Finally !

Nu har jag äntligen gått och blivit LEDIG! I tre långa härliga dagar, har inte vart ledig mer än 1 dag åt gången på snart en månad tror jag så nu ska jag bannemig njuta av varenda minut.

Är så jävulskt trött idag. Åkte in till Borås en sväng efter jag slutat jobbet igårkväll och sen blev det att jag stannade kvar i stan till ett, var inte alls meningen att jag skulle stanna överhuvudtaget utan bara säga hej och så. Men så förblev det, nykter en torsdagskväll! Har ju haft roligare haha, usch. Var inte hemma förrän strax innan halv två men tog mig säkert 30 min att somna och så ringde alarmet halv sju imorse. Det är självtortering hehe, men hade verkligen ingen lust att åka hem och sova först heller för den delen. Men men nu är sista arbetsdagen gjord för den här gången så nu ska jag lägga mig på spikmattan och SOVA på obestämd tid. Blir ingen bio som jag så önskat, de orkar jag inte nu ändå. Men imorrn taggar vi utgång ! Yeeey :D

Snart helg !

Imorgon kväll vill jag åka till Göteborg och se Drag me to hell på bio.

På lördag blir det utgång för hela slanten, är riktigt riktigt partysugen !

På söndag vill jag ha en slappdag med massa filmer och skräpmat

Måndag och tisdag ska jag ägna åt att tvätta och packa de mesta inför napa. Hinner inte göra de på onsdag och torsdag eftersom jag jobbar kväll respektive dag då, och åker till Borås på torsdag eftermiddag så måste va klart då. Shit, kan verkligen inte förstå att vi ska åka, är så inne i jobbet just nu så känns som att jag inte gör annat än jobbar. Ni kanske tycker jag är skit tråkig som bara skriver om resan och om hur kul det ska bli, men är så övertaggad så de finns inte ! Haha, fan va skoj det ska bli att komma iväg igen :D

Ska strax åka till jobbet, börjar om 20 minuter.
Ha en bra dag allihopa :)

Total missat

Jag har heelt total missat att forna Idol Gathania gett ut en singel ?! Fick höra den idag först, men faktiskt så var den hyfsat bra måste jag säga :) En partylåt såklart. Här är musikvideon för er som inte heller hade någon aning om detta..

God natt på er !


Sover hellre i källaren än på övervåningen numera...

Håller på och värmer lasagne i microvågsugnen just nu, Familjen Dafgård är bra skit när man inte orkar ställa sig och laga mat till sig själv! hehe. Kom hem från Borås för en stund sen, var hos optikern och kollade linserna, fikade med Ida och så var vi på City och köpte lite bra-att-ha grejer inför resan :) Nästa fredag är vi där !!

Imorgon börjar jag inte förrän två så får lite sovmorgon ! Men blir väl en lugn kväll, still alone som sagt. Och jag gillar det inte! Tänkte att jag kunde sova i mammas och pappas säng igårkväll eftersom de är på övervåningen åtminstone. Men när jag väl lagt mig och försökt sova i en halvtimma gav jag upp. Jag hörde ljud hela tiden, lät som nåt kröp under sängen. Men ignorerade och tänkte att de säkert är väggarna eller nåt men efter andra dunsen fick jag panik och vågade inte tända lampan eller röra mig alls. Men sen tog jag mod till mig o tände lampan , ville ju fasen inte ligga kvar där! Tog mina grejer och stängde dörren om deras rum haha. Vågade inte kolla under sängen :P hahah fy fan va äckligt det var. Sprang ner till mitt rum och stängde dörren om mig, somnade med teven på och stängde inte av den förrän 4 i morses haha. Usch ! Har bott här i 15 år eller nåt nu och har aldrig märkt av att det skulle spöka eller nåt annat, men när man vet att man är helt ensam i huset och så hör man dunsar och andra konstiga ljud - då blir jag rädd.


Thaimat och film

Denna dagen har vart hur slapp som helst, men har såklart vart skönt att inte ha fått gjort något vettigt ! Sånna här dagar borde alla unna sig. Har suttit och taggat inför resan med Ida över msn, är såå sugen på att börja packa nu. Får väl sätta igång med att tvätta upp kläder som jag ska ha med mig för det första, får nog bli en omgång imorrn innan jobbet! 11 dagar kvar nu!

Är grymt sugen på sushi till kvällsmat, är så längesen jag åt det nu. Men istället ska de laddas upp med thaimat från min favoritrestaurang och film för min del. MUMS :D

See you!
Puss


Hur kom jag hit ?

En gubbe på jobbet kommer ut från sitt rum typ 5 gånger efter att jag lagt honom.

Två utav alla våra samtal mellan 21.00 - 21.30.

Gubben: Vart är jag någonstans? I Hestra?
Jag: I Limmared på Glimringe
Gubben: Åh, men mina barn vet inte vart jag är ?!
Jag: Jo det vet dom XX, de är ju dom som ordnat detta till dig.
Gubben: Var det dom som körde mig hit?
Jag: Ja, läs på din rullator  (har skrivit ut alla svar på standardfrågorna haha)
Gubben: Haha, åh ja där står ju precis allt jag funderar över.

Går in och lägger sig...

2 minuter efter

Gubben: Duu.. Vilken dag är det idag?
Jag: Söndag.
Gubben: Då är det måndag imorrn?
Jag: Ja det är de. Gå du in och lägg dig igen!
Gubben: Okej det är bra. Godnatt.

Kommer ut säkert 2 gånger till efter det. Haha, stackarn.

När jag kom hem från jobbet gick jag raka vägen in i duschen, sen satte jag mig med en halv flaska rött och tömde den haha. Fick iallafall lite sällskap, tur att man har vänner som ställer upp även fast dom ska upp och jobba dagen efter hehe. Sov ända till ett idag, ställde klockan på 12 först men va så jävla trött! Så ställde om den till ett men hade jag inte ställt om klockan hade jag säkert fortfarande legat och sovit. Helt sjukt hur länge jag kan sova på dagarna utan att vakna en enda gång. Har sovit hela natten och minns inte att jag vaknat nåt alls.

Så fick man inte vakna upp till nåt bra väder idag heller. Spöregnar här just nu :( uuuusch. Ska väl göra mig iordning och ta mig ut till Tranemo sen, handla lite och så. Annars har jag inga planer för dagen alls men känner inte för nåt ändå. Ska nog bara ta de lugnt och ligga framför teven och kolla film. Får åtminstone sovmorgon imorrn också, jobbar 14-21.30.

Puuuusss

Hemma på timmar

Kom hem strax efter 12, åt tonfisksallad med ris och la mig på spikmattan en halvtimma ungefär. Höll på att somna men så ringde de på mobilen och efter de va man pigg, men börjar känna mig trött nu igen så funderar på att sova en stund innan man ska tillbaka till jobbet. Eller om jag åker ut till Tranemo och solar? Har sovit skit dåligt inatt. Och nu har mamma och pappa lämnat mig ensam i huset för att åka på semester, så kommer va ensam i över en vecka nu. Fyy fan va tråkigt. För de händer ju mycket i Limmared. Är redan rastlös och det är första dagen! Måste ha nån att prata med ju haha... Laga mat till sig själv, äta själv, dricka kaffe själv, sova själv... Buuuhuu. Kom och gör mig sällskap någon!

Hade gjort sååå mycket bara min älsklings Fanny hade funnits kvar :(

Bajs i näsan ?

Okej, ibland måste jag medge alla andra som tycker att jag har ett skitjobb att jag faktiskt har det. Idag till exempel, har jag jobbat 9 timmar och nu såhär efter en slitsam kväll av en rad "olyckor" och andra händelser har jag antingen fått bajs i näsan/jag luktar bajs/bajslukten har helt enkelt rotat sig fast i min näsa. Jag tycker att de luktar bajs här just nu hemma hos mig när det inte gör det. Det är samma sak med urinlukt. Jag kan känna att det luktar utan att någon annan gör det i min närhet haha. Och då är jag nyduschad, ombytt, inte jobbat kanske på 2 dagar - allt. Fy fasen säger jag bara ! Kaaaaatastroooof. Men men nu har jag bara en dag kvar på jobbet sen är jag ledig på måndag :) Ääääntligen.

och såhär såg jag ut på jobbet idag

It's never enough


HAIR

En negativ sak med mig är att jag är har en sån fruktansvärd hårnoja! När jag är hos frissan vill jag aldrig klippa mer än 2 cm, och då vill det mycket till att jag ska behöva klippa av det. För en månad sen, innan balen, var jag hos min frisör och bad henne klippa av så mycket som det behövdes på en gång innan jag ångrade mig. Och de gjorde hon ju såklart med och jag ångrade mig ju självklart.. Haha, fy fasen va jag mår dåligt. Måste försöka jobba mig igenom detta :P Det är nämligen så att jag har så mjukt och segväxt hår så de tar lång tid innan de verkligen känns/märks att de växer och blivit längre.
Idag hade jag tid hos henne igen men - för att sätta i extensions. Så, där satt jag och var glad och nöjd under hela besöket haha. Det var nog första gången i hela mitt liv som jag inte kände missnöje tror jag.

Mitt nya långa hår och mina egendesignade tights :) haha


En besvikelse

Igår kom klänningen från Stylebystars, dessvärre var den en stor besvikelse när den satt på! Den satt inte alls som på bilden, utan var jättehög i halsringningen så jag kände mig som en bakelse och 10 år yngre typ. Nä usch, den får tyvärr åka tillbaka :/ Som tröst beställde jag hem ett linne/klänning och ett par korallröda bikinitrosor från Nelly. Och vet ni? Jag fick paktetet redan idag ! Så Nelly är alltid ett säkert kort, man slipper vänta i veckor och man kan följa ordern genom orderstatus osv. 5 av 5 toasters till Nelly och 0 av 5 till Stylebystars. Haha.


179 kr fick jag den för :)

En liten veckoöversikt kanske

Så här ser kommande dagar ut för min del

Idag: jobbat 14-21.30
Imorgon: jobba 8-13
Fredag: skulle vart ledig, men snäll som man är när folk blir sjuka åtar man sig en A1-tur.
ska jobba 7-15 med andra ord
Lördag: jobba 12-21
Söndag: jobba 7-21.30

Hääärligt att avsluta veckan med ett 9 timmars- och ett 10 timmarspass innan man får en dag ledigt att vila ut sig på... Känner bara att jag behöver semester nu nununununuuuu! Men, vad säger man sen? Cash is King, eller hur?

godnatt

Jag bara ÄLSKAR när det regnar

Heeeeeeelveeeeeteeeee vad jag är trött på allt jävla regnande! USCH! Det fick mig verkligen på dåligt humör att vakna upp och se blåsigt och regnigt väder. Höstvarning på de där. Dessutom har min kropp inte fått en enda solstråle på sig på 2 veckor nu eller nåt och jag känner mig kritvit igen. Får nog fasen ta och besöka ett solarie ikväll eller imorgon på förmiddagen.. Får se vad som hinns med. Men nu är det faktiskt katastrof! Suck.. Den svenska sommaren, säger jag bara...

Känns så jäkla gött o veta om att man snart ska åka utomlands en vecka.
17 dagar kvar !

Update, monday

Äntligen ledig =) Var hur trött som helst de sista timmarna på jobbet innan. Det känns när man jobbat två 10 h pass två dagar i rad och sen jobba ytterligare en dag på 8,5 h. Tog det ganska lugnt i eftermiddags, var ute och gick en snabb promenad på ca 45 min med mamma bara. Och så har jag såklart suttit här och ugglat, snokat och fönstershoppat... Är sååå sugen på att beställa hem lite saker från Nelly, men vet inte om jag vågar riktigt. Större delen av lönen jag får nästa vecka ska ju gå till Napa och jag vet ju inte riktigt exakt vad jag kommer att få.. Därför vet jag inte hur jag ska göra. Jag och att spara pengar ni vet... Och imorrn ska jag till stan. Haha. Men har gjort en liten inköpslista (i huvudet) på vad som är tillåtet att slösa pengarna på iaf, får se hur bra det funkar! haha ja guuuud ja. Hade verkligen behövt ha lite tur för en gångsskull och vunnit de där 25 000 kr i månaden i 25 år på triss.

Men hur fasiken lyckas man med det ?

090720

Helluu.. Är på jobbet men har tagit mig en halvtimmes rast nu. Gött att det bara är 4 timmar kvar innan jag är ledig till två på ondag hehe. Imorgon ska jag in till stan och fixa lite grejer inför resan och lite annat! Min ekonomi är dock inte den bästa så här en vecka innan löning, och på fredag ska jag sätta i löshåret så det får bli en billig visit och alltså inga impulsköp haha.

Läste på aftonbladet igårkväll att en 11 månaders pojke blev påbackad av en husvagn i Falkenberg på eftermiddagen, och att det var pappan som backat på honom. Han fördes med allvarliga skallskador till lasarettet i Halmstad, men avled under natten. Jag tycker det är så jävla hemskt, fruktansvärt är det. Och de värsta är ju att det är flera liknande fall under sommaren som har uppmärksammats av media. Tänk de föräldrar eller andra anhöriga som råkar döda ett barn på de viset och behöva leva med de i resten av sitt liv sen. Fyyyy faaan va hemskt. Usch :(

Hemma några timmar

Hellooo! Är för tillfället hemma på timmar från jobbet nu. Ska vara tillbaka vid 16.30 igen så nu hade jag tänkt gå ut och gå en sväng nu när det är uppehållsväder och allt. Sen ska jag lägga mig på våran nyinköpta spikmatta och bara slappa och förhoppningsvis så somnar man gött en stund med :)

Ni vet ju klänningen som jag beställt från Stylebystars. Jag mejlade dom förra fredagen om när den skulle komma. Då svarade dem att just den klänningen och några andra beställningar precis hade kommit till dom från deras leverantör. Jag blev nu lovad att jag skulle få den i början av denna veckan. IGÅR hade jag fått ett orderstatus mejl om att min vara nu var skickad och att det skulle ta 2 arbetsvardagar att få den hemskickad. Så nu hoppas jag verkligen att den kommer på tisdag annars kan dom fan behålla skiten och jag ska ha mina pengar tillbaka. Leveranstiden var på 3 veckor från början. Jag får den inte - mejlar och blir lovad att den ska komma efter 4 veckor - hör inte ett ljud och blir nu lovad att den ska komma efter 5 veckors väntan. Fyyyy skäms säger jag bara !!


En bild från i torsdags, som Cissi tog tror jag.. haha..
Koncentration !


Hoppas ni haft en bra helg allihopa !

3 veckor till Napa

Yes, om 3 veckor vid den här tiden befinner jag mig på Cypern sittandes på en förmodligen sliten, skakig och oskön transferbuss, som ska ta mig till Ayia Napa. Nästan framme. Fy fasiken vad jag längtar! :D Ska bli så jäkla underbart.

Gårdagen blev lyckad! Tog bussen så jag var hemma vid 11 i förmiddags, men ett problem uppstod dirket. Jag var utelåst! Yippi! Så de va bara att lägga sig på altanen och vänta i en timma innan man blev insläppt. haha typiskt. Vaknade redan halv nio imorse pga att nån höll på och borra i huset. Den som har bestämt att man får börja arbeta så tidigt på morgonen i ett hyreshus borde fan skjutas. För de finns faktiskt folk som försöker sova vid den tiden på morgonen även om det är vardag! Att sätta igång med sånt borde man få göra först vid 10 tiden. Det är väl mer rimligt än kl 7 ? Iallfall såhär i semestertider. Så nu är jag jäävligt trött.

Idag ska jag på kalas hos mina kusiner i Svenljunga, ska va fyllechaffis så det blir inget mer dricka för mig denna helgen. Jobbar 12-21 imorgon, på söndag 7-12 ledig i 4,5 h och sen från 16.30-21.30 och på måndag jobbar jag 7-15.30. Så det känns som att jag ska bo på jobbet de kommande 3 dagarna. Sen är jag bara ledig en ynka dag, och de är ungefär så det kommer se ut framöver. Jobba några dagar - ledig EN dag och så vidare. Bläääää! Nu längtar jag ännu mer tills vi åker bara för det... Haha åååh! SNÄLLA låt tiden gå FORT !

Åh, Thoooomas!

Ikväll ska jag in till Borås, lyssna på Thomas Di Leva och bli så där bohemiskt kristen. Eller hur ska man förklara honom? En galen man som klär sig i Jesuskläder och sjunger otroligt dåligt? Näe, jag åker faktiskt inte dit för att lyssna på honom utan för att jag är ledig och jävligt festsugen :) haha!

Är hemma på rast så måste åka tillbaka till jobbet nu. Slutar halv fyra idag. Är ju bara tvungen att dela med mig utav att det faktiskt igår var 1 årsen som jag tog körkort! En oförglömlig dag kan jag säga :) Så har man bara ett år kvar på prövotiden då :P Haha.


Har varit duktig och sökt ett jobb !

Tjoho! Jag överlevde natten, tänkte på allt man läst om nypiercade tungor som svullnat så att folk kvävts till döds osv innan jag somnade igårkväll. Men de är säkert bara myter, eller så har man en jävla otur om de nu skulle hända haha. Min tunga är iallafall riktigt svullen idag och jag låter ju lagom fräsch när jag pratar. Haha. Rätt åt mig, eller? Kan ju inte klaga på någon precis då de är självförvållat :P hehe.. Spänner som fan under tungan när jag äter och pratar. Inte okej med tanke på att jag ska iväg och jobba om ca 10 minuter. Då håller man ju inte käften precis och speciellt inte när man jobbar med dementa. Då får man svara på frågor precis som om man vore en uppslagsbok ungefär. Men detta ska jag nog ta mig igenom ;)

Igårkväll var jag inne på platsbanken och kollade lite. Hittade en tjänst i Kungsbacka from 1 september till årsskiftet eller vad det var, dock bara på 65 % men jag sökte det åtminstone. Tror väl inte att mina chanser att få tjänsten är så stora iochmed att jag kommer direkt ifrån skolan, men man kan ju alltid hoppas :)

Puss, L

Well, I did it. Again

Heeeej!

Något som jag inte nämnde igår är att de nu gått en månad sedan jag och Jennifer piercade oss, så idag åkte vi in och bytte våra smycken. Men ni ska inte tro att vi åkte hem utan ännu en piercing.. Haha.. Tog mig äntligen modet till att pierca tungan! Så mallig, väntat i  5 år eller nåt. Gjorde ju mycket ondare att pierca läppen, så kunde inte sluta skratta när jag satt där med plaströret genom tungan. Men nu däremot... Kommer inte bli några roliga dagar framöver! Har redan svullnat lite och gör ont när jag pratar så ska nog hålla tyst resten av kvällen hehe. Håller på och kokar grahamsgröt till kvällsmat nu, blir tv eller film resten av kvällen och Harpers Island lite senare, sen väntar sängen. Jobbar 14 - 21.30 imorrn.

Var inne på Bianco och kollade på ett par skor som jag vill ha också, men dom var nog lite för höga för att mina vrister ska kunna klara av en utekväll med dom på. Så till tröst köpte jag en skit snygg kuvertväska istället, lite mer använbart kanske och dessutom mycket billigare. 150 kr fattigare istället för 500 !

Puss :)


Sunday

Kan inte fatta att det redan är söndag idag och att hela denna veckan är typ slut! Minns hur jag våndades över veckan förra söndagen och nu sitter jag här och har bara en ledig dag kvar... Jobbar dock bara tisdag och torsdag, sen lördag och söndag i veckan som kommer nu. Lite konstigt upplagt men jobbar iallfall så att jag kan festa både torsdag och fredag om de skulle vara så, så de är ju positivt =) Får se om något alternativ dyker upp men utgång på torsdag är inte helt omöjligt!

Igår åkte jag, mamma och pappa ner till kusten. Blev väl inte så bra väder som jag hade hoppats på men de va riktigt gött väder i förmiddags, så lite solstrålar hann man njuta av i vilket fall. Sen när vi körde ut på 27:an på hemvägen så kom såklart regnet. Fan vad jag hatar att bo här! Det är ingen tvekan om att jag kommer söka mig närmre västkusten alltså, det är positivt på alla sätt att bo där.

I fredags var jag uppe på vinden och hämtade ner min resväska för att se om den är användbar ytterligare en gång då den sprack lite (efter första gången) på vägen hem från Teneriffa. Min stora rosa resväska haha :( Fuck! Gjorde väl ett försök att laga den, och tack vare min goda fantasi så satt jag där på köksgolvet och grejade med lite med superlim (!) osv. Det kallar jag bra fantasi.... Noooot. Precis som att de skulle hjälpa om nån tyngre resväska än min hade slängts på den haha.. Men den är iallafall bättre än innan åtminstone, får väl chansa på att den inte blir värre nu när jag ska åka till Ayia Napa. Och om den nu, mot all förmodan, skulle gå sönder ännu mer får jag ju i värsta fall köpa en ny där nere.



Suck. Såg förövrigt, efter 5 månader, att det står Jennifer Blomberg på identifikationsremsan och inte Linda Lundin. Vilken koll! Men man var väl och mådde som man förtjänade efter den veckan....


Parapapapa

Hellöööoo. Finally I'm getting a few days offff from work.. Är ledig till tisdag eftermiddag, ska bli så jävla gött nu när man jobbat 5 dagar i sträck. Haha. Fy vad man blir bortskämd med de arbetstider och schemat jag har nu! Skittrött efter tredje dagen typ.

Idag fick jag, och de flesta andra sökande i Sverige, antagningsbesked från högskolan. Jag kom in som reserv på sjuksköterskeprogrammet i Borås, men blir väl att jag tackar nej till platsen ändå. Jag ska jobba, resa och leva livet i åtminstone ett tag till. Tycker att jag är värd de nu efter 12 år i skolan :)

Hörde denna låten innan men jag kunde inte placera den, kände ju igen den så sjukt mycket! haha, blir störd när jag inte kommer på vart jag hört den. Efter först 5 minuter av konstant tänkande kommer jag på det - Skrea på midsommar! haha, killen vi efterfestade hos på midsommardagen satte på den låten typ hela tiden. Jag var väl alldeles för full och för trött för att lägga den låten på minnet just då. Vet iallafall att jag inte tyckte att den var speciellt bra då, men nu när jag lyssnar på den så tänker jag ju bara på fest så kan inte låta bli att bli lite festsugen nu om jag ska vara ärlig. Men måste hålla i mina pengar över helgen. Blir antagligen utgång på torsdag iaf ;)



Ännu en dag gjord

Har bara två arbetsdagar kvar att göra nu sen är jag ledig i tre dagar igen ! Gött gött. Tycker att dagarna flyter på rätt bra nu ändå. Åker förhoppningsvis ner till Åsa på lördag eller något. Bäst solchanser på kusten i helgen enligt väderprognoserna.. Dessutom var det längesen jag var i Kungsbacka och shoppingen där har aldrig slagit fel :)

Längtar så efter min klänning som ska komma nu i veckan, men hade inte fått någon avi med posten idag heller och nu har det ju faktiskt gått lite över 3 veckor.. Har den inte kommit imorrn blir de direkt ett mejl till kundtjänst. Tänker inte bli utan klänning denna gången också. För sist jag beställde från Stylebystars tog de flera veckor innan jag fick något som helst besked om vart min klänning befann sig. Och då skrev dom att de var fel på klänningen men att man kunde ha den som kjol ifall man fortfarande ville ha den.. Så nu när jag äntligen kommit över de och velat ge dem ytterligare ett försök så hoppas jag att det åtminstone är en klänning jag får denna gången.

Idag hade jag tänkt sätta mig ner och skriva på ett CV. Dags att börja söka jobb kanske ? Måste ju börja nångång ...
BLÄ!

Birthday sex



LYSSNA !


Dagen har varit bra hittills, jävligt trött på att börja kl 7 på morgonen bara... Gör det imorgon också, sen på torsdag får jag äntligen sovmorgon och börjar inte förrän 15.00 :) Men får väl skylla mig själv att jag aldrig kommer i säng i tid, har ju 1000 saker att göra på kvällarna konstigt nog. Har fixat tid för att sätta i löshåret nu med, fick redan på fredag om två veckor! Fan vilken tur jag har som fick tid innan Ayia Napa med.. Kunde ju inte bli bättre! Ååh, ska bli så skönt att få lite mer svall.

1 månad kvar till Napa idag :D

Love It


Ice Age 3



Ikväll har jag och Vanna varit på bio och sett denna filmen haha! Löjliga som vi är med våran humor.. Vi var som tur inte de enda unga som var där utan barn i släptåg hehe. Den var mysig och riktigt rolig, rekomenderas =) Men som många andra uppföljare slår heller inte denna första filmen.. Den är ju lätt bäst ändå !

Söndag

Hej!
Är riktigt trött idag. Blev sent igår, va hemma vid 3 men somnade nog inte förrän 4 tror jag så när jag vaknade i morse kändes det som att jag kunde ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen. Dessutom är ju dagens väder inget att hurra för precis! Jag som hade hoppats på en sista solchans innan den nya arbetsveckan kör igång igen... Men men.
Ska väl ta och fixa lite lunch till mig själv nu och höra av mig till V sen, vi kanske skulle hitta på nåt. Jag var sugen på att cykla ut till Hulared och bada eller nåt igår när vi pratade, men ja som sagt så är ju inte vädret lika bra idag som de vart de senaste veckorna nu.. Men ska väl absolut inte klaga, de höll ju i sig sjukt länge :)

Pappa berättade i fredags att jag fått hem en avi med posten, MIN KLÄNNING har ääääntligen kommit tänkte jag! Jag som längtar så efter den. Förövrigt så hade nog Ida beställt en likadan konstigt nog haha. Men när jag kom hem igår och fick se avin var de ju bara "mitt nya hår" .... Haha. Beställde hem från Happyhair denna gången, hoppas på fräschare kvalitet än de jag har nu. Ska höra med Sofia om hon har någon tid över att sätta i det med micro ringar eller något, helst innan Napa dessutom! Har ju bara clips i de löshåret jag använder ibland, så de behöver jag ju ta ur när jag ska sova och tvätta håret.



I måndagskväll, fbg


Ayia Napa är bokat

Är hemma i Limmared nu efter ha vart hos syrran i Borås sen i torsdags. Planerna för både torsdagskvällen och igår blev väl inte som tänkt men hade de trevligt iallafall. Igår shoppade jag lite nytt, bla två klänningar, underkläder och ett jättesött nattlinne. Typ babydoll! hehe. Vi hade tänkt dra ut till Almenäs några timmar efteråt men de började ju åska och regna så de blev ju inget med de. Vid halv fem mötte jag upp Ida på stan, gick till Ticket och fixade bokningen och betalde in pengarna till Ayia Napa, så nu finns det ingen återvändo. Inget avbeställningsskydd eller något tog vi hehe. Efteråt gick vi och firade detta på Viskan med lite cider och massa tjöt om resan och annat... Hihi. Fy fan vad jag längtar nu, 34 dagar kvar !

Hotel Vias som vi kommer att bo på



U N D E R B A R T


På jobbet

Hej! Sitter på jobbet just nu och har tagit lite rast... Var ju i Falkenberg i ett par dagar och åkte inte hem förrän igår förmiddag, hade det hur skönt som helst! Bara tog de lugnt, solade och shoppade lite. Precis vad jag behövde! Och i veckan har jag vara jobbat 2 dagar, slutar halv fyra idag sen är jag ledig tillochmed söndag. Sen väntar dock en 5 dagarsvecka.

Nu taggar jag för utgång i Borås ! Ska bli riktigt roligt, är sååå sugen på att festa ikväll. Och vet ni vad? JAG SKA ÅKA TILL AYIA NAPA 7 AUGUSTI :D WIIIIHOOOOOOO

Näe, måste nog dra mig tillbaka nu. Seeeee you later.
Pusss

RSS 2.0