Nu sticker jag

Fy fan vilken dag de har varit på jobbet.. Men nu är jag äntligen ledig! Så nu drar jag ner till Falkenberg under mina 2 lediga dagar. Ska springa in på Gekås på hemvägen också hade jag tänkt :) Kommer hem antingen på tisdag kväll eller på onsdag fm.

Ha de gött, puss


Tjuugosjundeee juni

Sitter hemma just nu, jobbar delad tur idag så har varit hemma sen strax efter 12. Ska tillbaka till jobbet vid halv fem. Jag gillar inte delade turer, näääääe. Har ju fan inget att göra här hemma nu heller. Blir onödigt bloggande och klagande osv osv.. Har bytt både dagen och morgondagens turer med en annan så imorgon jobbar jag 7-17 istället för 12-21. Hade jag haft ett trädäck hade jag legat och solat nu men just idag blir jag bara äcklad av alla kryp och insekter som jag ser i gräset och som flyger runt i luften att jag väljer bort att sola... Då är det illa.

Jag ska flytta närmare havet. Till ett hus utan gräs. Med soldäck.

Varför finns kryp och insekter ?!


Borås Högskola

Snart är det dags för första antagningsomgången till högskolan i Borås. Fick ett mejl av dom om de idag, i mitten på juli får de första antagna besked och även de som får en reservplats. Och den 30 juli är sista anmälningsdagen till att tacka ja. Andra antagningsomgången sker någon gång i början av augusti och den 24e kör terminen igång. Just nu har jag en beslutsångest som heter duga. Hur i h*vete ska jag göra om jag kommer in, trots allt ? Skit också!

Need some pep-talk I think !




Tror säkert ni hört att Michael Jacksson är död? Sjukt.. Men han var väl en märklig människa.. Nu kommer han väl bli större än någonsin kan jag tro, som alla andra stora idoler som går bort. Han gjorde ju alltid bra musik och var omtyckt trots alla skandaler. Kör Brittan lite på samma stil tro ? Haha ;)


Soooool

Vilket sommarväder det har varit idag! Älskar det =) Har legat ute sedan elva , halv tolv ungefär och fram till sex.. Så nu sitter jag här och har precis duschat. Hoppas verkligen att man kunnat bättra på brännan någorlunda idag då det är min enda lediga dag denna veckan, förstår inte hur dom lagt upp mitt schema nu till en början. För nästa vecka jobbar jag bara två dagar. Men de ska bara bli skönt, får hoppas på bra väder också !

Det är ingenting på tv ikväll så vet inte alls vad man ska hitta på.. Kanske cyklar ner till ICA och hyr någon film om inte annat. Får kolla upp om dom har några bra filmer hemma.

Ha en fortsatt bra dag!


Jävla allergi

Har gått runt och nyst och kliat/gnuggat mig på näsan konstant hela dagen typ. Ju varmare de är ute dest mer känner jag av min pollenallergi, trots att jag käkar tabletter för det. Får nysattacker så jag bara vill kräkas eftersom de 9/10 bara är reflexer som uppstår.. Så jag nyser allså inte utan de känns bara som att jag ska.. Så idag var jag på apoteket och inhandlade livostin nässpray som förhoppningsvis ska få min näsa att bli mindre irriterad. Inte så där jättenice.

Igår somnade jag typ halv elva redan. Var svinigt trött alltså, gick upp vid 6 och cyklade ut till jobbet så jag var där strax innan 7. Var en lugn och skön start måste jag säga :) Och tur är väl de.. Hoppas inte på allt för många katastrofer under mina arbetspass i sommar. Men de är så mysigt och trivs ju fortfarande efter att ha varit där 1 år nu! Synd att de ligger i Limmared bara... Fick förresten delegation på en så kallad Klexane spruta idag också eftersom de är en vårdtagare som tar en sån varje morgon. Då får man ta en massa sprutor i sommar med då och inte bara dela mediciner : ) hihi.

Hörde att de skulle bli skit bra väder nu i veckan, så jävla gött. Passar ju bra när jag nästan bara jobbar kvällar nu i veckan så jag hinner ligga ute på förmiddagarna :) Så imorgon kan jag tex ligga ute och pressa ända till halv tre och på ondsag är jag helledig. Perfekt!

Midsommarhelgen lite kort

Hej! Hoppas ni haft en grym midsommarhelg, för det har jag haft :) Har festat varje dag nu så man är väl lite sliten. Åkte ju ner i torsdags kväll efter jag slutat jobbet som sagt och ni ska ju inte tro att fortsättningen på torsdagen skulle sluta helt smärtfritt för mig. Jag glömmer min mobil, mascara och ögonfransböjare hemma. Och gissa om jag blev glad när jag upptäckte det.... Har känt mig rejält handikappad hela helgen och har ju inte kunnat prata med folk känns de som haha. Åtminstone inte kunnat nå folk! Fan va jobbigt. Det är sjukt hur man blir beroende av sin mobiltelefon, jag känner ju mig helt ociviliserad. Men men! Detta överlevde jag ju också ;)

I veckan ska jag typ bara jobba. Jobbar måndag, tisdag, ledig onsdag och sen jobbar jag torsdag till söndag. Så de lär bli en seg vecka.. Hade mer än gärna varit ledig en vecka till nu och ladda om lite. Men bara att bita ihop antar jag?


Haha, jag med min fina midsommarkrans som malin kämpade med!


När ett problem är löst dyker ett annat upp, eller vad säger man?

Nu när det äntligen löst sig med outfiten för midsommarafton så dyker ett nytt problem upp. Dagens problem var att min sportbag var spårlöst försvunnen, den jag har med mig och packar allt i när jag åker någonstans. Jag letade överallt, galen som en jag vet inte vad... BARA för att jag behöver den just över helgen finns den inte någonstans. Tillslut visade det sig att syrran hade den hemma hos sig... Grattis Linda! Det går aldrig helt felfritt för mig kan jag lova. Som tur är ska mamma och pappa åka in till Borås idag så dom kan hämta den, men jag kan ändå inte börja packa förrän ikväll eftersom jag ska iväg och jobba 15 - 21. Väldigt passande. Får helt enkelt lägga fram de jag tror att jag behöver ha med mig så får mamma packa ned allt åt mig, annars är vi väl inte framme i Olofsbo förrän inatt hehe.

Kan undra vilket problem som dyker upp härnäst. Det kan väl iallafall inte bli värre än att jag får jobba över så vi aldrig kommer iväg... Haha! Positiv man blir över sånt här, I know.

Ha en bra midsommarhelg allihopa, så kanske vi syns :) Kommer hem på söndag, på måndag kallar jobbet igen.
PUSS

Jag har en överfull garderob men inget att ha på mig !

Det uttrycket stämmer in på mig till punkt och pricka. Jag sitter här och funderar över vad jag ska ha på mig på fredag, vet inte hur många gånger jag vart inne i min garderob och kollat efter något passande nu den senaste timman. Minst. Hittar jag nåt blir jag ändå inte nöjd när jag provar det. Fan ta de jävla vädret vi har här i Sverige. Att det aldrig kan bli en regnfri midsommar! Däremot regnade det inte sist jag var på Skrea över midsommar men de är ju som sagt 4 år sedan nu. Illa. Det är ju så mycket lättare att hitta nåt snyggt att ha på sig om det är varmt ute, typ shorts och ett snyggt linne bara. Men nä, nu ska de bli typ 15 grader på dagen, ca 12 på kvällen och regn. Jag stör mig. Blir ju aldrig klok på detta och jag som alltid har problem med klädesvalet! Får snart ett utbrott här känner jag. Blir alltid så stressad och irriterad så tillslut hittar jag ingenting, blir skitförbannad och ber mamma hjälpa mig så hittar hon de jag letar efter på en gång haha. Typiskt.

Tidsfördriv

Ditt namn: Linda
Bor: Limmared
Ålder: 19
Vad lyssnar du på just nu: Inget
Din favorit färg: Kan inte välja !
Vilket/vilka ord använder du ofta: Det har jag inte tänkt på :) nån annan kanske kan svara på de hehe
Hur många msn-kontakter har du: Ingen aning, har ingen större koll på de
Jobbar eller studerar du: Har precis tagit studenten efter att ha läst omvårdnadsprogrammet och nu jobbar jag som undersköterska
Hur mycket brukar du spendera på shopping: Så mycket jag kan och har möjlighet till, älskar att shoppa :)
Läser du böcker ofta: Det händer
Nämn en bra respektive en dålig egenskap hos dig själv: Jag är väl snäll.. Haha, en dålig egenskap är att jag är jävligt långsint.
Vart spenderade du mest tid förra sommaren: Hemma i Limmared eftersom jag jobbade hela sommaren.
Har du några planer inför nyår: Det är ganska lång tid kvar om man säger så, så nej
Har du många vänner du kan lita på: Jag vet nog vem jag kan lita på men mycket behåller jag för mig själv
Hatar du någon just nu: Lägger inte min energi eller tid på folk jag inte 'älskar'
När använde du ordet 'älskar dig' sist: Oj, det var längesen...
Har du någon gång blivit riktigt sårad: Ja
Har du själv sårat någon: Ja
Äter du helst på fint ett fint ställe eller pizzeria: På ett fint ställe såklart
Vad åt du till middag idag: Spagetti och köttfärssås
Din favorit låt denna vecka: Veckan har ju knappt börjat
Rimlig ålder enligt dig för giftemål: 30 +
Hur många barn planerar du att ha i framtiden: Två vore lagom
Vad vill du dina barn ska heta: Har inte planerat. Men tycker Milton är fint :)
En dålig vana: River sönder mina naglar, knäcker fingrarna..

Jeansskjortans återkomst

Idag har jag varit i Borås en snabbis, skulle egentligen in för att bara fixa nya linser men jag kunde såklart inte hålla mig ifrån att gå in i sko- och klädbutiker också. Fyndade ett par sandaler på DinSko för 129 kr, köpte även en jeans skjorta och ett smalt flätat gult skärp på MQ och lite annat smått och gott :) Jag minns när jag var liten och det var modernt med jeansskjorta då. Jag hade såklart en men jag verkligen hatade den och blev alltid sur när mamma tvingade på mig den. Men nu, ca 12 år senare, med en moderniserad look tycker jag den är grymt snygg. Åh! Fan va man ändras med  tiden haha.


Power Pink


Igårkväll målade jag mina naglar rosa. Eftersom jag gjort tippar så har massan börjat släppa i kanterna och nu såg de så fult ut när man kollade på nära håll så jag målade dem. Jag som älskar långa och målade naglar har valt att jobba inom vården, jag fattar inte hur det ska gå ihop sig. Så tråkigt att man inte får ha varken långa eller målade naglar när man jobbar. När jag köpte detta nagelacket hade jag praktik på lasarettet och skulle jobba 3 dagar till innan jag fick använda det haha, jag längtade. Samma sak gäller ju att man inte får ha sina privata kläder eller vanliga skor på sig när man jobbar. Sånt kommer man ju uppskatta som fan sen haha. Näe, nu låter de som att jag inte vill jobba inom vården men de vill jag ju såklart, men det har ju sina negativa sidor vilket får iallafall mig och undra över om det inte finns nåt annat jag skulle kunna tänka mig att plugga till.

Hemklickat från Stylebystars



Den här fina klänningen klickade jag mig alldeles precis hem från Stylebystars,
för endast 299 kr! Den hade dock 3 veckors leveranstid så hinner ju tyvärr inte få hem den till midsommarafton. Hade ju egentligen velat haft den då. Men jag kunde bara inte låta bli, jag föll för den direkt :)

Imorgon ska jag till gymnasiet och lämna in min skoldator, så ska rensa den från gamla skolarbeten och annan skit nu. Jag hoppas datagubbarna är där imorgon, annars vet jag inte vad jag ska göra av den hehe, expeditionen om inte annat isåf ?

God natt / L

Glasets dag

Igår var det glasets dag i Limmared vilket innebär, för de flesta, ett jävla supande. Och wärdshuset. Jag har inte varit hemma när det har varit på typ 3 år så jag har ju missat de några gånger nu. Men i år så föll de in två dagar efter studenten så de var bara att ladda om i fredags så man var helt återställd till igår. Började med lite förfest hemma hos mig ett gäng, sen typ vid halv nio drog vi vidare hem till Åkesson där de hölls avskedsfest för honom. Vid 22 tiden var de bara jag och Jennifer kvar av gänget som vi kom dit med, så vi började dra oss nedåt till samhället då. Träffade på en del människor på vägen ner så de tog väl ett tag innan vi kom in till wärdshuset, gratis och allt haha. Det var ju verkligen seriösa vakter, dom stod och pratade när jag och Jennifer kom och gick där och slängde inte ens ett öga på oss så vi gick bara rakt in ! Inträdet kostade ju fan 140 kr så då kunde jag ju köpa typ 3 öl till bara för de haha =) Det var iallafall kul, och skit mycket folk var det också så träffade en massa... Somnade inte förrän närmare halv sex imorses så idag ska jag inte göra någonting alls. Bara ligga i soffan och kolla på teve och film. Och börja tagga inför midsommar haha! Blir förmodligen Skrea, av alla ställen.. Har inte firat midsommar där sen 2004. Men absolut bättre än inget !



Haha, vet inte vad vi håller på med men denna bilden får avsluta.

NU ÄR DET ÖVER!

Gårdagen var heeeelt jävla underbart bra. Och jag fick G i MaB !!!! :D Kunde inte ha blivit bättre. Vi slapp regn och allt när vi sprang ut. Vet inte hur jag ska summera dagen på bästa sätt, svårt att beskriva känslan. NU ÄR VI ÄNTLIGEN KLARA !
Kan bjuda på lite bilder från dagen iallafall.


Vi hade lite champagnefrukost hos Bella innan samlingen i skolan


Jag och Jennifer fick stipendie på 1000 kr var


Kalaaaas


Innan wärsan hade jag lite förkrök hemma hos mig

ALLA BILDERNA FINNS UPPLAGDA PÅ FB !

Idag mår man ju som man förtjänar, men det är de värt till 110% . Hade så jääävla kul igår!! Hade jag kunnat vrida tillbaka tiden nån dag så hade jag lätt gjort det!
Jag och Jennifer har pratat om att vi skulle pierca oss, så idag åkte vi och gjorde det haha. Jag vill ju göra på flera ställen så bestämde mig inte förrän Jennifer precis hade gjort sin. I NACKEN haha, as fet nål och allt. Tillochmed jag var skitnervös inför ingreppet :P Men de gick ju bra och de blev as nice :) För mig fick de bara bli en i tragus och om en månad ca ska vi påååå't igen!! Jag får alltid sån adrenalin kick när jag piercar mig. Fan vad jag gillar det.


En

Jag kan inte fatta att det är slut imorgon, är så jävla glad. Men samtidigt kan jag ju säga att så här en dag ifrån dagen man längtat efter i 3 år, så får iallafall jag en olustig känsla. Vi har gått i skolan i 12 år, skolan har i princip vart våra liv. Våran vardag. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt "fy faaan va jag längtar till studenten nu så jag slipper den här jävla skiten" eller hur många gånger jag blivit så förbannad och känt stress över arbeten så jag börjat gråta. Nu har vi ju kommit dit, imorgon är vi fria. Hur man definierar fri är ju dock individuellt. Fri från vad? Läxor? Arbetslivet väntar ju liksom runt hörnet... Nu måste man skaffa sig en ny vardag och nya rutiner och för mig känns de lite skrämmande. Man har ju alltid haft skolan att komma tillbaka till, en inkomst på minst 1050 kr i månaden, man träffar sina vänner nästan varje dag... Och nu kommer det inte vara så längre. Aldrig mera lov, nu känner jag såhär inför sommaren - jobba 8 veckor i rad "utan att vara långledig". Men så är det ju i verkligheten också när man väl har fått ett jobb.. Då ska man behöva jobba in extra timmar typ så man kan ta kompledigt eller någon enstaka semesterdag, och en semester på ca 4 veckor som man ändå inte kan ta ut på en gång. Hur orkar man de? Nä usch...


Hela morgondagen för mig kommer trots allt bara bestå  av en sån jävla lyckokänsla. Jag, min klass och alla andra treor kommer stå där uppe och skrika oss hesa av lycka och de kan ingen ta ifrån oss. ÄNTLIGEN KLARA !

Två = BAL

Igår sa jag att jag inte var nåt nervig när jag fick höra andra som var det inför balen idag. Imorse vaknade jag kl 9 och har inte kunnat sova sedan dess och nu sitter jag och käkar frukost. Var riktigt nerövs innan, TÄNK om man snubblar. TÄNK om bara råååååkar dricka lite för mycket och vinglar fram på gången. BLAND allas föräldrar och övriga anhöriga. OCH allmänheten. Kommer ju typ va 10 000000 pers som kollar liksom.

Varför tog jag ett par skor med typ 10 cm klack ? Snälla Gud (om de nu finns nån) låt det bli en FELFRI kväll ! Och gäääärna med uppehållsväder.

Ska duscha och börja sminka mig lite snart, ska infinna mig hos Sofia kl 12. Sen ska jag ta mig lite vin och lugna nerverna lite.

See you at the prom folks !

Tre

Vet ni? Jag har nog de sämsta minne en 19 åring kan ha. Jag glömmer allt typ hela tiden och nu alldeles nyss. Håller på att göra kvällsmat. Sätter mig vid datorn och väntar på att vattnet ska koka upp - ca 10 minuter senare kommer jag ihåg att jag egentligen gör kvällsmat. Och vattnet har typ kokat bort... Då har man inte riktigt minnet med sig va? Det är nästan så man kan börja jämföra mig med gamlingarna på jobbet.... Demensvarning på hög nivå Linda... OK att jag löper större risk att bli dement av min diabetes men jag trodde fan inte att det skulle komma efter bara 8 år. Haha.


Idag har jag varit i stan med farmor, fixat studentpresent till mig. Kommer att få mycket fina vinglas av henne, så nu blir det vinpimplande varje helg framöver !
Fick även tag på en vit kuvertväska och även skorna som jag väntat på såååå länge, och idag fanns dom fanimej i strl 36 . Äntligen är dom mina :D

NU - tagga inför morgondagens bal, kommer bli great !


Fyra



Idag har jag röstat inför valet av de parti som ska sitta med i EU parlamentet. Klart att man måste göra sin röst hörd när man har möjligheten att påverka. Annars tycker jag inte man har rätt till att klaga sen när valet är över. Då har man iaf försökt påverka. Men de är ju klart viktigare sen när det är riksdagsval igen. Är ju inte speciellt insatt i allt med politik men har ju för första gången kunnat vara delaktig iallafall :P Haha.

Studentsång

Har suttit här och ägnat halva min lördagskväll till att komma på nåt bra som vi kan sjunga när vi springer ut på torsdag. Vi har hela tiden velat sjunga 34an men nu har jag fått reda på att vi ska springa ut till en låt som vi gemensamt skulle komma överens om, vilket inte blir så jättelätt. Gyllene tiders "Det är över nu" hade ju passat men den låten är det säkert nån annan klass som tänkt ha. Imorgon ska vi slå våra kloka huvuden ihop och komma på ett tal också som vi ska hålla under middagen. Ytterligare ett problem med andra ord.

Här kommer min remix av 34an iaf haha


Sedan 2006 har denna skola varit vår

Och efter tre år kan de hända att de satt sina spår.

Men idag tar vi studenten så höj nu upp era glas

För det är slut, nu sjunger vi om studentens lyckliga dag


Ja nu är det slut på gamla tider

Ja nu är det färdigt inom kort

Nu ska hela rasket firas

Nu ska hela 06 bort

Så jag tar farväl och stora tårar rullar på min kind

Nu är det slut på gamla tider

Nu går hela 06 i dimman in

orginalet, om ni inte vet hur låten går :)




En annan stundentvisa som jag hittade på en sida

Melodi: Den blomster tid nu kommer

Den studie tid nu varit med tentor och projekt

Det varit ganska marigt och några har den knäckt.

Ni andra har här samlats och nästan allt är klart.
Hur kan nu detta kännas om inte underbart.


Nu kommer härlig sommar för oss som än är kvar
För er som nu skall knega glöm ej bort hur det var
med onsdagar på puben och greven som dessert
Ni säkert alltid ångrar att inte stanna här.


Fem

God dag, idag är jag är städartagen! Mitt rum har varit fyllt med kläder, smink, väskor, skolböcker, papper, dammråttor och en annan jävla massa skit i över en månad nu. Och ju större högarna blir desto svårare får jag att hitta mina saker, konstigt va? Detta brukar resultera i att jag springer runt i huset - skit arg - rotar i alla tänkbara garderober och låder som plagget skulle kunna finnas i, skyller på att syrran varit hemma och tagit det eller att mamma slarvat bort de i tvätten. Men i själva verket så är det ju jag själv som bara slängt de på golvet och så har de försvunnit bland mitt hav av kläder haha, varför blir det alltid så? I veckan hittade jag en tisha som jag letat jättelänge efter, det "försvann" typ i slutet av april. Jag hade INTE slarvat bort det. Jag var jättesäker. Men så hittade jag det på golvet i min garderob nu i veckan... Fattar ni hur glad jag blev eller? Haha. Det är sjuuukt. Jag måste verkligen ha en ny garderob, en stooor walk-in-closet är min största dröm. Än så länge är den bara på 1 kvadrat eller nåt haha..

Och det här med städning är väl inte riktigt min grej heller, det tar alltid så lång tid för mig att städa. Eftersom saker man tappat bort eller inte sett på länge dyker upp fixar man lite med det, får telefonsamtal, man tar kissepauser, matpauser och datorpauser... Man hittar konstigt nog alltid undanflykter från att slippa städa. Så tar de ungefär hela dagen. Hittills har jag iallafall fått bort alla kläder och all skit från rummet och så har jag bytt sänglakan. Då var de bara dammsugning och dammning kvar nu då, de allra roligaste....


Jag ska nog bara gå och lägga mig i solariet först :)

Sex

Idag tog jag sovmorgon och stannade hemma hela kvällen igår. Skönt det. Sen är man ledig till på tisdag med :)
Var nere och solade i solariet tidigare idag och måste säga att det faktiskt gjorde lite skillnad! Köpte 3 poletter så ska väl hinna med minst 2 besök till innan balen. Hade funderingar på spray tanning från början men det kändes lite väl.. SÅ blek är man ju inte :) I värsta fall kan man ju fuska med lite BUS dagen innan. Klickade mig även in på SMHI:s hemsida innan och då såg 5-dygnsprognosen för Tranemo området ut så här:



Ser ni? 18 grader på tisdag :D Hoppas så in i norden att det inte blir regn då, hade varit perfekt me de vädret på balen ju :) Men fan vilket sommarväder det är nu då... Känns som höst ute ju! Och kolla bara in natt temperaturen på lördag, +1° ! Haha, sjukt ju..

Kvällen blir nog lika lugn som igår, har inga pengar eller nåt så ska väl passa på att ta de lugnt nu innan man börjar jobba. Kommer förmodligen inte vara långledig på 8 veckor från och med måndag v.26 om jag nu inte byter turer med någon. Men de blir goa pengar i sommar med löneförhöjning nu med och allt !

Sju

Dagen i kort sammanfattning:

» Skola, det första jag möttes av imorse var ett stort vitt lakan som hängde ovanför entrén med texten "Av med byxan hej & hå. OP06 torka på" Klychigt värre !!
» Borås
» Hämtat studentplakatet
» Fikat på Viskan med Ida
» Fixat naglarna

Hur resten av dagen kommer se ut är ännu oklart men det är inte helt omöjligt att jag joinar gänget hemma hos Emil men är inte riktigt pigg på att konsumera nån större mängd alkohol idag. Jag är trött, ovanligt va ?


Åtta

6 dagar till balen och 8 till studenten kvar nu, fattar det inte själv ens. Min balklänning hänger bara på min garderobsdörr och väntar på att få bli använd och likaså min studentklänning + mössa. LYCKA !

Idag hade vi på omvårdnadsprogrammet vår katastrofdag uppe på Hagatorpet, blev väl lite roligare än jag trodde det skulle bli. Blev en okey dag åtminstone. Var i skolan en sväng efter att vi slutat för vi skulle träffa Margaretha och då hade årsboken kommit så då hämtade vi våra exemplar! Sånt är lite roligt tycker jag hehe :) Kul att ha iallafall.

Imorgon blir ytterligare en lugn dag. Ska på nåt informationsmöte i medborgarhuset 9.20, därefter ska vi fika med Maria Björkman och sen har vi svenska och idrott. Jag var ju i Borås igår som ni kanske vet och jag hade ju mina ärenden där. Men först idag kommer jag på att jag glömde hämta ut mitt studentplakat av alla saker... Typiskt mig alltså att glömma en sån sak haha. Så ska åka in med mamma och pappa imorgon och passa på att köpa en kuvertväska till balen med. Så slipper jag (förhoppningsvis) åka in nån mer dag i veckan. Så får se om jag är med på idrotten eller inte, Jens har sagt hela tiden att vi inte skulle ha någon lektion denna veckan och blir det dåligt väder tänker jag verkligen inte vara med på någon beachvolleyball match vid sjön. Dessutom så har ju alla slutbetygen satts idag !

Tog en långpromenad med Malin innan ikväll så nu ska jag ta en varm dusch och sen gå och lägga mig. Har vart så sjukt trött de här dagarna, förmodligen pga att det är så mycket som händer eller ska hända just nu och varje morgon när jag vaknar känns det som att jag sovit endast 2 timmar eller nåt. Behöver verkligen sömn för tillfället.

God natt :)


Typiskt

Kom precis hem från stan. Fick inte tag i ett enda par skor ju ! Finns som vanligt aldrig i min storlek. Varför kan aldrig jag få vara den första som får tag på ett par skor innan storleken är slut ? Stör mig. Nu får det bli ytterligare en tripp till Borås innan veckan är slut. Och ingen kuvertväska till balen hittade jag heller, nu är jag på dåligt humör.
Det enda jag köpte var ett mattifying pouder som ger håret volym, en svinborste och ett par örhängen. Verkligen livsnödvändiga inköp !

Det gick iaf bra på sjukan idag. Stolt över mig själv haha, men fick lämna blodprov och grejer. Om jag inte minns helt fel så var det 8 år sedan som någon tog ett venprov på mig. Sist jag skulle göra ett blodprov valde jag att bli stucken i fingret men de är inte så behagligt de heller kan jag säga, hela fingret domnar ju bort efter 2 rör haha. Blev stucken med en butterfly iaf, den allra minsta nålen och den lilla gjorde till och med ont. Hatar verkligen när andra ska sticka mig men att själv göra de på andra går bra hehe :)

Tänkte att jag kanske skulle hinna ta en powerwalk innan himlen öppnar sig och det börjar åska och regna, men vet inte om jag vågar chansa? Det ser väldigt lurigt ut just nu måste jag säga, det jätte jättemörkt på himlen. Men det hade verkligen varit välbehövligt...

Nio

Inte mycket till sol ute idag inte ! När jag kom hem från Tranemo innan hade jag tänkt att lägga mig ute såklart, hann väl vara ute i 40 minuter och nu är hela himlen täckt av dis... Var och lunchade på hotellet idag, våran klass var bjudna av 2 chefer från omsorgsförvaltningen! Mycket gott var det iaf, sen fick vi varsin ros av dem också hehe. Gulligt.
Om en stund åker jag in till Borås, ska för sista gången till barn- och ungdomsmottagningen på besök, sen hamnar jag på vuxen mottagningen framöver. Så ska träffa min nya diabetessjuksköterska osv. Därefter blir det shopping !

Imorgon har OP den årliga katastrofdagen, och som förra året ska vi vara på Hagatorpet. Vi som går ut nu ska "rädda" de som spelar skadade, alltså 1:or och 2:or... Vi ska gå runt i grupper och så är alla stationer utplacerade i skogen. Sen har lärarna nåt överraskningsmoment på eftermiddagen. Men ser väl inte fram emot det, speciellt inte om det ska regna vilket det förmodligen kommer att göra. Men men, ska egentligen inte klaga över vårt schema ! På torsdag har vi nog bara nån rehabilitering & habiliteringslektion och på fredag och måndag eventuellet hellediga :) Underbart.

Tio

Vilket väder det är idag! 28 grader har våran temperaturmätare stannat på, det är inte illa :)
Dagen började med en omvårdnadslektion. Ulla bjöd på frukost som bestod av smörgåsar kaffe och juice, så vi satt bara och tjötade en lång stund innan vi började med redovisningarna. Jag valde att prata om MS tillslut och det gick väl mycket bättre än vad jag hade förväntat mig igårkväll, eftersom jag aldrig läste igenom de jag skrev ner på pappret.. Så de märks att det sätter sig mer än vad man tror när man har sett det i praktiken. Teorin blir alltid så mycket lättare att återberätta utifrån ett fall. Efter lektionen åkte jag hem och då skulle mamma och pappa precis åka ut till Hulared och lägga sig på badplatsen och sola så då åkte jag med. Så nu har jag tagit årets första dopp här i Sverige hehe :) det var kallt.

Var inne en sväng på Klädstället innan. Hittade en vit/röd randig tubtopp, en tunika och en tisha med tryck som också fick följa med hem :) Att det alltid är lika roligt med nytt i garderoben! Och imorgon ska jag till Borås... Då kan de hända att det blir skoshopping !


Och grattis igen till Bella som fyller 19 idag =)


RSS 2.0