och bellas bilder från resan på facebook nu för er som ville se, orkar inte ladda upp här på bloggen. Väntar bara på att få jennifers och maddes bilder nu :)

Här får ni en bild på oss alla fyra iallafall.
Den är nog från i fredags om jag inte minns helt fel !


Helt sjuk men riktigt bra vecka

I love Playa de las Americas, the mett bar och Tramps. Behöver jag säga mer än att vi solat på dagarna, festat hela nätterna och fått typ 24 timmars sömn på hela veckan ? Nej, för det var exakt så : )


Fler bilder följer...




Och en liten extra detalj, vi bodde på samma hotell som min största idol KRISTER CLAESSON ! Det är status att ha varit på samma semester som honom, samma flyg och allt haha !!!


RSS 2.0