1:a advent

Första ljuset tänt! Nu är stjärnan och julgardinerna uppe i mitt rum, ska städa ur lite och byta sängkläder också sen får det nog vara bra. Dammar ur mitt vitrinskåp sen när tomtarna ska fram några dagar innan julafton :P




Natten gick så snabbt så när jag kom hem imorses kändes det knappt som att jag hade vart hemifrån dom åtta timmarna. Skönt. Sov fram till halv två idag så får väl se om det går att somna i tid ikväll.
Imorgon skulle ju jag göra en ny synundersökning klockan 12 men så ringde dom igår och sa att optikern var sjuk. Just my luck typ, och fick inte en ny tid förrän på fredag halv tre. Jag som ville fått det överstökat !

Min fredag och lördag

Om två timmar ska jag iväg och jobba. Känner inte alls för det kan jag ju säga : / Men är ju i stort behov utav pengar så vad ska man göra. Det som känns mest tråkigt och är att jag inte kommer att få gå och lägga mig förrän efter kl 6 imorgon bitti. Blir säkert en dryg natt.

Vet ni vad? Nu har jag äntligen hittat Sunes Jul filmerna, så igår kväll och idag har jag tittat på det haha. Love it! På tisdag ska ju jag och tjejerna till Gekås så jag tänkte köpa dom på DVD istället, lite smidigare och lite bättre :)
Igår åkte jag in till Borås efter skolan, hjälpte syrran att städa ur det sista ur lägenheten och passade även på att byta staven på piercingen. Blev bättre och skulle väl tagit en vanlig stav från början men nu har jag ju en plasttsav som jag bara kan byta till när jag ska jobba, när det är läkt. Sen blev det en snabbis i stan, köpte ett par byxor och en ny slapp tisha på Face, käk på Thaisilk och hämta nycklarna och titta på Ds nya lägenhet, sen hem och checka Idol ! (och sune haha)

Idag gick jag upp vid tolv, segat nästan hela dagen. Satte upp min julstjärna i fönstret och imorgon ska julgardinerna upp ! Mamma har bakat lussekatter så nu är det hög julstämning här hemma. Va en sväng på Lager 157 också, köpte två linnen, en tröja och ett par trosor. Fast nu får jag nog ta och spara resten, pengarna måste ju räcka till julklapparna med. Tur att man inte ska köpa till så många iaf :)

Ska väl ta och vila en stund nu så jag inte blir skit trött inatt . Usch , har ingen lust alls att jobba juuuu !
Hoppas ni får en grym lördagskväll iaf .
Puss

Onsdag

Hemma nu efter en dag i skolan, sjukanmälde mig dock och åkte hem vid halv tre. Är tydligen inte helt återställd från helgens bravader än ? Kan inte dricka kaffe eller äta för då mår jag dåligt samtidigt som jag är hungrig och då mår man ju illa bara för det... Inte alls skoj.

Idag ska jag ägna min tid till engelskaanalysen, hoppas på att bli färdig snarast. Orkar inte hålla på med nåt just nu känner jag, min motivation har försvunnit igen ! (Och detta göra mig ännu mer illamående)

Imorgon börjar vi inte förrän 9.40 så då kan jag sova ända till halv nio, de blir skönt :)

Här är en bild på hotellet vi ska bo på när vi åker i februari föresten... Inte lika fint som det andra i Fuerteventura men det blir säkert jättebra, jag längtar! Det är 67 dagar kvar tills vi sitter på planet och lämnar Sverige för Teneriffa och Playa de las Americas !

The mirror's truth

Älskar In Flames nyaste album som nu spelas om och om igen i min bil så jag snart tröttnar efter halva låtarna.

Det var bara ett vanligt besök idag på sjukan, förnyade lite saker och gjorde dom vanliga kontrollerna och allt var bra. Inga prover behövde jag lämna heller ;) Vanna och Therese följde med mig in imorse och efter att jag var klar åkte vi ut till knalleland och kollade lite, inhandlade ett par vinterskor (hoppas dom är hyfsat varma iaf) på dinsko och lite nya underkläder. Sen åkte vi vidare bort till stan för att luncha på Eest. Sushi som vanligt, gott gott. Beställde tid för synundersökning osv på Specsavers på måndag kl 12 när jag har det förbannade långa hålet. Därefter fick vi för oss att pierca oss, eftersom killen på den tatueringsstudion jag skulle till inte skulle komma förrän efter fyra så då sket jag i det. Jag får helt enkelt vänta, alla gånger som jag ska till en studio så är det antingen stängt eller nåt annat som hindrar, konstigt nog. Men men jag kommer att göra den. Men som sagt, Therese skulle byta sin stav på Pistolero så då bestämde jag och Vanna oss för att pierca oss... Jag trodde inte att jag skulle göra det först men jag gjorde det faktiskt, så nu har jag en jäävligt lång stav på sidan av underläppen och en alldeles för stor kula. Men den ska såklart bytas om några veckor :) Staven kanske jag byter eller kortar ned redan på fredag eller måndag. Det är nog sista gången jag piercar mig nu, hade glömt av hur det kändes att ta hål i naveln och för ett tag sedan tänkte jag att jag aldrig skulle kunna göra om det haha. Men men, den går ju att ta ut när som helst vilket det ju inte gör med en tatuering ! Det gjorde iallfall jävligt ont och var helt skakis efteråt mesig som jag är =P

Väl hemma, skolarbeten väntar. Måste läsa ut min engelskabok eller försöka åtminstone. Klockan 21 vankas det Desperate Housewives och då har jag bestämt mig för att ligga i sängen och kolla på det.

God natt


Det blir ingen resa till Fuerteventura......

Idag fick jag brev från Apollo på posten. "Bäste resenär, Vi skriver med anledning av er bokade resa till Fuerteventura. På grund av för få antal bokningar har våra flygningar till Fuerteventura med flygbolaget bla bla bla annulerats."

Tack, vad glad jag blir. Att det alltid ska krångla ??! Från kl 12 till 16.30 försökte jag lösa detta problem och det slutade med att jag och tjejerna ska åka till Playa de las America på Teneriffa den 1 februari istället. Men jag är inte överlycklig, det var ju inte dit vi ville åka egentligen. Får väl hoppas på att det inte var meningen att vi skulle åka till Corralejo dåå, och att det är mycket bättre just på Teneriffa.

Anyway.

Imorgon är jag ledig från skolan och ska på läkarbesök på lasarettet 11.15. Jag vet inte vad dom vill , har aldrig blivit kallad på ett läkarbesök bara sådär förut ? Misstänker ett blodprov och sånt dock ... Usch, och jag som ska köra bil och ingen ska följa med mig... Tur att jag befinner mig bland vårdpersonal ! Det är en annan sak att göra det själv men fan inte att bli stucken med tjocka kanyler : /

Ska iaf passa på att göra "en massa" ärenden imorgon.
* Gå till Specsavers och bli linslus istället för glasögonorm
* Gå till den nya tatueringsstudion, om jag hittar vill säga haha.. Erica följ med mig?
* SHOPPA om kontot är påfyllt, har inte fått något lönebesked än ?!

Nu ska jag sova. Somnade i soffan redan kl 18 efter min hårda bakfylla som inte riktigt vill ta slut. Hoppas på en bättre morgondag.

Nighty.


Vecka 48

Ny vecka = nya tag. Än så länge ser veckan ganska lugn ut på skolfronten, blir förmodligen ett prov på torsdag och engelska analysen ska göras klar men annars inget annat som dykt upp och jag hoppas inte att de gör det heller.
Imorgon är det den 25:e och det betyder löning nr 1. På torsdag är det ju de kommunanställdas dag och då blir det löning nr 2 :) Får se hur lönen blir, har inte varit ute i postlådan än och har inte kollat min internetbank. Det är nästan som att öppna ett kinderägg, man vet aldrig vad man får !

Lördagen blev ju helt galen. Bella och Madde kom och hämtade mig vid 18 tiden, började dricka lite smått på en cider. Jag hade bara 4 st men sen hade jag en liten slatt vodka kvar sen några veckor tillbaka. Madde hade en 35:a så vi delade upp och gjorde hemmagjorda shottar, en med turkisk peppar och en med minthalstablettet ni vet. Vi satt hemma hos Bella ett gäng och hade trevligt, drog sedan vidare hem till bröderna Magnusson vid halv tio tiden där ett x antal pers befann sig och shottarna gjorde sitt men jag märkte ingenting förrän vi bestämde oss att åka hem redan kl 1 !! När jag kom hem var jag skit full, och spydde hela natten och hela morgonen fram till kl 11. Och jag är fortfarande bakis, mår illa bara jag äter nåt hahah. Men jag är förvånad över att det slog till så... Det var årets värsta bakfylla kan jag ju konstatera. Sist jag spydde på fyllan var för 2 årsen pga att jag käkade penicillin, usch. ALDRIG mer säger man när man mår som värst, men det har väl aldrig hindrat nån från att bli dyngad nästa helg igen och förmodligen kommer det inte hindra mig nån gång heller.

Nu - en visit i postlådan.

PUSS!

22 november

Idag är det endast 2 månader kvar till min födelsedag men fy fan va tråkigt att fylla 19. Vad är det för ålder ? Det innebär ju ingenting som det gör när man fyller 18 eller 20. Lika tråkigt som att fylla 17 antar jag hehe.

Kvällen igår var jättemysig ! Madde och Bella var så himla gulliga och hade köpt med sig en present, en söt liten vit skål med en tomte på med chokladfudge i hehe :) Sedan testade vi lyxiga hudvårdsprodukter, smink och pratade... Efter mycket om och men tidigare på dagen bestämde jag mig för att bjuda tjejerna på kyckling, potatisklyftor och fetaostsallad. Det var en efterlängtad kvällsmat som vi käkde framför Idol. Fan bara att inte Johan åkte igår, jag blir så arg.
Det var en mycket trevlig kväll iallafall, dyr ska jag nog tillägga också hehe :) Fick ju en gratis ögonskugga som tack för att jag varit värdinna men sen beställde jag nog produkter för över 1300 kr eller nåt men det kan jag unna mig så länge jag inte har så mycket utgifter ;) Första julklappen fixad dessutom.

Idag är det lördag och så här har jag planerat att den ska se ut:
- Sola solarium
- Lyssna på Asyl (fortsättningen på Gömda)
- Fixa iordning lite i mitt rum för det ser förjävligt ut, har nog inte dammsugat på 3 veckor om inte mamma gjort det haha
- Och ikväll blir det mer eller mindre fest, de blir gött :)

Lön för mödan

Sitter i skolan nu och har svenska men tack vare att jag gjorde färdigt uppsatsen och skickade in det igår så slipper jag göra något på lektionen för min lärare hehe, jag kom med förslaget att jag kunde se till att de andra tjejerna skötte sig och skrev på sina istället och det fick jag haha. Men rätt drygt att vara kvar ändå, funderar på att åka hem nu.

Äntligen är helgen här iallafall! Ikväll kommer som sagt Angelica hem till mig och har Mary Kay visning eller vad man säger hehe... Bella, Madde och Malin kommer och jag ska väl försöka slänga ihop nåt ätbart för dem också : ) Efter det så blir det såklart Idol. Bella ska åka och hämta sin pojkvän i Dalstorp inatt så jag erbjöd henne mitt sällskap eftersom hon inte villa åka ensam. Har ju ändå inget annat för mig om inte sängen är mer tilltalande vill säga hehe.

På lördag får jag väl se vad som händer, ska nog kröka lite med ett gäng iallafall. Det är ju åtminstone gratis med hemmafester !

Längtar till tisdag = LÖNING !


Färdig men långt ifrån klar

Vad jag behövde innan var nog bara att skriva av mig lite, för nästan direkt efter gick det ganska bra och återfick min koncentration så nu är jag klar med uppsatsen :) Den får bli som den blir. Men jag är ju långt ifrån klar med allt. Nu är det bara att kasta sig på nästa moment - engelska analysen !!! FUUUCK. Och efter det, Rehabilitering och habiliterings provet.... Usch... Jag vill bara gå och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, lyssna på ljudböcker och sånt rogivande istället och aldrig mer känna nån förbannad press press pressssss.

Jag hatar skolan, är det verkligen meningen att jag ska gå i skolan 3 år till efter gymnasiet ?!

Tänka ?

Ja, som sagt så borde jag just i denna stund sitta och skriva som aldrig förr. Imorgon senast 23.59 tvingar Tobias Carlsson mig, lärare på Tranemo gymnasieskola, att skicka in en argumenterande uppsats på minst 700 ord huruvida August Strindberg eller Selma Lagerlöf är bättre än den andre osv. Men jag kan inte koncentrera mig. Jag har bara skrivit 39 ord änsålänge. Gud, hjälp mig om du nu finns. Imorgon har jag inte tid. Jag orkar inte hålla på och tänka på en massa saker som är onödiga för mig. Jag skiter väl i både August och Selma!

Precis som bella hade även jag en hel sjuk dröm inatt. Jag hade börjat träffa en riktig snygging. Han hade hus, världens bästa personlighet och var helt rakad, skit snygg utan hår var han. Och hade 2 barn haha. Tack vare boken jag håller på och läser nu så drömde jag att han hade lite knepiga kontakter och när jag och två kompisar skulle hem till hans hus hade några gjort inbrott och hotade oss med k-pistar, sköt ihjäl mina två kompisar som försökte fly. Jag klarade mig såklart... Minns inte så mycket nu men det kändes jätteverkligt. Både hemskt och lyckligt, precis som i boken jag läser. Haha jag säger då det. Men jag blev faktiskt besviken när jag vaknade imorse och förstod att det bara var en dröm, på både gott och ont. Det var så skönt att känna lycka igen. Just nu känns kärlek bara skit för min del.

29

Det är 29 veckor kvar till jag tar studenten. Men redan nu har vi beställt studentmössor + tillbehör. Jag längtar !
Egentligen skulle vi ha gjort det för en månad sedan eller nåt, men vi hade praktik så var såklart tvungna att skjuta upp datumet till idag. Och just idag skulle vi på studiebesök i Svenljunga på kommunen och på en Rehabiliteringsavdelning. Men vi hann med att gå igenom allt med mössorna ändå som tur var !

Är hemma nu. Idag ska jag bara plugga, fundera på vad jag ska bjuda tjejerna på imorgon måste jag göra med. Jag ska vara värdinna imorg för Angelica som säljer Mary Kay produkter :) Madde, Bella och Jennifer kommer hit. Sen blir det väl Idol och sånt mys. På lördag kanske det blir lite hemmafest hos någon, jag har tyvärr inte ett öre att slänga ut på att åka någonstans så det blir ingen utgång för min del iallafall, såvida ingen bjuder mig ;)

Vill du bli rik? Bli VD på posten !

Idag började jag 9.15 , hade prov dirket på morgonen i två kurser, Medicinsk grundkurs och Omvårdnad. Har nog aldrig haft ett så stort prov innan men vår lärare sa att vi inte skulle ha ett så tungt prov till... Läste nog ända till kl 1 inatt men tillslut kom jag inte ens vad jag hade läst. Men det gick bra ändå, känns skönt att jag inte fick ett lågt betyg på ett sånt här stort och viktigt område!

Sitter och lyssnar på P4 tror jag, så jäkla bra just nu för dom håller på att prata om postens VD som har en månadslön på 900 000 kr. Och det är ju självklart förjävligt, för vad gör han för att förtjäna en sådan hög lön när hans kollegor som delar ut posten, industri arbetare, byggare och vårdpersonal osv faktiskt SLITER och ibland har ett jävla skitjobb och ändå så tjänar "vi" bara 15 - 20 000 kr i månaden ? Han sitter där på sitt arsle från kl 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen, går hem och umgås med sin familj. Är ledig på alla högtider och röda dagar. Ändå så får han 900 000 kr varje månad. Fattar inte hur det går ihop. Till det roliga, folk får ringa in och säga sitt och dom är inte liiiiiite arga. Gubbar som ringer in och svär efter varje ord haha skit kul att lyssna på samtidigt som dom har rätt och man håller med :P Underhållning.

Ska väl snart börja med Svenska B uppsatsen men det är inget som lockar... Vill lyssna på min ljudbok istället och jag tycker att jag förtjänar en stunds boklyssning efter dagens prestationer !


Ännu en måndag

I natt låg jag och lyssnade på min nya ljudbok Gömda av Liza Marklund, kapitel efter kapitel. Den är skiiiiiit bra, ska fortsätta att lyssna på den ikväll. Jag kunde inte somna, var trött men så fort jag släckt allt så virvlade bara en massa tankar i mitt huvud som har blivit ganska vanligt för min del den sista tiden nu och igår var det katastrof. Ligger och tänker på allt mellan himmel och jord samt om det som komma ska. Mycket beror nog på att vi har rätt mycket i skolan, mycket som händer just nu och saker som hänt... Måste försöka få ändring på detta, klarar inte av att bara få några timmars sömn. Jag blir verkligen sur om jag inte får sova, det finns vittnen på det.... Hoppade därför över Samhällskunskapen i morse och kom inte till skolan förrän halv tio, till Omvårdnaden/Medicinsk grundkursen. Egentligen var jag klar att åka till skolan redan kl 9, men när jag kom ut var jag ju tvungen att skrapa rutorna på bilen - både untanpå och inuti ! Och det tog ju inte lite lång tid. Var klar ca 9.15 och skulle åka. Problem nr 2 dök upp - nu kunde jag inte stänga dörrjävlen. Trodde att jag skulle dö efter att ha försökt slänga igen dörren flera gånger under ca 3 min, trodde jag skulle väcka hela gatan med oljudet och tillslut tog mitt tålamod slut, stängde av motorn och gick in igen. Slängde av mig mina skor och glasögon som förövrigt immade igen när jag kom in i värmen, gick uppför trapporna och väckte mamma och pappa och säger surt - JAG KAN INTE STÄNGA BILDÖRREN ! VAD ÄR PROBLEMET ? Igenfruset... Eller hur...
Pappa går upp och kommer ut med skruvmejsel. Jag visar pappa att det inte går att stänga dörren vilket såklart funkar, på första försöket. Bra gjort Linda!


Ungefär såhär såg jag ut.


Inte lätt

Det är så jäkla svårt att hitta den perfekta fonten till min tatuering alltså... Har letat hur länge som helst nu. Från början var det ju meningen att jag skulle tatuera in en annan text, tills jag hittade en som jag föll för ännu mer hehe.. Men det typsnittet tyckte inte jag passade till den som jag ska ha nu.. Så nu har jag suttit och letat jättemycket och i flera veckor/år och det är fan inte lätt, har nog bara hittat 6 tänkbara. Jag vill inte tycka att texten är ful på något sätt, den ska ju liksom sitta där resten utav mitt liv och då kan jag inte störa mig på det. Kruxet är också att jag tycker p, r och i är så fula tillsammans när dom är kursiva, speciellt med den gamla skrivstilen haha! Jag vet jag är nog konstig haha :) Petig och kräsen om inte annat.

Den 25:e ska jag in till Borås och då tänkte jag passa på att boka en tid !
Alis volat propriis ska det stå på min rygg inom kort.

NEEEEJ

Min idol i Idol har åkt ut. Fattar inte hur det kan komma sig att en utav de bästa sångmässigt, får minst röster och åker ut ?! Johan är en liten tönt som för det första inte kan sjunga överhuvudtaget och för det andra så liknar han en person som jag stört mig på sen jag började lekis. Och som dessutom är av motsatt kön. Jag nämner inga namn. Usch usch usch.

Hur kan alla småtjejers föräldrar tillåta sina barn att ringa och rösta på Johan Palm och slösa bort en massa pengar ? Är dom lika tondöva som deras döttrar eller vad är det frågan om ? Han tar ju förhelvete upp en plats som någon annan förtjänar mer än honom, hur kan juryn säga att Robin B inte kan röra sig på scen när det är Johan som springer runt och ser vilsen ut och som inte kan hålla takten till musiken....

Jag är så fruktansvärt bra på att störa mig. Can't help it !

Det här med tid...

Hur ska man kunna få ihop tid till allt som man måste göra och det som man vill göra? Just nu har jag tex jättemycket att göra i skolan till nästa vecka.

Saker jag måste göra nästa vecka:
Måndag: Plugga som en idiot
Tisdag: Engelska inlämning, analys av bok + glosor + uppgifter i boken.
Onsdag: Prov i Medicinsk grundkurs och Omvårdnad.
Rehabilitering och habilitering uppgifter.
Torsdag: Plugga ännu mer
Fredag: Inlämning av argumenterande uppsats i Svenska B.

Saker jag vill göra nästa vecka:
Måndag: Jobba om möjligt.
Tisdag: Skita i att göra eller behöva lämna in analysen av boken och att Björn ger mig ett bra betyg ändå.
Ondsdag: Få MVG på provet utan att läsa något, inte göra nån rehab-uppg.
Torsdag: Vara ledig och åka och tatuera mig istället för att åka på ett tråkigt studiebesök i Svettljunga.
Fredag: Vara ledig och vinna pengar så man kan shoppa hela helgen och kunna gå ut på lördagen.

Vilken av ovanstående låter bäst tycker ni ??


Kunskap & framtid

Är precis hemkommen efter en powerwalk med mamma. Gick ut till Rosenlund och runt där och tillbaka vilket tar en timma. Det är så himla skönt att röra på sig, bara lite segt att komma ut men när man väl är ute så njuter jag. Dock har jag fått problem med mina ben, får jätteont i båda musklerna vid skenbenet och det krampar och håller på. Känns nästan som inflammation men isåf borde jag ju ha ont även när jag inte anstränger mig men idag kändes det iallafall bättre. Hoppas det försvinner, kan ju inte gå lika snabbt när det gör så ont..

I morse ringde klockan halv sju. Jag var trött och arg som vanligt när alarmet ringer och väcker mig men gick iaf upp 10 - 15 minuter senare och var i skolan ca 7.55. Hann dricka lite kaffe innan alla bussar kom men vi var väl inte iväg förrän 8.40. Ni vet ju att alla vuxna ska dubbelkolla 100 gånger och vela och ändra i vilken buss man ska sitta i osv osv. Tillslut kom vi iväg och var framme i Göteborg strax innan 10. Så från klockan 10.00 - 14.00 gick vi runt på mässan och så käkade vi på donken däremellan. Lite väl många timmar för att bara gå på en mässa kan man ju tycka - det tyckte vi med.
Fick iallafall information om lite olika högskolor och sjuksköterskeprogrammet, en gratis sminkning, se på snygga brandmän och jägare med mera med mera. Det var inte så illa hela tiden hehe : ))

Nu längtar jag ännu mer tills jag för börja på högskolan. Men lite kluven är jag allt angående att läsa till sjuksköterska eller hudvårdsterapeut. Det är fan inte lätt att välja sin framtid efter en mässa och tänkande fram och tillbaka. Senast den 15 april ska jag ha bestämt mig !! Får väl söka till båda två om inte annat.. Hjälp !


Hej

Idag har det varit en dryg och lång dag i skolan. Marianne var sjuk men vi jobbade väl "flitigt" ändå hehe. Fick ju åtminstone våra uppgifter gjorda. Bara drygt att typ vänta på sista lektionen eftersom vi blev färdiga med uppgifterna vi skulle ha gjort, men den gick rätt fort trots allt så det gick bra ändå.

På torsdagar har vi vanligtvis sovmorgon och börjar inte förrän 9.40, men imorgon ska vi till Svenska mässan i Göteborg och gå på Kunskap & framtid så ska vara i skolan redan kl 8. Hoppas inte att man ska bli besviken iallafall, det kommer ju att vara människor från en massa olika yrkesgrupper och kategorier där för att försöka locka oss studenter till att välja just deras yrke. Det bästa med att gå på mässor är att man blir bjuden på godsaker och får gratis pennor osv haha! Och ibland får man ju även pröva på praktiska saker. Kul att göra något annat än att bara vara i skolan iallafall.

I helgen ska jag jobba eftermiddag lördag och söndag på Ardagh så det blir en lugn helg. Har inte några pengar till att gå ut varken denna eller nästa helg men det är väl iofs bara bra att njurarna OCH levern får vila lite mellan varven också haha ;D Sen kommer lönen och då blir det julklappshandlning och någon utgång och en tatuering ska jag nog ha råd med. Still waiting at the perfect font.


Tuuuuuueesday

Nu har jag skickat in dom första 4000 kronorna till Apollo inför resan. Senast 24 december ska resten av pengarna ha skickats in! Jag längtar något enormt efter sol, bad, goda drinkar och känslan utav semester. Och ännu bättre är det ju av att man ska iväg med härliga vänner och att man har sportlov en hel vecka när man kommit hem igen :) Så det kan nog inte bli så mycket bättre. Det är 83 dagar kvar (om min uträkning stämde) hehe ;)

En sak som jag märkte nu är att det inte dyker upp några andra bokstäver eller tecken längre när jag skriver, undra om pappa har fixat det nu tro? Eller om det bara var att tangentbordet hade dåligt batteri? Jaja, mysko var det iallafall men nu verkar allt funka som det ska :)

Ikväll är det Desperate housewives och jag ska inte missa det denna veckan. Kom som tur var ihåg att se det i söndags så nu har jag inte missat något. Haha det är så jäkla bra!

På torsdag ska vi på Svenska mässan i Göteborg, är så sugen på att plugga till syrra nu ! Vet inte vad som har hänt men det är vad jag känner just nu och jag vill bara lyckas i skolan, jag har drabbats utav något prestationsvirus eller nåt och virus går ju inte att behandla... Det går över av sig självt. Jag ska iallafall kolla lite högskolor och sånt nu hade jag tänkt, ska åtminstone söka till Jönköping och Borås till våren. Men det finns massor som jag vill göra egentligen men att bli sjuksyrra står på prio 1 listan. Annars hade det vart skoj att jobba på en skönhetssalong och injicera tex restylane i andras läppar och botox i ansiktet och inte minst på en själv haha :D

Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda !


Måndag

En liten sammanfattning utav helgen:
Fredag: Jobb
Lördag: Utgång. Kvällen började ju bra hemma hos bella med alkohol, musik, kortspel och singstar mm. Vid halv tio hämtade taxin oss och så tidigt kommer jag aldrig mer åka in till Borås. Först satt vi på Lilla krogen i drygt en timma, sen gick vi vidare till Swing för bättre stämning! Men första timmen var en besvikelse. Det var absolut inget folk, kanske 20 pers och jag ringde till taxi och frågade om det inte fanns någon möjlighet att hämta oss tidigare än kvart i tre iallafall. Kvart över två fick vi, wow. En halv timma mindre tänkte jag. Satt ett bra tag och bara lyssnade på skit dålig musik och väntade på att dom skulle öppna andra dansgolvet kl 00. Gick ut en stund på rökpaus och när vi kom tillbaka sen vid halv ett hade det faktiskt kommit mycket folk och kvällen gick över till en rolig kväll tillslut ändå. Innan vi skulle åka hem gick vi såklart till Campino och jag och bella delade på en kebabrulle, det är ju nästan lag på det och jag var nära på att inte köpa det först haha. Det var i sista sekunden typ. Det var tillochmed en rolig resa hem, Jennifer var så rolig att jag satt och skrattade i drygt 5 minuter utan uppehåll och jag fick skit ont i magen och kunde ju knappt äta på min rulle haha, kunde verkligen inte sluta :P
Söndag: Tog det bara lugnt, firade fars dag och var hemma hos mormor och morfar och åt smörgåstårta :)

Idag är det tråkmåndag och som vanligt på måndagsmorgonar så hatar jag allt vad skola heter mer än allt annat. Dels för att jag har en samhällslärare som är töntig och luktar svett och bara för att vi har samhällskunskap i 85 minuter - på en måndagsmorgon. Och Linda är inte att leka med då. Men det händer ju att jag får min vilja igenom och mitt förslag om en kaffepaus gick igenom och det var mer än behövligt. Annars hade jag nog fått spader på karln ! En annan förklaring till att jag hatar måndagar är för att jag har ett hål på 4 timmar, från 10.30 - 14.35 innan min engelska b lektion börjar och det är inte så jävla hippt. Suck.

Till en trevligare sak, jag har hittat en balklänning som jag vill ha, eller nåt i stil med den iallafall. Ska väl åka in till Brides and beauties eller vad det heter i Borås och kolla om man kan hyra en om inte annat. Jag tycker det är onödiga pengar när man ändå bara går på bal en gång i hela sitt liv typ :P

Här är skönheten iallafall




Nu ska jag ut och promenera. Ska man komma i en balklänning till sommaren och åka till Fuerteventura redan i februari så är det nog dags att börja bränna lite ;)


Utgång

Yes, ikväll blir det som sagt utgång i Borås för min del. Måste dock tillägga att jag börjar bli lite trött på att gå till samma krogar och klubbar nästan varje helg. Det är bara två nattklubbar som det är 18 årsgräns på men jag går bara till en utav dom. Jag längtar tills jag fyller 20..

Har precis vart en vända i Tranemo. Handlade en present till farsdag som infaller imorgon för er som glömt. Åkte hem till Bella sen med och planerade lite och köpte kycklingklubbor och potatissallad på ICA som vi ska käka ikväll. Får hoppas att detta duger till alla :)
Bella är snäll som kommer och hämtar mig vid fem tiden tror jag det var, så ska väl börja med att duscha nu och sen göra mig iordning lite smått.

Puss !

Rock rock rock

Kvällens Idol var ju lätt bäst hittils, skit bra tema och ALLA gjorde bra ifrån sig utom Johan och Lars, vilket inte är nåt förvånande dock. Dom ska ut ut uuuuut. Temat var ju ändå det bästa, äntligen så liknade det nåt där uppe i Stockholm :)

Slutade redan kl 17 idag så var bara på jobbet i 3 timmar men jag kände mig helt slut när jag kom hem så det var nog ändå tur att jag itne gick hela kvällen. Det var 3 långa och dryga timmar. Har bara spikat den 10 december som jag ska dit och jobba igen, helvete. Dom är aldrig lediga eller sjuka där på helger hehe. Tur att jag har Ardagh med säger jag bara, annars hade jag aldrig klarat mig ekonomiskt. Studiebidraget på 1050 kr är ju inget att hurra för precis, kanske för 10 - 15 år sedan? Nu lever vi på 2000 talet...

Ringde iallafall och bokade en taxi tills imorgon. Men alla, och då menar jag verkligen alla, ska till parken imorgon. För först så ringde jag till taxi Limmared men han ville inte köra eftersom det skulle bli jäkligt tight om tid så jag fick snällt vända mig till Tranemo taxi istället som också hade det rätt knapert om tid. Kalaset kommer iaf att gå på 16 - 1700 spänn så det vore ju bra om man kunde få med sig 2 pers till. Så om nån ska till Borås imorgon och INTE till Gislaved så tell me ; )

Verkar som att vi fått virus på datorn igen för de kommer en massa bokstäver som jag inte ens trycker på så jag får stanna i mitt skrivande och ta bort det hela tiden...  (Tar jag inte ort det så blir det såhär fulkt och de vilkl man ju iunte fölr då ser det ut som man iunte 0kjan 0skjriva. Förstår ni??)

Och pappa som precis rensat datorn :S Haha yes.... BRA LINDA !

Bikinis

Ok att det är höst/vinter, men badkläder måste dom väl förhelvete kunna sälja i affärerna fortfarande ?! Hur vanligt är det inte liksom att folk åker utomlands under höst och vinter ? Man kanske inte är så sugen på att behöva använda samma bikinisar som man haft på sig hela denna sommaren. Jag är ju sugen på att köpa en ny nu liksom men det finns ju knappt nåt någonstans, har letat i en timma nu eller nåt. Antar att jag får vänta till efter jul och nyår då vår katalogerna brukar komma hem i brevlådan. Det är ju trots allt tre månader kvar tills vi åker. Kan inte hjälpas att man blir lite små ivrig hehe :)

Under New Yorks Fashion Week kom det fram att det är såhär man ska se ut på beachen 2009, såg jag på Veckorevyns hemsida. Stormönstrat, elegant och retro hette det...





Kanske inte är nåt att hänga i granen precis, eller de kanske det just är om man ska ta det ordagrant ? haha.. Jag vill iaf ha en bandeau bikini från Ed Hardy. Hade vart snyggt :) !


Torsdag, helg på ingång !

Kan ju börja med att berätta den gladaste nyheten för dagen. VÅRAN LEDIGHETSANSÖKAN BEVILJADES :D Och det innebär att vi faktiskt ska åka till Fuerteventura, Corralejo den 2 februari. Det är det mindre än 13 veckor kvar tills vi åker. Vi är överlyckliga och som sagt kommer det bli en jättebra födesledagspresent från mig själv hehe! Kommer bli så jävla kul.

:)


Slutade halv två idag, åkte hem till Vanna och tog en kopp kaffe och va ute och gick sen i över en timma. Riktigt skönt, måste komma igång med det varje dag nu och försöka hitta tid till det även när jag har fullt med skolarbeten. Fick nästan dåligt samvete nu i början av veckan bara för att jag inte hann gå ut något.
Imorgon ska jag jobba på demensboendet, vet inte när jag slutar riktigt men börjar kl två iaf. Får se om man kanske kan göra nåt på kvällen? På lördag blir det utgång! Får ta en sväng till Tranemo på dagen för att kolla på Klädstället om det finns nåt som jag kan köpa till pappa, det är ju fars dag på söndag :) Ska passa på att sola också tänkte jag.

Får väl se om helgen går enligt planerna. Det verkar som att alla ska till parken i Gislaved eftersom Takida kommer dit, men vafan.. Vi drar väl till Borås och hänger med storstadsborna istället ;)

PUSS!

Tidsfördriv

Stirra i mitten av skärmen och titta sedan bort från skärmen antingen efter en liten stund eller kolla på hela tills du blir tillsagd att titta bort haha, ganska häftigt.


NU

NU är jag färdig. Förutom att min skrivare cepar loss har jag åtminstone skickat iväg ett arbete, tänkte ju kopiera lite papper som ska vara med i det andra arbetet men de funkade ju inte... ? Står bara och blinkar på powerknappen och så står det Shutting down på skärmen haha, nu har jag säkert förstört den. Jag och tekniska saker alltså.

Nu ska jag ta en lång, skön dusch och bara njuta att få lägga mig i sängen. Vet ni vad det värsta är? Jag har för helvete missat Desperate Housewives idag bara för skolans skull. Katastrof. Okej då lite för min egen också men sånt vill man inte erkänna för som sagt ska man lägga all ilska och hat på skolan. Tur att DH går i repris på söndag iallafall, bara jag kommer ihåg det så...

Nä, nu får pappa komma hem och fixa skrivaren här. Fattar ingenting :P

Puss och godnatt på er nyfikna läsare haha.

Trööööögt

JAG BLIR GALEN. Jag har suttit med detta förbannade skolarbetet hur länge som helst nu känns det som och jag verkligen hatar det. Detta är nog det allra tråkigaste arbetet jag gjort i hela mitt liv, hade nästan hellre velat göra om biståndsbedömningen som vi fick göra i tvåan... hehe nä, men nära inpå. Inte för att det är svårt på nåt vis men liiiite jobbigt är det att skriva om dokumentationen när man inte är riktigt införstådd eller kommer ihåg. Orkar inte förklara för er vad jag gör så ni behöver inte fatta vad jag menar haha. Tar mig en liten paus nu iaf och skriver av mig lite, det är faktiskt ganska så bra. Man får ju avreagera sig istället för att hålla allt inne - bra terpai ;)

Imorgon ska jag vara duktig och inte ta bilen till skolan, därför måste jag bli färdig med detta arbetet idag så jag slipper vara uppe länge. Jag är tyvärr inte en sådan människa som gör färdigt saker på 3 timmar... Men som tur är så är det bara 2 av 4 inlämningar som vi har deadline till imorgon. Blir jag färdig med dessa 2 idag så har jag bara en kvar sen så de känns skönt på så vis.


Vem blir USA:s nya president tror ni föresten, Barack eller John? Inatt gäller det! Men jag förstår inte varför media håller på att prata och skriva om det hela tiden när de flesta svenskar som intervjuas inte har någon vidare åsikt om presidentvalet eller följer det överhuvudtaget. Och så håller media på med sina valvakor och rapporteringar ifrån Washington i flera månader innan. Hur intresserade är alla egentligen? Det här är ju nästintill, eller faktiskt, större än när Sverige ska välja regering.

Fuerteventura i februari?

Tjeeeeeeeena !
Idag bokade jag och tjejerna en resa till Fuerteventura i Corralejo den 2 februari ! Men vi ska nog inte hurra för mycket ännu - vi måste ju få våran ledighetsansökan godkänd först med tanke på våran lilla lilla klass.... Men hoppas kan man ju alltid göra, jag är så sjuuuukt sugen på att åka. I så fall blir det bara 2 veckor efter att jag fyllt 19 som vi åker :) Min födelsedagspresent till mig själv. Underbart.

Jag är hemma nu, glömde mitt insulin imorse så var ju tvungen att åka hem bara för det. Jag som tänkte stanna kvar i skolan hela hålet som idag och inte slösa bensin, och idag är hålet över 5 timmar eftersom våran lärare i Omvårdnad och Medicinsk grundkurs inte var där ... Men jag ska ändå åka tillbaka snart igen, har lite ärenden i Tranemo som måste göras idag. + läxor.

Här är en bild på hotellet som vi ska bo på om vi nu åker vill säga. hoppas hoppas hoppas !


Någon som varit i Corralejo innan?

Scary, huh ?




För en halv timma sedan ungefär knackade det på dörren, hårt och extra länge precis som barn brukar göra, förmodligen för att dom som finns inne i huset verkligen ska höra att det är någon som står utanför deras dörr. Jag öppnar och möts utav 3 små pojkar, utklädda och sminkade och frågar i kör "bus eller godis !!!?" Det enda jag får fram först är ett skratt. Dom var så himla söta dom små liven, typ 5 år var dom bara haha. Och så försökte dom se hemska ut också :P Jag sprang såklart upp och hämtade en liten godispåse som pappa köpt, sånna råttor ni vet. Och så fick dom varsin clempa (clementin haha) . Något bus vill vi inte ha här inte :)

Jag minns när jag och mina kompisar trick or treatade eller gick på Halloween discon. Jag hade alltid på mig en nunna klänning och mössa, svart sminkad med lite rött blod rinnande från munnen tror jag. Såklart man tyckte att det var skit skoj, och att folk kanske inte skulle känna igen en haha. Idag blir det dock inget firande för min del, å andra sidan så är det ju faktiskt Alla helgona idag och inte Halloween så då skulle man ju ha gjort det igår ;) Nej, jag känner att det räcker sen gårdagen. Jag har mått jättebra hela dagen haha. Så jag ska bara vara hemma och ta det allmänt lugnt :)

RSS 2.0