Hej då Sverige

Väskan är nästintill färdigpackad, jag är taggad till 100 procent så nu är de bara att invänta klockan. Ska gå och lägga mig strax, men ska upp vid två-tiden igen. Packa det allra sista, duscha och dricka massvis med kaffe. Det finns risk att jag inte kommer att få dricka det på en vecka nu haha . Brukar inte vara så gott utomlands.

7.15 är det meningen att planet ska lyfta, hoppas inte på några som helst förseningar. Ska väl vara framme på Teneriffa vid 13-tiden så vi har hela dagen tillgodo :)
Hoppas ni får en riktig skit vecka här i Sverige medan vi njuter utav sommaren haha ! Får se om det finns några möjligheter att uppdatera er där nerifrån.

PUSS .


Här kommer jag ligga och njuta i en hel vecka med öl och goda drinkar :)


16 dagars ledighet !

Inte illa alls! Ska bli så jäkla gött att komma bort från skolan nu igen.
Ikväll blir det party för hela slanten, åtminstone för min del. Vi ska va ett gäng hemma hos Pierre, käka tacos och sånt gott. Antar att det blir mycket singstar och andra lekar hela kvällen. Wärsan har ju pubkväll så får se om man lyckas få med sig någon av mitt sällskap dit också. Inträdet kostar ju dock 100 lappen, lite väl dyrt för att va en pub ute på landet haha. Men det är bra mycket folk som ska dit ryktas det om. Hoppas det blir efterfest hos någon iaf så man kan hålla igång hela natten sen för imorgon ska jag sova tidigt på kvällen och gå upp typ vid halv två, två eftersom vi åker till Landvetter vid halv fyra tiden på morgonen. Om jag kan sova vill säga.

Nu är det nära :D

Nu ska jag gå och sätta på en vittvätt och sova en stund, gick och la mig 5 i morses och vaknade vid elva ungefär så jag är riiiiktigt trött nu. Ladda upp lite inför kvällens bravader :)

PUSS !


Broken strings

Idag har jag gjort följande:
- haft en religionslektion
- haft två rehabilitering & habiliteringslektioner
- gjort en värdelös redovisning utav JK Rowling i svenska b kursen
- åkt till nittorp och tillbaka för att ha idrott i en jävligt kall ishall men utan att åka skridskor
- ätit en hamburgetallrik på 27:ans grill
- haft psykologi a
- lagt i en badhandduk och ett par seglarskor i resväskan..

Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska packa ned härnäst ... ? Shorts, linnen, 2 par jeans, tröjor, skor, klänningar och underkläder är väl vad som behövs... Får nog ta och gå igenom mina skor till att börja med haha. Mamma har packat ned alla i flera olika påsar så vet inte riktigt vart jag har mina pumps och övriga sommarskor. Dags att börja leta upp mina favoriter igen !

Här, gott folk, får ni James Morrisons och Nelly Furtados Broken strings..


Bad day

Fan säger jag bara. Jag är så förbannat trött på att gå i skolan, vill bara gå och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet just nu. Fuck fuck fuck !

ÅÅÅHhh.

Tur att vi bokade en resa just vecka 6. Just in time typ, även fast vi inte gått alls länge sedan lovet. Jag vet inte vad det är med mig men klarar bara inte av det just nu, behöver ny energi. Hoppas jag kan få det på 1 vecka för kommer ju behöva plugga hela jävla lovet sen.

Nu lägger jag allt vad skola heter åt sidan och börjar packa istället. T kan ju stoppa upp sina cp krav på en författar redovisning någonstans, lär aldrig få bättre än G på skiten ändå. Jävla JK. Rowling . Jag känner varken henne eller Harry Potter !!!!!!

Helgen i kort

Fredag: Laddade upp med godis och film hela kvällen.
Lördag: En snabb visit i Borås på dagen. På kvällen stod det småfest på planeringen med vin, cider och spel av olika slag men det slutade med en att en viss person spydde och däckade gött, i övrigt en mycket trevlig kväll för oss andra haha !
Söndag: Pizza i Ulricehamn och shopping i Gällstad

Idag fick vi för oss att åka till Borås och käka, and so we did. Thai silk fick det bli och det satt som en smäck ! In vid 11 och hem tillbaka vid ett-tiden. Dyr lunch dock om man räknar in bensinen. Fick goda nyheter om morgondagens engelskalektion. Inställd. Eller ja, vi fick såklart en hemuppgift. Superbra tänkte vi som innan vi fick veta detta sa till vår lärare att vi skulle iväg på ett möte angående projektarbetet vid den tiden imorgon medan vi i själva verket ska shoppa inför resan haha. Vilket flyt :)

Snart dags att börja packa lite smått, 6 dagar kvar nu. I veckan har jag egentligen fullt upp med skolarbeten så hinner väl egentligen inte börja med någon packning just idag men jag brukar vara rätt bra på att hitta luckor för annat när jag håller på med skolarbeten hehe. Inte min bästa sida kankse!


LÖRDAG

Ska snart åka in till Borås en snabbis och fixa lite gott till kvällen. Ska väl sitta några stycken hemma hos M och dricka vin och tjöta lite skit och så :) Får väl passa på o springa in på Gina Tricot också om jag hinner, dom stänger väl inte förrän fem ute på knalleland har jag för mig. Hoppas dom har fått in något nytt för nu är jag riktigt trött på alla reor !!!! Jag vill se vårnyheterna ute i butikerna nu, inte några jävla trasor i XL som ingen vill ha. Kan undra hur de går med försäljningen i vissa butiker.


I MORGON ÄR DET BARA EN VECKA KVAAAAR !


19 år

Nu börjar nedräkningen : 365 dagar kvar till 20 !

Tack för alla gratulationer !


Onsdag

Idag kom mina varor från H&M, direkt i postlådan. Jag som gått och väntat på en sms-avisering, men där ser man :) Bikiniöverdelen passade dock inte, får returera den och beställa hem en mindre storlek men jag kommer väl inte hinna få hem den innan vi åker. Så typiskt ! Annars var bikinitrosorna bra.

Margaretha dök aldrig upp på avsatt lektionstid idag så vi åkte hem haha. Satt ju fan och väntade i 20 minuter men hon kom aldrig, sen fick Julia syn på henne i kafeterian... hahah, hon är så flummig . Kommer vanligtvis alltid 10 min försent till alla våra lektioner men detta tog fan priset. Imorgon ska hon få höra haha. Men det är klart man passar på att åka hem tidigare om möjligheterna finns ;)

Idag ska jag försöka få lite skolarbeten gjorda och påbörjade, ska åka ut till Tranemo sen igen och hämta våran audi och sen får jag väl se vad som händer!

Puss


Lång dag i skolan

Lång jävla dag i skolan. Började 8 imorse och var inte hemma förrän strax efter åtta. Tur att jag fick umgås med mina kära klasskamrater dock. Jag säger bara vilken humor vi har alltså... Hittade på alla barnen historier åt varandra, så sjukt dåliga så dom blir bra och man skrattar ihjäl sig. Typ "Alla barnen samlade på sten utan Maddelien för hon va schizofren" och "Alla barnen var snälla utom Bella för hon hade en slangbella" ..... hahahah. Lättroade eller vad !!

Här får ni några fula bilder från kvällen...

Allas våran älskade Svea haha


Närbild på Svea. Eller är det en Sven? Hon kan iallafall byta kön!


En utav våra armar som vi lär oss ta venprover på.


Bella Benjamin och Jennifer haha


För ett tagsen gjorde jag ett porträtt utav Benjamin haha, ser ni inte likheten ?
Så seriösa lektioner kunde vi ha på onsdagarna förra terminen !


Haha


- Du har byggt en jättefin igloo Nanook...
Men nu får du tamejfan erkänna - du är bröstfetischist !

- Neeeeeeej, Nukaka... Vad får dig att tro det ?

Paket från ellos

Idag kom mitt och Bellas paket från ellos. Beställde hem seglarskor därifrån förra måndagen, eller det var väl vad tog du med Bella? Mitt minne är inte på topp precis haha.. Jag tog iaf ett par marinblå :)

Sen finns de ju en del annat som jag ville beställt hem därifrån, bland annat en skit snygg mc jacka i skinnimitation. Brukar ju dock vara lite osäkert med kläderna därifrån. Antingen är dom jättestora i storlekarna eller så är dom jättesmå och konstiga i formen men det går ju att returera, eller hur säger man? Vi skulle iaf fått 10 % rabatt var på 2 valfria produkter och få en necessär på köpet så får väl se om jag och mamma beställer hem varsin jacka hehe. Aldrig fel att få något på köpet :)

Funderar på att dra ner till Ardagh och sola solarie lite senare, för första gången på fleeera veckor. Nu ska det väl vara lugnt för tatueringens skull, den borde inte blekna. Jag kan ju liksom inte komma ned till Teneriffa och se ut som jag gör nu, som ett jävla spöke .. Jag blir nästan rädd för mig själv när jag kollar på mina händer när jag står ute i dagsljus och i mitt ansikte utan smink haha. Kritvita. Därför hatar jag vinter, man ser bara blek och glåmig ut och blodcirkulationen är dålig :P Det ska bli så jävla underbart att åka till ett ställe med sol nu för här har den ju fan inte visat sig på ett bra tag. Tur att vi går mot rätt tider nu säger jag bara. Skulle behöva gå igenom mina sommarkläder och skor nu med för att kolla vad jag ska ha med mig och tvätta det osv. Behöver gå igenom mina kläder och skor i vilket fall som helst, slänga sånt jag inte använder eller åtminstone lägga undan. Har en massa som bara hänger i garderoben och jag blir lika galen varje gång jag går in i den.. Men Bella hade gjort en jättesmart grej som hon visade idag, hon hade fixat lite med en klänning som jag också kommer att göra med min egen liknande hehe. Så något kan ju komma till användning igen! Jag ska inte dela med mig av din idé Bella haha :)

Detta blev ett inlägg med väldigt onödig information känner jag haha.

Mamma Mia

Nu har jag sett filmen, V kom förbi med ett par filmer igår och idag kollade jag och mamma på den. Inte så bra som jag förväntat mig kanske men den var helt okej ! Förövrigt har det vart en riktigt lugn helg. 

En ny vecka ligger framför oss och den har väl en del att erbjuda.
Imorgon kör vi på nytt schema i skolan vilket minst sagt kommer bli till det värre...
Tisdag: Öppet hus i skolan och vi hoppas såklart på att vi gör lika bra ifrån oss detta året som förra.
Onsdag: Händer ingenting ?!
Torsdag: Jag fyller år och bilen ska dessutom besiktigas, hoppas på att den går igenom :S
Fredag: Denna fredagen innebär löning nr 1 och som i sin tur betyder shooppiiing !!


Freeedaaag

Vill säga grattis till alla jag känner som fyller år idag, det är ett antal kan jag ju säga hehe. Måste vara något visst med den 16 januari. Själv har jag bara 6 dagar kvar till min egen födelsedag, dock inget jag kommer fira direkt. 19 år är ju inget speciellt, som sagt en tråkig mellan ålder men bara 1 år kvar till 20 :D

Denna veckan har gått riktigt fort och troligtvis kommer helgen att göra detsamma. Jag ska jobba i natt iallafall, sen blir resten av helgen lugn :) Jag måste ju ladda inför hela vecka 6. På söndag är det bara två veckor kvar till Teneriffa ! Det kommer bli great !

Puss

090114

Ännu en skoldag avklarad ! Dagen har väl bestått utav slappt arbete, kafferaster och prat. Har ju som sagt slått ihop två kurser som vi har till tjugo över två så då tar vi rast när vi vill typ och de är rätt gött . Och nu sista lektionen fick vi reda på att vi är lediga från de två första imorgon så börjar inte förrän 12.40 ! Det kallar jag sovmorgon hehe.. Så har bara svenska b och idrott imorgon.

Igår var jag duktig och tog en timmas powerwalk med mamma, efteråt var jag helt slut så då blev jag glad. Precis vad jag behövde, en liten utpumpning. Var alldeles för längesen som jag var ute och gick, var inte ute en enda dag på lovet och promenerade haha. Skandal!

Mamma och pappa jobbar eftermiddag idag och imorgon så är ensam hemma, skönt det. Får väl se om det är någon som vill göra mig lite sällskap . Det var så längesen jag kollade på Full frys och Yrrol nu så ska nog ta och kolla på nån utav dom nu. Har inget bättre för mig hehe. Det är humor !!


Bara väskan som ska packas

Hade fått mejl från Apollo idag och i mejlet fanns biljetten för resan bifogad ! Yeyyy ! Så nu är den utskriven och allt, då är det bara resväskorna som återstår att packas och att vi ska infinna oss på Landvetter vid fem tiden på morgonen den 1 februari. Var faktiskt inne på Klädstället idag och fyndade ett linne för 50 kr på rean haha :) Har inte provat den men den passar väl. Kan ju egentligen börja packa lite saker som bikinis, shorts och linnen osv eftersom det inte används just nu. Men då kommer jag väl längta ännu mer så föredrar nog att vänta dock. Haha. Känns som att resan är det enda jag nämner här just nu men det får ni stå ut med. JAG VILL HA SOL !

Idag ska jag försöka få mitt hår färgat och lite så, har en hemsk utväxt som kanske bara jag ser ? men iallafall en urtvättad hårfärg och den ska bort bort bort. Tack och lov har vi inte fått några läxor inför denna veckan som ska göras, så de är slappt och gött precis som jag vill ha det !

Piuuuss

För er som missade detta i fredags...


Söndag

Helgen är slut och jag våndas redan över en ny skolvecka efter nästan 3 veckors ledighet. Men vad ska man göra åt saken? Förmodligen är de bara att bita ihop, nu är det bara 5 månader till studenten... Låter dock avlägset och vågar inte ens tänka på hur mycket arbeten och prov som man ska hinna göra innan dess, hur dåligt jag kommer må av pressen och hur mycket jag kommer hata både mina lärare och skolan för det jag håller på med. Tänk om det kunde vara tvärt om istället så man kunde slippa känna det så kallade motståndet till att gå till skolan ?

Ska iallafall iväg och jobba på Glimringe vid halv fem till halv tio.. En halv tur blir nog inte så jobbig idag. Ikväll ska jag förövrigt se Trollkarlens hemligheter eller vad det nu hette ! Äntligen ska vi nyfikna jävlar få svar på tal haha :)


Vi kör en dagens...

Jag har inget att dela med mig idag så vi kör på en dagens. Hoppas ni får en grym lördagskväll !

Dagens humör: Det sviktade väl lite imorse haha, men nu är jag på bättre humör
Dagens mående: Feeling great, ingen direkt förkylning kvar
Dagens borde: Städa mitt rum och plocka bort julpyntet
Dagens frisyr: Det vanliga. Utsläppt hår och snedbena.
Dagens klädsel: Svarta jeans, vitt linne och kort svart 'jacka'
Dagens planer: Borås ikväll
Dagens materiella vill ha: Fortfarande en ny digitalkamera, letar för fullt efter en prisvärd
Dagens längtan: Längtar fortfarande till Teneriffa ; )
Dagens fundering: Varför stängs min mobil av och på av sig självt .....
Dagens beroende: Jag har inget beroende förutom kaffe haha
Dagens tråkigaste: Inget tråkigt har uppstått
Dagens tidning: Jag har inte läst någon tidning idag
Dagens låt: Renegade Five - Darkest Age

Thank God it's Friday

Idag medförde vädret bättre väglag och jag vågade mig in till Borås efter skolan. Bytte min läpp piercing, så nu ser det ut som jag velat haha. Kort stav och liten sten :) Åkte sedan ut till Knalleland och köpte en ny mp3 inför resan. Var nog bara där i nån timma, orkade inte springa runt i stan och shoppa kläder idag hehe.. Finns ju typ ändå inget kul på rean !

Kom hem från farmor för en stund sedan nu, käkade och kollade Let's dance. Brunettberra var ju det roligaste av allt kan jag ju säga haha. Fy fan va David Helenius är skön ! Tror inte att lilla blondinbella och hennes Nils är så poppis som hon tror eller vill. Jag bara stör mig .

Ska strax gå och lägga mig och kolla nån film hade jag tänkt, har sovit pissdåligt inatt. Tänker alldeles för mycket... Får panik, kände mig som skriet typ !! Tur att det är helg iaf :)


Som sagt, den kända målningen skriet..


Min nyinköpta walkman mp3


I found secrets about life's undertow

Hej!

Första dagen på vårterminen är nu avklarad. Var en lugn dag, torsdagar brukar inte vara så hektiska precis. Andra lektionen brukar gå åt till att dricka kaffe och prata skit med vår lärare Margaretha hehe och det uppskattas :) Spelade frisbee och volleyboll på idrotten och bestämde att vi skulle till Nittorp och åka skridskor om 2 veckor hehe. Blir skoj att se hur det kommer gå, har inte stått på ett par skridskor på flera år nu. När jag skulle åka hem hade det hänt en trafikolycka på 27:an så fick ju vända och köra gamla vägen hem, och jag som inte ens trodde det var halt på vägarna när jag åkte. Såg bara blött ut ??

Hoppade över besöket i Borås idag med, får nog bli efter helgen eller nåt ! Var även inne och kollade Min sida på H&M innan för att kolla hur långt mina varor kommit... Då står det att dom inte kommer att levereas förrän vecka 4. Vadå lura kunden? Det stod ju att varorna fanns i lager, så nu får jag vänta två veckor till innan jag får mina bikinisar.
En positiv sak är iaf att våran taxfree katalog kom med posten idag, har inte kollat så mycket i den än dock. Får göras när jag lagt mig : )) Känns verkligen att resan närmar sig samtidigt som det känns overkligt. Längtar tills vi sitter där på våra förstaklass platser i flygplanet och bara njuter ;)

Från Grammisgalan igår, Timo Räisänen började och avslutade In Flames Alias. Mycket mycket bra, jag rös iallafall.

 

Gadd nr 2 ?

Jag är kär i den här tatueringen. I höst kanske den sitter på mig, dock något omgjord.


Lundin it is

Julafton -08 haha


God morgon :)

Idag är jag jävligt trött. Var hemma vid halv två inatt och vaknade nu halv tolv. Känner att jag inte kan sova längre idag för då kommer jag aldrig somna ikväll, imorgon kallar plikten igen. Jävla skolhelvete. Men som tur är börjar vi åtminstone 9.40. Vill inte ens veta hur vårat schema kommer se ut nu för vårterminen, vi kommer ju få 2 kurser till nu. Jippi !!!

Idag ska jag luncha på fiket med Madde och Bella :) Alltid trevligt att träffa tjejerna. Idag måste jag passa på att ta en lång promenad också känner jag, har inte varit ute och gått på hela lovet ! Shame on me. Jag skyller på mitt körkort och tillgång till bil.

Annars sitter jag bara och väntar på ett sms från H&M om att mina saker kommit, kanske idag, kanske imorgon. Vi får se. Förövrigt hade jag behövt åka in till Borås och handla lite smått, vill ha en mp3 och lite sånt behövligt. Har ju iofs en walkman telefon men den kommer jag inte vilja ha med mig på stranden haha, är grymt rädd om denna telefonen då min förra blev stulen. Vill absolut INTE vara med om det igen haha. Usch och fy.

H&M

Nu när det bara är 27 dagar kvar tills vi åker till Teneriffa så har jag beställt hem ytterligare en bikiniöverdel och två underdelar från h&m. Alla för 98 kr st, det tackar vi för. Innan det beställde jag ju hem en svart bandeau från asos, den älskar jag redan haha. Nu är det bara att hoppas på kanonväder under veckan som vi är där =)


Hej

Vad alla verkar nyfikna just nu ? Hade en liten topp på min besökar statistik igår nämligen hehe.. Roligt att ni vill titta in ;)

Skulle ju ringt CSN idag angående mitt studiebidrag. Klickar mig in på deras hemsida och så står det att dom har stängt idag också... Hur kan de  tro att de ska kunna vara långlediga så länge medan vi fattiga studenter går och undrar över vart våra 1050 kr tagit vägen... Jag som väntat hela helgen och vem fan bryr sig om att det är trettondagsafton idag?

Fick ett väldans glatt sms utav Angelica tidigare idag om att självaste Lady Gaga kommer till parken 21 februari och självklart är denna lördag nu inbokad för detta. Fy fan va kul !


Gårdagen

Gårdagen blev rätt trevlig faktiskt ! Åkte till Tranemo vid sex, vi köpte pizza och började dricka lite smått. Körde lite pest eller kolera och framåt nio-tiden drogs Singstar igång men jag ville inte sjunga så mycket pga min hals, har ju gått och blivit förkyld nu så min röst är inte den bästa precis ! Och imorse när jag vaknade lät jag som en kråka ungefär haha... Men nu är det inte lika farligt som  tur är.
Först gick kvällen jättelångsamt, kollade på klockan flera gånger, 22.00, 23.30 och det kändes som vi hade hela natten framför oss... Ja tiden gick rätt sakta men helt plötsligt var klockan 3 och alla blev trötta och skulle hem haha. Fattar inte vad som hände där riktigt. Vi somnade inte förrän sex imorses och vaknade klockan tolv typ så nu är man ju rätt sleten om man säger så, tog aldrig ur mina linser heller så nu känns ögonen kruttorra.

Har inga bilder från gårdagen ännu, som vanligt är det Bella som tar med sig sin digitalkamera och itne jag. Måste köpa en ny så jag känner att jag vill ta med den haha :P

Skulle fått jobba både eftermiddagen igår och natten idag på Ardagh men har tackat nej. Har ingen som helst lust att jobba och nu känner jag att jag bara vill ta de lugnt, vara ledig och ladda inför skolan. Är ju bara ledig i 3 dagar till : (


öööh...

Okej, jag är nog den enda som inte fått studiebidraget än och jag tycker det är jävligt konstigt. Sånt ska ju skötas automatiskt. Måste ringa på måndag och fråga vafan dom håller på med !

Igår var jag inne och kollade på metaltowns hemsida med och fick syn på att mycket bra band kommer dit i sommar så jag måste infinna mig där 26 och 27 juni ! Måste ! Det kommer ju bli skit grymt . Sissssss, ska du med eller ? :D

Yeye, ikväll blir det fest och vi hamnar i Tranemo hemma hos Johan och inte i bygdegården i Ekefors som tänkt från början. Bellas Edvin fyller 19 på onsdag så firar väl in det lite smått bland annat. Lär bli en bra kväll : )

Puss.

Ledig

Nu är jag äntligen ledig igen! Har jobbat ytterligare fem dagar i streck, det betyder bra pengar men det känns när man vart där flera dagar i rad alltså. Måste ta igen mig lite från allt tjat , prat och förklarande om samma saker hela tiden. Men dom är härliga ändå.

Studiebidraget förresten. Är jag den enda som inte fått det? Eller ja nu har jag iofs inte kollat mitt konto sen nyårsafton men då hade jag inte fått in ett öre från studiehjälpen. Får kollas upp.

Har varit en sväng inne i stan nu och kom precis hem typ, inhandlat lite alkohol och ett par jeans. Svinigt kallt ute också, ska kura ned mig framför teven och slänga på en rulle tänkte jag. Har fortfarande inte sett Rec som vi har här hemma och nån säger ju att den är äcklig så det skulle ju passa bra nu :P

Imorgon planerar vi fest igen, något måste styras upp för nu jag har laddat klart  efter nyårsbravaderna. Oklart om vart vi ska vara ännu men det löser sig oftast :)


Ett nytt år

Fan va härligt med ett nytt år, ett år som innebär studenten och en massa andra grymma händelser ! Ser verkligen fram emot vad 2009 har att erbjuda. Tre veckor kvar till min födelsedag och fyra veckor till Teneriffa!

Gårdagen vart bra tillslut ändå. Bella och Edvin kom och hämtade mig här hemma vid kvart i sju ungefär och sen åkte vi ut till Ambjörnarp och var där till halv tio. Åkte till Tranemo och satt hos Pontus i en dryg halvtimma och sen begav vi oss allihop till Dalstorp, fick med dom också en liten stund :)
Var väl hemma vid 3 tiden och vaknade upp idag med en jävla huvudvärk, blev kanske lite för mycket vin igår hehe..

Ska som sagt iväg och jobba vid två sen. Hoppas på att det är lugnt där borta hela dagen... Tålamodet är väl inte på topp när man är bakis direkt.


RSS 2.0