Ett litet urval av mina senaste inköp

Min nya älskling från Zara


En finstickad tröja från GinaTricot och ny piercing


Linne och kjol från Gina Tricot


Ett utav mina nya par i skosamlingen haha, från Skopunkten


Shakawkaw

Kom hem från Borås för en stund sedan. Var där och hämtade ut nya linser och köpte skor och lite kläder. Vågar inte kolla mitt konto nu på ett par dagar alltså hehe. Usch vad jag är dålig på att hålla i mina pengar, tur att jag lagt undan några tusen :P

Var och hämtade mitt schema på Glimringe i förmiddags också. Ganska chill schema måste jag säga hehe, kan ju va rätt gött o bara jobba 45 % så här i början ;) Klagar absolut inte eftersom jag även kan jobba nätter om jag vill. Är ledig imorrn också, sen jobbar jag 7-16 på onsdag och så ska jag gå bredvid natten till fredag, 21.15-07.15 :) Känns riktigt bra detta!


Bjuder på en skön remix av Infected Mushrooms Shakawkaw




Söndag

Bakfyllesöndag idag. Behöver jag uppdatera er mer än så? :P Var på Texasdagen i Svenljunga igår, hann tillochmed åka till Borås och ta en öl på Tonic och lite så innan hemgång. Haha. Var väl en helt okej kväll iallafall :) (Tog en del fina kort som kaaaaanske kommer upp här, om inte annat såå på fejjan)

Trött som fasen är jag idag, ska upp i tid imorgon för att jag ska va hos enhetschefen innan klockan 11 imorrn bitti med och hämta mitt schema osv så ska snart gå och lägga mig. Har jag föresten nämnt här på bloggen att jag fått ett vikariat på Glimringe året ut ? hehe ja iallafall så vet ni de nu, minns faktiskt inte om jag sagt det här förut haha. Jag är iallafall öööööööverlycklig över min lilla 45 procentiga tjänst :D

Ska väl ta och åka till Borås en sväng imorgon med om jag orkar. Måste hämta ut nya linser osv. Kanske shoppa lite också, de har väl ingen dött av på en måndag va? Lite nytt i butikerna och allt? Heheh. LÖöööööve.

Puss på er


Gööttteborrrrrg

Det blev inte Liseberg igår, Jennifer va tvungen att hoppa in extra på jobbet och väderleken visade regn, regn, regn. Men jag ville inte vara hemma för de utan tog mig till Göteborg på egen hand och mötte upp en kompis där. Käkade en efterlängtad sushi lunch (minns inte när jag åt de senast typ), shoppade lite kraannaa och senare blev det bio på Bergakungen. Fick bli Sommaren med Göran, riktig Linda-humor! Älskar ju skådespelarna i filmen också, var riktigt bra haha.

Var ute efter ett par stövlar vilket jag inte hittade. Är väl ingen panik med höstskor iofs men alltid skoj med nya skor :) Förälskade mig däremot i en stickad tröja med en stooor och härlig pälskrage från Zara, som jag såklart också blev ägare till... Måste lägga upp en bild så ni får se på min nya älskling haha :) Kommer kanskei nästa inlägg. Köpte en ny mobiltelefon nu i veckan med och har skaffat mig ett tele2 abonemang haha, huur ska detta gå ?! Köpte en Samsung igen, är så trött på Sony Ericssons dåliga kvalitet på de nya mobilerna. Får verkligen hoppas att min rosa touch telefon ska vara av bättre kvalitet. Haha. Har iallfall kvar mitt gamla nummer så ni vet !


torsdag = lööööning

Äntligen har mitt tomma konto blivit rejält påfyllt! Känns så gött. Hade bara 18 kr kvar på kortet så har inte kunnat göra sådär mycket hehe :) Igår jobbade jag, var jättelugnt typ hela eftermiddagen så de va lite smådrygt.. Har vart så himla trött de senaste med så orkade typ inte göra nåt alls efter jobbet igår heller. Blev en lugn kväll, kollade på True blood i ettan. Var väl sådär va?

Funderar på att åka in till stan en sväng lite senare och köpa en ny mobil. Min nuvaranda har ju en tendens att starta om sig själv lite då och då. Oftast så går de i perioder med, ibland stänger den av sig flera gånger per dag i en hel vecka typ och sen ingenting, bara lite då och då och sen kan den va helt extrem igen osv. Speciellt vid opassande tillfällen med. Helt sjukt, måste ju va nåt jävligt stort fel på just den sorten. Vet fler som har samma problem med sin.. Jävligt dåligt också med tanke på att de började efter bara nån månad, så slänger man ut runt 3000 för att man tror att de ska va en bättre osv men så får man bara skit som inte fungerar som de ska. Men får se, har inte riktigt fastnat för nån som jag vill ha än heller.

Imorgon var det ju tänkt att jag och Jennifer skulle till Göteborg och gå på Liseberg men de ska ju för i helvete regna ! Är så förbannad.. Så vet inte hur vi ska göra nu ? Jag som vill åka.... Fan ! Och om ni inte visste så ska Swing byta ägare så det är sista kvällen där på lördag och bartömning. Så hädanefter kommer de bara finnas en klubb som det är 18 årsgräns på i hela stan hahaha, fy fan va trööööökigt för er som är 91:or och yngre.. Man har ju själv iofs ingenstans att gå ut i Borås på hela hösten men får söka mig till Jönköping och Göteborg när man ska ut nu då. Jävla skit ändå, även fast Swing inte är något att hurra för var de typ alltid ett säkert kort om man hade tråkigt på pubarna liksom... Jaja! Får väl se om de blir nån utgång på lördag. Det ska ju som sagt regna...

Nä nu känner jag att jag börjar klaga lite för mycket här, är ändå på bra humör idag haha. Men ska nog gå och sova en stund till.. Somnade sent, efter fyra nångång så ska nog ta mig en powernap nu!

Puss

Amanda var det ?

Syrran hade lagt upp en parodivideo av amandavardet.blogg.se på sin blogg, bara MÅSTE lägga upp den här också. Så jääävla klockren alltså! Men först måste ni kolla på Amandas orginal och sen på killen som gör parodi av videouppdateringen haha. Kan verkligen inte sluta skratta och förundras av denna tjej, hon måste va ett skämt eller ha tics för sig. Såna ljud håller man bara inte på med i normala fall. Första gången jag kollade på ett videoinlägg av henne trodde jag seriöst att hon skämtade, men sååå fel jag hade!

Orginalet



Parodin !! hahaha

Just my luck

Somnade typ 3 inatt. Alarmet ringde 7.30, snoozade en gång innan jag tvingade mig upp ur sängen och in i duschen. Hade tid på diabetesmottagningen halv tio och man ska helst vara där ca en halvtimma innan eftersom man ska ha anmält sig i receptionen osv och oftast är det lång kö. Allt börjar med att jag inte hittar några av mina recept alls här hemma. Jag kommer inte iväg hemifrån förrän halv nio och är tvungen att stanna och tanka nere på macken och växla en 20 lapp så jag kan betala parkeringstiden. Kommer in på macken och de visar sig att kärringen i kassan bara har 2 femmor som hon själv måste ha "förstår du väl". Ursäkta att man frågar om de går att växla! Kollar på klockan, får åka till ICA snabbt som fan då och växla. Kommer fram till affären - fortfarande inte öppnat! Jävla helvete tänker jag och klockan är nu ca 8.40.. Börjar köra mot Borås och tänker att jag får väl springa in på Statoil i stan och växla då... Vill ju inte ha parkeringsböter på 500 kr. Bilisterna på vägarna har såklart inte lika bråttom som jag utan seeeeegar fram på vägen vilket gör mig ännu mer stressad och arg. Skriker några mindre vackra ord för mig själv ett antal gånger. Går in på Statoil 9.05, ber om att få växla till mynt och får svaret "Nej de går inte, vi har ett slutet kassasystem så det går inte växla till mynt". SKOJAR DU MED MIG ELLER frågar jag och skrattar åt situationen, bråttom som jag har och allt, precis ALLT har gått emot mig hela morgonen. Köper en liten läkerol och får tillbaka 6 kr, hur fan kan en liten läkerolask kosta 14 jävla kronor? Sjuuuuukt dyrt. Tänkte de får fan räcka haha, orkade inte mer. Springer nästan tillbaka till bilen och kör som en idiot upp till sjukhuset och in i parkeringshuset. Där har inte bilisterna speciellt bråttom heller... Och lediga parkeringsplatser finns de inte förrän översta våning typ. Parkerar bilen, småspringer till parkeringsautomaten. Ur funktion. Grattis igen Linda! Det är verkligen din dag idag. Blir så jävla förbannad, skrattar ännu mer och svär för ett gammalt par som också står och läser lappen att de är fanimej inte sant... Haha... Springer ned till den undre våningen och slänger i mina 6 kr, kostade som tur var bara 5 kr/timmen att stå där. Springer tillbaka till bilen och lämnar lappen, hämtar mina grejer och går måttligt glad mot receptionen samtidigt som jag föreställer mig en kö på 58 personer, könumret står på 44 och jag har ett könr på 101. Haha, var bara 3 stycken före mig och oooootroligt nog hann jag fan komma i tid till mottagningen. Halv tio steg jag ur hissen. Glömde förresten kallelsen hemma också! Hade en underbar morgon :) !

Efter denna hektiska morgon lunchade jag med Ida på Viskan, tog en runda på stan men med damm i plånboken och de går ju tyvärr inte betala med de. Men kommer få en grymt go lön på torsdag kan jag ju säga, iallafall bästa jag fått så klagar inte :D Bara att jag måste spara mestadels, vet ju inte alls hur de kommer se ut med jobb framöver. På hemvägen åkte jag förbi Jennifer och var där en stund, fikade och tjötade en massa :) Och nu ikväll har jag bara tagit de lugnt, tröööött som man är. Ikväll ska jag sova tidigt.

The Good Shepherd



Ska spendera kvällen framför filmen The Good Shepherd som visas i tv4 nu klockan 21 med godis och lite gott vin. Imorgon jobbar jag 15.30-21.30 så får ju lite sovmorgon som tur är :) Är ledig tisdag, jobbar onsdag 7-16 och därefter åker jag ner till Åsa och stannar till torsdag, och på fredag blir det liseberg med Jennifer ! Det är väl så veckan är planerad änsålänge iallafall, får verkligen hoppas att vädret håller i sig på fredag så vi slipper regn och rusk. För guuud som jag längtat efter en dag på liseberg, haha ! Jag blir som ett barn.

Helgen har i övrigt varit riktigt lugn och idag har jag inte gjort alls mycket kan jag ju säga. Hatar att inte ha några pengar, har 162 kr kvar på kortet och de ska räcka till torsdag! Så jag lever knapert... Är väldigt nyfiken på hur lönen kommer se ut nu med, jobbade ändå ganska mycket i juli månad. På tisdag eller onsdag får jag veta och efter torsdag blir det shooooppiiiing :D


Innan året är slut

I'M SOOOOOO HAPPY !

Lördag, hojåkning

Idag sov jag till två, orkade verkligen inte gå upp. Men när jag snoozat för femtioelfte gången kände jag att går jag inte upp nu så kommer hela dagen bli förstörd och jag kommer känna mig som en zombie hela dagen. Dessutom hade jag och Anes bestämt oss för att ta en hojtur. Så jag gick upp, duschade och åt, sen vid tre dök makuzen upp och vi åkte iväg strax efter. Åkte upp till Taberg som ligger utanför Jönköping. De finns ett stort berg där som man åka upp till toppen på, så finns ett fik/restaurang osv så vi tog en glass och lite kaffe hehe. Var tillbaka vid sextiden igen, så tog ju en stund :)
Ikväll blir det nog lugnt, förmodligen lite hojåkning imorgon också om vädret tillåter :)

Bjuder på 2 bilder, Anes tog fler med sin kamera haha, kommer upp nån dag :P

Man ser bort till Vättern :)

Haha typiskt mig jaaaa

Tidsfördriv - lista

Har suttit och fördrivit tiden med Jennifer på facebook nu ett jävla bra tag och sen dök Ida upp. Haha fy fasen vilken humor.. Tur att jag inte är den enda som inte har nåt att göra såhär en fredagskväll ;)

Nu kör vi på en lista med onödig info! det var längesen.

namn - linda
födelsedag - 22 januari
hemstad - limmared
ögonfärg - grön
hårfärg - brunett
längd - ca 164
högerhänt eller vänsterhänt - högerhänt
civilstatus - singel
stjärntecken - vattuman
skostorlek - 36/37
är dina föräldrar skilda - nej
skor i dag - till jobbet tofflor, på jobbet foppatofflor och i eftermiddags hade jag converse
svagheter - långsint
rädslor - fästingar, krocka, att dö
mål för året - få ett jobb
det första du tänker på när du vaknar - fan va trött jag är
när går du & lägger dig - väldigt olika
mest saknade minnet - just nu min älsklingsfanny och veckan på napa!

ANTAL

antal personer du kysst - inte räknat precis...
antal förhållanden - ett seriöst
antal syskon - ett hel, en halv 
antal piercings - naveln, sex i öronen, en i tragus, tungan, underläppen
antal tatueringar - 2, en på ryggen och en på foten/vristen

FRAMTIDEN

namn på barn - hade jag fått en son nu hade han fått heta milton
vad vill du bli när du blir gammal - frisk
drömjobbet - sjuksköterska eller hud- och spaterapeut

FAVORIT

mat - miiiikkeeettt oliika
sport - ishockey
djur - hundar
glass - vanilj & choklad
godis - choklad & lakrits
låt - skulle aldrig kunna välja ut en enda
nummer - 22
tuggummi - vet inte
helgdag - lördag
årstid - sommar
tandkrämsmak - mint
radiostation - rix morronzoo på morgonen och mix megapol på eftermiddagen :P

HAR DU NÅNSIN

varit kär - ja
älskat någon - ja
blivit dissad - hmm vet ej
rymt hemifrån - nepp men jag och en kompis hade våra planer ! gjorde tillochmed en karta ; )
föreställt dig ditt ragg naken - VILKET ragg?
skolkat - ja
sovit utomhus - ja
gråtit i skolan - aaa
spytt i skolan - nej
velat bli modell - när jag var liten ville jag väl de
gjort något dumt som du skrattar åt i dag - hehe aa fö fan
sett en död människa - ja
druckit alkohol - ja
använt droger - nej
ätit sushi - yes, love it!
retats - hehe jaa

14 SNABBA

cider eller öl - öl
pepsi/cola - cola
mc donalds/burger king - donken
kärlek eller sex - love love love
choklad/vanilj - choklad
jordgubbar/blåbär - jordgubbar
kött/vegetariskt - kött
tv/film - film
gitarr/trummor - gitarr
adidas/nike - adidas
kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt
kakor/paj - paaaaaj
mtv/vh1 - mtv
blind/döv - döv

KAN DU

gå ner i splitt - nej
skriva med båda händerna - ja men det ser för jävligt ut när jag skriver med vänster
vissla - japp
blåsa en bubbla - yes
ha dina ögon i kors - haha a
nudda näsan med tungan - nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

du nuddade - mamsen
du pratade med - mamsen
du msnade med - massor av folk just nu :P
du kramade - pappa
du skällde på - pappa tror jag haha

SENAST DU

skrattade - nyss
grät - minns inte :)
filmen du såg - en wallander film
tuggade tuggummi - nångång på jobbet idag
drog ett skämt - innan
sjöng en sång - sjunger alltid här hemma haha

VAR ÄR DU

vad ser man utanför ditt fönster - ingenting, det är mörkt ute.
lyssnar du på musik nu - jaaaa
vad har du på dig - mjukisar och ett linne
vad är det på din musmatta - en felvänd, blå på riktiga sidan :P

HAR DU NÅGONSIN

blivit kallad hora - mmm
ljugit om din ålder - haha aa
bråkat utan anledning - ja

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

druckit alkohol - yes har druckit vin nu ikväll
rökt - ja, i onsdags
shoppat - nej typ inte, inget förutom en plånbok på napa
skejtat - nej
bakat - nej
motionerat - ja
solat - jaaa 
haft sex - PASS


Detta klippet måste ni kolla på

Don't blaim me, men detta är verkligen min humor. I know, skit kass egentligen haha, men de är just därför som det blir så jävla roligt! Och så musiken i bakgrunden haha. En kille skickade den till mig på msn häromdagen, "Varför man inte ska ta droger när man kör bil". 5:an är fan bäst hahah så jävla klockren! KOLLA :D
Har inget att göra nu ikväll så kommer väl ägna mig åt såna här saker och snacka med massa random folk som har lika tråkigt liv som jag själv haha. Är ensam hemma hela natten. Vilken fredagskväll !

Fredag

Nu har jag jobbat färdigt för dagen. Har sovit skit dåligt inatt, vet inte varför. Kände mig död hela dagen på jobbet. Men är som tur är ledig hela helgen och börjar inte förrän 15.30 på måndag. Min ekonomi är verkligen inte något att hänga i granen precis så får ta dagarna som de kommer, blir förmodligen lugnt. Men sålänge jag har alkohol är dock ingenting omöjligt, man vet ju aldrig vad som dyker upp :)

Nu ska jag måla naglarna. Haha, puss på er !


Frölunda we love

Har vart och premiär kollat på hockey nu ikväll med Malin och Ville! Frölunda mötte Malmö i en träningsmatch eller om de är nån cup. haha bra koll. Men därför spelade dom i Borås också, 5-3 slutade matchen med iallafall och Förlunda stod såklart för vinsten ! hehe. Nu längtar jag tills elitserien drar igång =)

Nu ska jag nana, upp och jobba kl 7 imorgon. Pusssss


En bar runda med Grabbarna grus 11/8

På vääääg genom bar gatorna



Haha, suger i mig mina marlboro för kung och fosterland!

GG Dan kom med på ett hörn

Jag var tydligen en okänd "tvillingsyster" med en av GG tjejerna..

Wednesday

Dagen har jag spenderat i Borås, vart hos optikern, fikat på Viskan med Ida, träffat syrran lite och så hann man med att fönstershoppa och få ångest typ 110 gånger över att inte ha några pengar. 8 dagar kvar till löning.
Det har förövrigt varit en bra dag, mitt morgonhumör var väl dock inte det bästa men sen så :) Kände mig så jävla klumpig imorse, välte och tappade allt jag tog i osv så blev så jävla arg haha.

Lånade hem Sims 3 från syrran haha, men de funkar ju fan inte, står att skivan inte kan verifieras som giltig kopia eller nåt sånt. Hade ju vart kul att testa och fördriva tiden lite men nääääää de går inte. Hinner iofs inte sitta med det nu ikväll ändå, ska upp och jobba kl 7 imorgon. Ska gå bredvid nere på service huset på Glimringe nu imorgon och på fredag 7-16. Fy fan för deras tråkiga dagsturer där nere säger jag bara. Men men vad gör man. Är det jobb så är det och måste ju ha en inkomst ! Chefen skulle på möte på måndag och någon gång nästa vecka skulle hon veta mer vad hon har att erbjuda mig framöver...


FUCK !!!

Jaha då har man redan börjat fjälla av all solbränna. Eller ne kanske inte allt, men på axlarna och på bröstet. Skit sexigt. Jag verkligen hatar det. Skulle nog behöva lägga mig i ett bad med massa barnolja i, fett och gott för huden! Problemet är också att jag inte kan sola solarie nu heller iochmed att jag tatuerade mig i torsdags, så måste vänta några dagar till... Skiiiiiit !

Idag tog jag sovmorgon till 11, duschade åt frukost och sen cyklade jag hem till Malin och umgicks med henne. Har inte träffat varandra sedan studenten eftersom hon vart i Halmstad hela sommaren och jag jobbat på hemmaplan. Så det var trevligt :) Hennes bror har skaffat sig en jättesöööt liten vovsing med så hon var hundvakt. Gissa om jag också vill ha en nu?
Hoppas på att de kanske blir lite hockey på fredag kväll, Frölunda ska spela en träningsmatch i Borås! Längtar verkligen tills säsongen drar igång på riktigt nu är Joel Lundqvist är tillbaka i Frölunda igen och allt! Haha, ni kanske inte visste att jag är ett riktigt hockeyfreak? Well, now you know.


Ida och jag, hemma på landvetter igen. (pappa är en bra fotograf)

Svininfluensan

Har blivit lite dålig uppdatering här de senaste känner jag men mitt bloggsug är inte på topp just nu. I helgen gjorde jag mina två sista dagar på sommarvikariatet, på lördagen 7-12 och 16.30-21.30 och igår mellan 7-17. Så nu är jag i princip arbetslös, ska ner till enheteschefen och prata med henne om en liten stund. Hörde nämligen rykten om att hon ordnat något till mig nere på servicehuset. Får se vad hon har att säga.

Under veckan på napa träffade vi en massa folk från olika länder som vi umgicks med mer eller mindre. Man hörde inte någoting om svininfluensan på hela veckan och det kändes nästan som att influensan var ett påhitt av media. Men halv sex på fredagmorgonen ringde en norsk kille som vi träffat och berättade att han var på sjukhuset med sin ena kompis som bara ramlat ihop senare på natten. Jag träffade denna killen samma kväll som det hände, men typ bara i 5 minuter. Han verkade inte sjuk när jag träffade honom vid 2 - tiden, inte ens förkyld eller något. En ambulans kom och hämtade honom och senare på sjukhuset visade det sig att han fått svininfluensan. Han ligger nu i karantän på ett sjukhus på Ayia Napa. Det är så jävla hemskt att han insjuknade så fort! Men vet inte alls hur han mår nu. Så ni kan ju gissa om jag vart måttligt nervös de första dagarna här hemma, förkyld och jävlig som jag är med. Men har ingen feber eller något och hade jag haft svininfluensa så hade jag varit riktigt sjuk.

Så fort man kan börja vaccinera sig i Sverige kommer jag att göra det, oavsett kostnad.


HOME

Vi överlevde. Kom hem helskinnade. Förkylda men utan svininfluensan. Trötta och helt jävla utslitna av alkoholhaltiga drycker dagarna i ända. Massa sol och turkosa bad, fest hela nätterna. Hunkar. Grabbarna Grus. Fylla. Bakfylla. Och inte minst massor av sjuka händelser. Hur ska jag kunna förklara denna veckan om ni inte vart med ?

stek på nissi beach


en bar runda med grabbarna grus


gadd nr 2 i full gång



VILL TILLBAKA !!!


På jobbet

Sitter på jobbet just nu men är jättelugnt så passar på att sätta mig och kolla lite på aftonbladet och uppdatera lite här. Igår var jag i Borås och fixade mina naglar, satte på tippar och gjorde fransk manikyr igen. Nya och fräsha :) Sen bytte jag ut staven i tungan till en kortare, gjorde lite andra ärenden i stan och käkade på Spice n' rice med Vanna och Tadjo! Goooott. Sen åkte vi hem och jag fortsatte mitt packande och tvättande. Blev en lugn kväll sen!

Får väl se om jag hinner uppdatera något innan jag åker, ska hem till Ida så fort som möjligt efter jobbet imorgon. På kvällen ska vi sitta på Viskan och dricka lite med ett gäng grabbar som också ska till Napa på fredag, och sola solarie en sista gång haha. Fy faaan vad jag ska steeeka och jobba på brännan säger jag bara ! Göttgöttgöööött. Är såååå taggad!!!

Måndag

Helluuu. Idag tog jag ytterligare en dag med sovmorgon men vid halv två åkte jag och Vanna till Tranemo och gjorde lite ärenden, lunchade på Fiket med Emelie och lite så ! Nu på eftermiddagen har jag börjat gå igenom min garderob på klänningar, linnen, shorts och lite annat som jag ska ha med mig till Ayia Napa. Har alltså börjat packa och det ligger redan en hel del kläder i väskan så tror att jag faktiskt ska nöja mig med det jag har lagt i i klädväg. Säger jag nu, när jag kört en maskin tvätt och hittat 167 klädesplagg till som kan tänkas komma till användning är det inte lika lätt längre att välja vad jag ska ha med mig haha. Det blir konstigt nog alltid så när jag packar. Men har hört att man först ska packa väskan och därefter ta bort hälften av kläderna. Det är bara de man kommer att behöva och det kan nog stämma hehe.. Har stått och strukit lite kläder nu med, fasen vilken tid det tar och så jävla tråkigt det är! Näe, ska börja gå igenom mina skor nu hade jag tänkt... Haha, hej beslutsångest!

Måste ju visa vilken snygg klänning jag sprang på inne på Klädstället! Det var bara in i provrummet, och vips så var jag ägare för ytterligare en klänning .
 

good evening mates

Gårdagen vart lyckad faktiskt =) Det började dyka upp folk här vid halv sex tiden så då satte vi på grillen, öppnade öl, vin och spriflaskor och började vårt lördagsfirande! Grillade kött, hamburgare och majkolvar. Var riktigt gott och tur hade vi med vädret också. Åkte in till Borås mellan halv elva och elva, väl inne va jag ärligt talat inte så jättepepp på att gå in på Swing eftersom jag inte tycker att det är skoj där. Men gick väl dit ändå sen efter att jag stötte på Ida på stan så vi stod och tjöta me dom ett bra tag. Efter en stund var det heeelt packat på Swings dansgolv, jag lovar. Man fick inte plats. Så var mestadels utomhus hela kvällen sen, satt ute och tjötade med folk och så. Också trevligt :) Jag och Jennifer fixade annan skjuts hem vid två tiden och innan vi åkte gick vi såklart till Campino och köpte oss varsin kebebrulle.. Muuums haha, så jävla goda! Sen fick jag nattligt besök av två personer, den ene fullare än den andre haha, fy fan. Jennifer skulle ta med sina saker när dom väl körde mig ända till Limmared så hon skulle slippa komma hit idag. Men tror ni inte att våran "ride" knackar på hemma hos mig imorse och säger att Jennifer glömde en väska här igårkväll?! Hon tog bara med sig vinet och nån påse eller va de va och glömde sin väska med det viktigaste hahahah.. Som vi skrattade åt de! Sååå typiskt DIG JENNIFER! : D Somnade nog inte förrän halv fem och vaknade vid ett tiden, drog till Svenljunga och käkade pizza på Texas och sen har jag och Vanna kollat på film nu ikväll. Nya Wallander filmen. Va väl sådär ?!

Har vart en bra/sjuk/rolig helg iallafall, är ledig imorgon också så får se vad som händer. Bjuder på två bilder från helgen haha, kortet på Anes är sååå klockrent! Jag satte på honom mitt gamla löshår med clips haha, fasen va roliga bilder vi fick. Finns fler på fejjjannnn =)

Pussssss på er.

anes hår växte rätt bra under veckorna i bosnien !!!


på vägen in igår hehe..

RSS 2.0