Måndag

I fredags åkte jag syrran och hennes pojkvän hem till mamma och pappa , åt lite gott och kollade på Idol. Sen spelade vi Monopol som vi gjorde typ förr när vi var små haha, så fult var det! Åkte hem dagen efter och började adventspynta lite smått här hemma med stjärnor i fönstrerna osv :) Jobbade kväll igår och om ungefär en timma ska jag åka och jobba igen. Är ledig imorrn så då ska det bakas lussekatter och saffransskorpor , hinns det med och David vill hjälpa till blir det väl pepparkakor också men degen har hunnit ta slut en gång innan så får se om det finns nåt att baka med haha. Har inte riktigt fått nån julkänlsa än dock, känns absolut inte som att det snart är jul. Tycker det inte är längesen det var heller, och snart har hela 2009 gått. Helt otroligt!

Light in the dark

Får ursäkta den dåliga kvaliteten på bilden men tar med mobilens kamera vilken inte är den bästa. Här är iallafall mina tre högt älskade ljusstakar, inköpta på Betty's förra året. Det tog mig dock några månader innan jag hade dom allihopa. Snart dags att sätta i nya ljus, här hemma förbrukas det sjukt mycket värmeljus kan jag säga :) Mysfaktor nr 1 !
 


My black heart

Har nog aldrig delat med mig av resultatet av mitt hjärta som jag gjorde på Ayia Napa i somras. Färgen är delvis borta på vissa områden och blev väldigt dåligt läkt. Tog nog enochenhalv, två månader innan den var helt läkt och färgen är inte jättebra överhuvudtaget. Så nu är det bara för mig att få tummen ur och boka ny tid för ifyllning och utfyllning ;) Har lite planer men ska ge tatueraren lite fria händer att få leka lite med hur man kan göra den ännu bättre! Är sååååå sugen på att göra en ny, men ska få ordning på denna innan jag kastar mig på nästa projekt. De ska ju som sagt sitta där til' the end liksom... :)


Inte okej !

Är själv hemma. David är med några kompisar och hämtar en fyrhjuling någonstans i Sverige, fråga mig inte vart... Själv har jag varit nere på stan en sväng idag, men bara fönstershoppat :) ! Sprang dock in på Åhléns och köpte gardiner som jag tittat på, det är ju nödvändiga saker. Men när jag kommer hem är det bara en gardin i varje paket. Så, varför i h*vete säljer man gardiner i styck och inte två i ett paket? Så fick alltså bara med mig gardiner till ett fönster hem. Och dyrt blev det, 558 kr för ett jävla fönster. Inte konstigt att man blir fattig när man bli så lurad :( haha fan också. 1000 kronor för gardiner till vardagsrummet, jippi! Kunde man ju lagt annat på... INTE OKEJ! Tur att jag inte fick för mig att göra mina naglar tidigare i dag, då hade jag varit luspank nu ! Vet inte om man kan lämna tillbaka dom nu heller när jag redan öppnat ena. Tyyypiskt!

Överväger att städa hela lägenheten istället för att bege mig ut i höstrusket. Tänk om det kunde hålla upp från regn någon gång ?!

Yahoooo

Då fick jag äntligen mitt VG i slutbetyg i Vård- och omsorg. Inte helt bortkastad tid framför en kursbok alltså hehe. Känns jäkligt bra nu efteråt men fasen va tungt det kändes innan och under provet, då trodde jag att jag skulle göra bort mig hehe :) . Tur att man har chansen att höja sig när man vet att man egentligen kan, dumstridig och skoltrött som jag var första året på gymnasiet :P

Nu ska jag skicka in jobbansökan till tjänsterna som ligger ute på Glimringe och nattjobbet på Solbacken i Länghem. Hoppas man får napp på något av dem. Har önskat jobba 90 % i och med det nya Time Care som ska komma, vill inte jobba heltid :P Lat som man är, men vill samtidigt inte behöva åka 3 mil för att hoppa in och jobba skit turer på kanske +/- 4 timmar och dessutom mer helger. Skit system som kommer att träda i kraft nu, men måste ju ha en inkomst så jag blir glad bara jag får nåt så att jag sedan kan söka mig nåt närmre eller i Borås.

Jobbar bara torsdag och söndag denna veckan. Alltid lika skönt att vara ledig men har inget speciellt inplanerat, får ta dagen som den kommer :) Är så sugen på att göra mina naglar igen fast denna gången naturella eller med färg/glitter på bara själva tippen.. Hmm får se får se.. Löningsdags på fredag !

Har jag förresten visat eller berättat om lampan som står bland prio 1 saker på min måste-ha lista? Har velat ha den hur länge som helst nu men har ju prioriterat annat som är mer behövligt i lägenheten.. Men samtidigt närmar ju sig julen med stormsteg. Så snälla tomten, jag har varit snäll i år !

Taklampa från Chilli, 1390 kr.


God morgon

Fredagskvällen började väldigt bra :) Vi käkade hämtmat så alla fick vad man ville, vi drack vin och kollade Idol och hade allmänt trevligt. Dock slutade kvällen mindre bra för min del, närmare bestämt på toaletten redan innan 01 ! Inte okej någonstans!!! Så hela gårdagen tillbringades i ryggläge och senare i soffan framför film och teve. Idag är man människa igen och plikten kallade klockan sju imorse. Jobbar delad tur så får inte åka hem förrän halv tio ikväll :/ Ska väl hem till mormor och morfar och fixa mitt cv, Word funkar inte med windows 7 på davids dator. Vet inte vad det är för fel, oteknisk som jag är ...

Förövrigt är det bara en ynka vecka kvar till advent, förstår inte hur fort tiden går. Låg och  tänkte igårkväll, tiden ÄR skrämmande .


freeeeeeeeedaag

God morgon! Idag skiner solen otroligt nog i Borås :) Det behövdes verkligen för så som det regnat senaste veckan... Idag ska vi rensa nere i förrådet, slänga och sortera all skit som vi lagt där nere. Måste verkligen röja undan allt nu så vi kommer iordning! Tapetseringen är helt klar sen igår så nu vill vi få det klart :)

Ikväll blir det vin, sushi (eller vad man nu väljer) och antagligen kolla Idol med Jennifer, hennes kompis och Cissi. Va sååå längesen så de kommer bli grymt bra ;) Har inte druckit på jättelänge heller så det ska bli roligt :) Är ledig imorgon också, har gett bort min tur så jobbar bara på söndag! Och imorrnkväll blir det nog att vi går ut och äter på Oliven med syster och hennes pojkvän. Får se om man hinner med en promenad i det fina vädret sen också, passa på :)

Puss


Det var jag som kasta!

haha, avslöjandet av vem som ligger bakom skogsturken :)
Här är orginalet.


Grey tuesday

Tråkigt väder som vanligt i Borås! Det är väl det värsta med att man flyttat hit, regnar nästan jämt känns de som. Sveriges regnigaste stad var det va?

Målaren har varit här och tapetserat idag! Fondväggen i vardagsrummet är kvar, lite i hallen och nån bord i köket bara. Ska bli roligt att komma hem från jobbet imorgon och se hur långt han kommit, förhoppningsvis har det hunnit bli helt färdigt :) Jag är suuupernöjd hittills iallafall, föööriibääännaaat jävla snyggt blir det med den mörkgråa i hall och kök. Ångrar mig inte en sekund! Malin var här och hälsade på efter skolan också, trots att det såg ut som ett bombnedslag hehe. Fick ett par jättefina ljusstakar från Bettys, som är en av mina favoritbutiker här i Borås när det gäller heminredning/dekoration. Gulligt :) Fick dammsugat och skurat golvet i köket sen när målaren gått iallafall så vi har någonstans att sitta istället för bara i sängen hehe, tog lite bilder i köket med så ni kan få ett litet reslutat av hur det hittills ser ut :) Har inte köpt några gardiner dit än heller men känner inte att det är någon brådska nu när julgardinerna ändåså snart ska upp. Men har tänkt mig en vanlig vit kappa där sen bara. Enkelt men snyggt ! Själva köksdelen tar vi en annan gång, det var inte värt att ta med på bild idag ;)


 . 

Prövning

Har varit på gymnasiet hela dagen och gjort prövningen i Vård och omsorg som jag pratat om. Har ångrat mig 1000 gånger att jag anmälde mig till det överhuvudtaget. Dels för att min motivation har varit noll till att läsa, dels för att jag inte haft någon direkt tid till det nu heller det senaste. Men nu äntligen är det gjort! Fick ett häfte på 40 A4 framför mig och skrev på 3h 40min. Såg fasen suddigt efteråt haha. Sen vid ett skulle jag upp till mitt gamla klassrum och ha lite praktiska övningar och lite muntligt. Kändes konstigt att vara i skolan också, typ avlägset.. Men fick seriöst lite nostalgikänslor av att vara i omvårdnadsprogrammets klassrum igen :) Och alla lärarna! Hehe, lite roligt var det allt!

Idag har målarn varit här med och spacklat i hall, kök och vardagsrum så alla möbler är typ inplastade. Får vara i sovrummen istället hehe. Imorgon kommer han hit redan kvart över sju och ska börja tapetsera, ska jag aldrig få sovmorgon eller? Haha. Men ska bli gött att få iordning!
I hallen och köket ska vi ha mörkgrått, i vardagsrummet en beige/vit tapet och en mörkbrun fondvägg med guldiga detaljer och medaljonger på :) Ska väl försöka få till några bilder på lägenheten sen när allt är klart. Nu ser det fasen bara ut som en byggarbetsplats!

Wööörk

Sitter på jobbet. I know, icke blogga eller gå in på fejjan på arbetstid men måste ju ta en liiten paus iaf. Jobbar faktiskt till 17 i eftermiddag och på helger har vi inga raster. Igår klagade jag över att jag har 3 helger i rad som jag ska jobba. Lite senare kollade jag i min kalender vilket visade att jag hade en helg till i rad som jag skulle jobba. Imorse när jag kom hit gick jag igenom kalendern här, där har vi även skrivit i våra pass för de nya veckorna. Tror ni inte då att det är ytterligare en helg i rad som jag ska jobba? Alltså 5 jävla helger i rad med jobb... Skit skoj verkligen och dum som man är tackar man ja till nån extra helg för att man är snäll och tänker ja men dom extra pengarna är ju inte fel. Tur att det finns vikarier som kan hoppa in extra för mig med, har lovat bort nästa lördag iallafall så inte hela nästa helg också går bort! Vet dock någon som inte kommer klaga när lönekuväret kommer ;)

Beslutsångest

Syrran har vart här ikväll och hjälpt mig att ta ut mitt löshår efter att ha suttit sedan slutet av juli, så det var verkligen på tiden! Bara att mitt riktiga hår känns tunnare än någonsin nu, fy! Har tid hos frisören 7 december och fram tills dess blir det massa inpackning och skötsel av håret som får gälla. Kanske att man ska våga sig på att klippa till en lång page då med, får se hur jag gör men är riktigt sugen. Men det är ju verkligen på gränsen till kort kort, vill absolut inte ha kortare än till axlarna.. Haha som sagt är det där med att klippa håret inte riktigt min grej ;)



nicole richie i lång page


Schveinflunsan

Har varit och vaccinerat mig mot svininfluensan idag! Så nu får man hoppas att inga konstiga biverkningar uppstår (som alla pratar om) eller att man inte smittas av influensan överhuvudtaget :) Nu är det iallafall gjort!

I måndags flyttade vi in i lägenheten, körde dit i princip alla våra möbler och sedan dess har vi hållt på och packa upp typ. Det tar år och dar. Samtidigt som vi inte kan göra iordning riktigt eftersom väggarna ska tapetseras om så tar det längre tid bara för de innan vi får ordning! Men trivs verkligen i lägenheten, känns riktigt bra! Imorgon ska vi åka till Ikea igen och köpa en ny säng och lite annat. Så det är fullt upp hela tiden. Är i Tranemo just nu, vi har inget internet hemma än så får väl passa på att uppdatera lite :)

RSS 2.0