Heels-begär från Bianco

Rock shoe, 700 kr ( I'M IN LÖÖÖÖVE ! )


80TIES GLADIATOR, 700 kr


Satin plateau pump, 500 kr



Elegant pump, 800 kr



Elva

Det blev en grymt bra kväll igår. Först grillade jag, Bella och Jennifer här hemma hos mig och sen åkte vi vidare för utgång i Borås. Träffade på en hel del personer som man inte träffar varje dag precis och de är ju alltid trevligt när det blir så :) Vet inte om det blev några roliga bilder men Bella hade med sig sin kamera iaf. Nåt dyker säkert upp på FB skulle jag kunna tro.
Men guud vad de märks att man inte varit ute på ett tag nu, nästan så att mina pumps dammade haha nä men mina fötter och vader är lite ringrostiga märkte jag... Attans va ont jag hade i fötterna imorse, och i dessa skor skulle man även ta sig hem i. Kommer aldrig mer gå ut utan att ta med mig ett par slip-in skor eller nåt liknande i väskan, för fasen så gött det är att slänga på sig ett par platta skor när man är på hemgång på natten eller dagen efter. Då är fötterna ömma även fast man springer barfota...
Så nu måste jag verkligen försöka vänja mina fötter igen så att jag inte ser ut som hejsan hoppsan när jag spatserar på både bal och student sen eftersom de skorna är lite högra än vissa av mina pumps. Efter några öl känns det helt ok, men i nyktert tillstånd... Illa !

Idag har jag jobbat 2 timmar, det var riktigt lugnt. Satt bara ute och tjötade skit typ haha men ska väl inte ha för höga förväntningar inför resten av sommaren.. Där kan verkligen allt hända på en handvändning.
Ska ut och sluka de sista strålarna inför dagen och börja fundera ut vad man ska prata om för sjukdomstillstånd imorgon på redovisningen....

Tolv

Vilket sjukt bra väder man vaknade upp till idag då! Inte ett moln på himlen dessutom, och som den soldyrkare man är kommer de närmsta timmarna framöver såklart spenderas utomhus. På en madrass och/eller i en brassestol. Det låter perfekt i mina öron.
Hoppas på en kanondag och en kanonkväll ikväll med :)


GÄSP

God kväll , är nyss hemkommen från Malin. Kvällen har varit bra! Åkte som sagt hem till Angelica för att fira hennes student, var där hela kvällen och åkte hem till Malin runt 23 tiden där vi fortsatte groggandet och spelade lite Guitar Hero... Nu är jag hemma igen men är sjukt trött så nu väntar sängen! Somnade inte förrän 4 imorse så har inte sovit så mycket. Det är ju en dag imorgon också. Ska passa på att sola på förmiddagen och lite på eftermiddagen, sen på kvällen ska jag, Bella och Jennifer kröka lite med grill och så, förmodligen blir det utgång också. Är grymt sugen på det iallafall :) Har inte varit ute i Borås på ett halvår och senast jag var ute på krogen och verkligen festade var när vi va på Teneriffa! Katastrof, I know.
Ska bli galet kul att komma ut lite !

Puss & god natt (:


Tretton

God morgon!
Varför är det alltid molnigt när alla väderprognoser lovat strålande sol?? Usch va tråkigt.. och blåsigt är det också .
I eftermiddag ska jag på studentkalas hos Angelica, åker nog inte ut till Uhamn och tittar när dom springer ut.. Jag är såå avis på alla som tar studenten idag och att min lyckliga dag inträffar först om hm ja, 13 dagar. Hade verkligen velat att min gymnasietid ska vara över nu på momangen! Men som sagt, jag håller nedräkning :)


Fjorton

Nu är praktiken över, den mest efterlängtade av alla under 3 år. Förstår inte hur fort det gått ! Undrar nästan vart de 4 veckorna tog vägen... Och hur ska jag kunna summera dem? Räcker väl med att den var sjuuuukt jävla rolig :) Min handledare satte MVG på mig så bättre kunde det ju inte bli, och så fick jag en mugg av dom med en hjärna på och där det stod "hjärnan i sjukvården" samt avdelningens namn såklart hehe. Min kaka blev förresten väldigt uppskattad kan jag säga hehe ! Blir väl att jag kommer tillbaka till hösten.

14 dagar kvar !




Femton

Idag gör jag min näst sista dag på praktiken, börar jobba om ca 3 timmar. Och idag ska vi nog gå igenom bedömningslappen också eftersom min handledare tagit semester imorn. Att bli betygsatt är det värsta jag vet ! Hoppas verkligen att jag gjort tillräckligt bra ifrån mig. Avdelningschefen ville iallafall att jag skulle komma och prata med henne om hösten efter att jag slutat imorgon, så timvik efter sommaren blir det nog :) Gött gött.

Har vart i skolan nu på morgonen ju och gjort allra sista matteprovet. Ber till gudarna att det var det allra sista någonsin! K blinkade till mig och sa "det går nog bra" och avslutade meningen med sitt vanliga genomsnälla leende på läpparna. Kommer sakna henne lite faktiskt, så som hon kämpat med oss tröga idioter i två år nu haha. Vårt mål var att bli färdiga innan jul eftersom vi bara förlängde kursen men se nu, nu är vi snart inne i juni tillochmed och vet inte om någon av oss får godkänt i slutbetyg. Men har man en mattelektion typ 2 gånger i månaden så är det inte så jävla lätt att komma ihåg allt och man har ju inte tid att sitta med det så mycket på fritiden heller och de går ju speciellt inte fortsätta om man kör fast och inte fattar ett skit av vad man håller på med. Men som sagt, skiter det sig nu så jag har ju hösten på mig och då är det ju bara matten som jag kan koncentrera mig på och inget annat!

Igår var jag och klippte mig och planerade min balfrisyr med Sofia! Blir nog kanon tillslut.. Dock fick jag väldigt kort hår, jag som verkligen älskar att klippa mig. Not. Nu känns de som att jag har jättekort så det är tur att jag fixat löshår !!!

Nu ska jag baka en liten kaka som jag lämnar antingen idag eller imorgon på praktiken som tack hehe :)

PUSS


Sjutton

Ska nog ta och börja med nedräkning till studenten som rubrik. Jag är ju så dålig på de där med rubriker så nu vet jag iallafall vad jag ska skriva fram till den 11 juni haha !

Nu är matteprovet gjort men jag har inte blivit det minsta klokare för det. Jag orkar helt enkelt inte bry mig, man tänker mindre på det då. Ska iallafall tillbaka på onsdag morgon och göra nåt till prov för att få lite mer underlag inför betygsättningen. Dagen började åtminstone bra, blev meddelad om att vi kommer få våra körtkortspengar ändå :) Great !


Dagens to do lista:
- Sätta i clipsen i löshåret
- Färga löshåret
- Räkna matte
- Ut och springa
- Sola

Jag troooor nog att jag börjar med att sola va ....

Och så var helgen slut, igen.

Har haft en riktigt bra ledighet! I onsdags åkte jag och Jerker ner till Halmstad och stannade där till i lördags. Fick väl lite sol och på köpet en snygg bonnabränna. Förväntade mig ärligt talat inget bra väder.. Var inne i stan och satt o käka och drack på Bulls en kväll, och tog de bara lugnt andra . Igår hade vi lite grillfest hemma hos Jerker igen med lite kubbspel och så, de var trevligt som vanligt :) Idag har det bara varit lugnt, försökte passa på att sola på förmiddagen men de blåste som fan plus att en massa moln drog in så det blev inte så mycket utav det. Blir väl till att spraytanna sig nån dag innan balen om inte kommande helg erbjuder sommarväder som det ryktas om :)

Imorgon ska jag till skolan och göra matteprov, det kommer gå åt helvete för jag har inte övat. Det betyder med andra ord att mitt slutbetyg i matte B kommer att bli IG. Det spelar ingen roll ifall jag pluggar som en idiot nu för jag blir tyvärr inte klokare just ikväll och imorgon är det sista chansen för mig att höja mig. Jag som förbjudit mig själv att nånsin få ett IG i en kurs. Jag bryter mot mina egna regler men det finns ett bra undantag för just detta och de är för jag helt enkelt SUGER på matte. I just don´t get it you knöööw. Och jag är inte stolt över det. Därför kommer jag att bli illa tvungen att läsa upp MaB på komvux i höst. GO LINDA !!


Innan jag avslutar dagens inlägg ska jag skriva ett kort tack tal till Julia Lundgren, som med visad sympati och solidaritet meddelat mig att det inte är tillåtet för lärare att ge elever en massa arbeten under praktikperioderna. Detta har resulterat i att vi i OP06 har fått två avgörande arbeten inför slutbetygen att dras in, utan att påverka våra betyg, och har i sin tur nu gett oss tillgång till en fritid efter våra arbetspass !

TACK JUUUILAAAAA :D Hahahahha


Trött och riktigt jävla pissed

Nu känns de som att jag verkligen inte orkar mer och jag fattar inte hur jag orkat med alla tre åren med massa jävla pluggande. Hur kunde jag vara så dum som trodde att jag skulle orka plugga till syrra i tre år till direkt efter studenten ?? Haha, nästan lite komiskt. Jag hatar skolan, jag hatar Tranemos gymnasieskola och jag stör mig på alla jävla lärare som tror att bara för att man är "ung" så kan man fungera som en maskin. Idag har jag känt mig helt slut kan jag ju säga. Känns nästan som att jag håller på att bli sjuk, helt tung i huvudet och mina ögon hänger inte med riktigt... Jag vaknar 6 på morgonen. Jobbar till halv fyra. Sen ska man hem, börja plugga och skriva som en jävla idiot ända tills men blir helt galen och så börjar allt bra på teve som man absolut inte vill missa. Men de känns inte som att man har tid att varken se på teve eller göra nåt annat socialt efter att man kommit hem från praktiken. Sen när man väl ska sova får man känslan av att man inte ens hinner sova och man har 10000 tankar i huvudet om vad man har att göra innan den dagen och innan de osv osv osv... Och om saker som skolan lovat men som dom kanske inte kommer att hålla nu och så får man höra att dom lägger andra stora summor pengar på annan skit istället... Suck. Så kan man inte somna för allt tänkande. Och så går det runt.

JAG HAR DET JÄTTABRA JUST NU MÄRKER NI VA ? Efter den 1/6 kommer jag tack och lov inte behöva ta med mig nåt jävla arbete hem .... Det är inte långt kvar men det känns som en evighet just nu ...


Morning guys

Dagen har ju liksom gårdagen börjat med fint väder så nu ska jag passa på att ta mig en promenad, hoppas inte att det hinner ändra sig under tiden... Vet inte hur dagen kommer att se ut, ikväll blir det ju iallafall att åka tillbaka till Borås. I veckan jobbar jag måndag, tisdag och onsdag 7 - 15.30, sen är jag förmodligen ledig ända fram till tisdagen därpå. Kommer att bli tvungen och ändra på en dag då jag ska göra en konsultation av blafrisyren (eller hur man säger) nästa tisdag kl 8. Ska passa på att toppklippa mig då med. Mina toppar är sååå slitna, minns inte ens när jag klippte mig senast. Inte okej.

Imorgon vid fyra tiden ska vi i klassen träffa vår klassföreståndare i stan och ta en fika och tjöta lite skit ! Så gullig är hon Kathleen hehe. Det är typ sista gången vi träffar henne för i slutet av maj åker hon och hennes familj som vanligt på semester till Grekland, så de kommer väl bli lite tråkigt att man inte kan säga hej då på studenten. Så jag kom på en grej tjejer, om ni läser detta, ska vi inte ta och köpa nåt och ge det till henne nu imorgon istället ? Hade ju kanske vart lite smidigare. Om vi har tid över till detta ?!


Fairytale



Väldigt otippat att Norge skulle ta hem segern faktiskt, det hade jag absolut inte väntat mig! Men det är en bra låt :) Efter att alla länder hade uppträtt hade jag dock ingen som helst aning om vilka som skulle bli favoriter och hamna på bästa plats. Men en sak hade jag ju rätt i - Sverige gjorde bort sig ytterligare en gång :) Haha. Malenas framträdande söög. Ljudet krånglade och hon levererade inte alls bra tycker jag. Däremot tyckte jag att det var ovanligt många bidrag som faktiskt var bra eller hyfsade detta året, brukar ju vanligtvis vara skit många gånger..

Är helt yr av trötthet så nu väntar sängen för min del. Blir att somna till Full frys tror jag :)

Nighty nighty .

Skit väder

Nu är jag äntligen ledig igen. Känns som att gårdagen blev ganska kort, jobbade till halv fyra och sen åkte jag direkt till Tranemo och tog mig 20 minuter i solariet. Fick ju tid att luncha med Jennifer och Bella igår på praktiken med! Inte alltid vi jobbar samma turer så de va trevligt att få prata av sig lite hehe. Sen var de bara hem och duscha för att sedan åka vidare hem till Jerker för grillning och lite dricka. Linus och Lousie joinade också. Slutade väl med att jag somnade framför en film som vi såg på, redan vid tolv eller nåt. Men antar att de är tillåtet när man gått upp kl 6 och slitit som ett djur i 8 timmar ;)

Vaknade upp med strålande sol utanför fönstret. Great tänkte jag , nu blir det en dag i solen : ))) Men de blev inte så mycket av den varan kan jag ju säga.. Blev iallafall frukost ute i solen, men de blåste ju så jävligt. Sen var jag tvungen att åka hem och lämna bilen för att termostaten krånglat så pappa kunde fixa de och när vi väl kom tillbaka hem till Jerker igen så började det mulna på.. Så de ble bara till att sitta och kolla på Manchester United - Arsenal och se på när himlen täcktes med ännu mera moln... Vid sånna tillfällen hatar jag Sverige. Man tvingas tillochmed se på fotboll. Haha. Sen kom Emilia och Johan hem till oss en sväng och hade med sig fika och grejer hehe :)

Nu är jag hemma igen. Jerker och några av hans byggvänner är i Johans stuga nu och ska bada tunna och öla heheh.. Så för min del blir det väl att se på eurovision songcontest och filmkväll med mig själv, känner inte för att göra nåt speciellt ändå så. Njuter för fullt av min lediga tid för i veckan blir det nog ett helvete med massa plugg.. Dags att sätta igång ordentligt så man inte har ett helt fullspäckat schema in i det sista, vilket jag i vanliga fall är en mästare på!


Heeeyyy

Nu har det gått några dagar igen sedan jag uppdaterade. Har haft fullt upp helt enkelt. Mina dagar består utav jobb, jobb, jobb och jobb... Det har väl inte hänt alltför mycket då jag inte jobbat, har iallafall hunnit med att fixa delegation och hämtat ut mitt schema inför sommarvikariatet! Så nu är det bara att börja planera sommaren :)
Allt är iaf fortfarande super på praktiken , klagar inte för fem öre trots få lediga dagar. Imorgon jobbar jag 14-21.30 och på fredag 7-15.30 sen får jag en ledig helg att vila ut mig på.. Och imorgon får jag ju lite sovmorgon också :)

Idag har jag varit nere på stan och fixat studentplakat och grejer. Bättre sent än aldrig... Kommer ju gå på nästan 400 kr ialalfall, dom luras så i sina annonser hela tiden. Men men ! Blå bakgrund fick det bli, bara tog nåt haha. Blir nog bra. Gick in på gina tricot innan jag gick hem igen med och kunde ju inte låta bli att inte köpa något haha. Med mig hem fick jag en tunica och en vanlig svart kjol. Men det är en sak som stör mig JÄVLIGT mycket när de gäller gina och det är att dom alltid ska härma alla andra märken och deras plagg. Jag beställde ju hem denna klänningen från Nelly i Mars som jag ska ha på studenten. Nu finns en nästan exakt kopia av klänningen på gina tricot. Skit kul om folk på skolan köper en sån klänning till studenten :( ORÄTTVIST är det . Faaaaaan !!!!!!!!! Men kan ju bara säga att min är mycket finare i tyget än de som säljs på gina ... Så de så.



LEDIG

Idag är jag ledig! Fy fan va skönt, och i natt har jag sovit underbart gott :) Finally! Somnade kanske på bara 20 minuter jämfört med typ flera timmar ... Men inte fick jag sova ut! Klockan sju ringde alarmet första gången, snoozade några gånger och åkte till skolan så jag var där kl 8. Hade nationella prov i engelska B läs/skriv- och hörförståelse till 10.30 ungefär. Tog reda på lite provreslutat och käkade lunch och satt i cafeterian och tjötade en stund innan vi åkte hem.. Och nu ska jag mam & pap åka till Gislaved för att hämta min balklänning och förmodligen göra ett par andra ärenden.
Tror inte att det händer så mycket idag, måste passa på att njuta av min lediga tid eftersom jag ska jobba 3 dagar i rad till nu :/ Men men. Får se vad jag och J hittar på förnåt i eftermiddag/kväll. Det är ju så tråkigt väder. Men att bara va hemma och mysa är ju inte dåligt de heller :)

Annars är allt grejt på praktiken osv. Har fått ta nåt venprov och lite andra små saker änsålänge och varit med på en strålbehandling bland annat :) Kan nog inte ha det bättre och jag måste erkänna att jag fasar över att jag ska jobba inom kommunal verksamhet nu i sommar... Hade jag blivit erbjuden ett arbete på lasarettet med omedelbar verkan efter studenten så hade jag ju lätt tagit det och avsagt mig mitt sommarvik på Glimgringe trots att det är sämre lön när man jobbar inom landstinget haha. Låter kanske illa men det är sååå mycket roligare att vara på ett sjukhus ! Mera sjukvård, mera av allt :)


Jävla regn

Utanför mitt fönster pissar det ner regn just nu, eller det har de gjort hela morgonen. Jag som hade tänkt gå ut och traska lite. Åkte ju hem till Limmared igår efter praktiken men ska åka om en timma typ för börjar klockan två idag och jobbar till halv tio. Innan jag åkte hem fick jag ett sms om att mina glasögon var klara, så nu har jag dom äntligen :) Skönt att slippa sätta i linser varje morgon och ta ut dom varje kväll, blir ganska jobbigt i längden. Skönt att bara slänga på sig ett par glajjor istället ;)

Hälsade på Angelica en liten snabbis igår också, tjötade en massa över en kopp te. Det var trevligt :) Får vi snart göra om. Gårkvällen blev iaf lugn, Jerker kom ju såklart hit och så fick det bli Desperate Housewives istället för fotboll, tur att vi inte har canal+ kanalerna här hemma så jag slipper kolla på skiten när han är här haha !! United vann ju ändåså :P
Gick upp typ vid nio för att jag ska kunna somna ikväll. Om man tittar i min kalender de närmsta veckorna kommer jag knappt inte kunna ha en enda sovmorgon på hur länge som helst eftersom jag ska till skolan de dagarna jag är ledig från praktiken. Eller så är jag ledig en dag men så ska jag upp 6 på morgonen dagen efter igen och sover jag länge då så somnar jag aldrig på kvällen vilket resulterar i en jävligt trött och otolerant Linda. Dagens I-landsproblem haha.

Jaja. Nu ska jag ta och laga mig lite lunch och innan jag drar mig tillbaka till Borås hoppas jag att mina skor som jag beställde från junkyard har hunnit komma till posten så att jag kan hämta ut dom :)

Puss


Första dagen avklarad

Hittade två bilder från när jag gjorde min tatuering i en dator här hemma hos syrran.. Har aldrig sett dom förut haha :)

 


Då har man förövrigt gjort första dagen på praktiken. Gick bra och min handledare verkar jättebra, hoppas hon håller samma stil resten utav veckorna ;) Känns ju iaf bra efter första dagen såhär och hade lätt kunnat tänka mig att jobba som usk på en avdelning. Däremot kunde jag inte somna igår och när jag väl hade somnat vaknade jag och var huuuuur klarvaken som helst. Så känner mig lite som en zombie just nu så ska bara ägna resten av dagen framför teven. Ska kolla på den nya Fast and furious hade jag tänkt, här i min ensamhet. Och inte har mina glasögon kommit än heller för då skulle dom ha ringt mig och sagt de :( Förhoppningsvis kan jag hämta dom imorgon innan jag åker hem.

Tråk-söndag

Jag hade tänkt att vara duktigt och gå upp tidigt idag med tanke på att jag börjar 7 imorgon, men var inte så pigg på de när jag vaknade imorse och snoozade väl fram till 11. Sen dess har jag gått in och ut från altanen, gör mitt bästa med att försöka sola och försöka få liiiite mer färg. Vet inte om de funkar nu när det är så disigt? Fast de börjar nog spricka upp lite nu, måste ju passa på när solen är framme hehe :) Blir nog en lugn dag iallafall! Senare i eftermiddag/kväll åker jag till Borås, är riktigt taggad men är lite nervös ändå! Lasarettet och allt ju.. och Jerker kommer inte hem först ikväll så kommer inte ses förrän på tisdag... Åker väl hem direkt efter praktiken, har bokat in att träffa Angelica då med :) Var riktigt längsen så det är på tiden !

Igår när jag hade som tråkigast kollade jag runt på tatureringar för att få inspiration, dock inte en helt ovanlig sysselsättning.. Har ju funderat som fan över  gadd nr 2 och nu har jag en idé och jag gillar den skarpt :) jävligt bra. Måste ju få påstå att man är lite kreativ ibland när det väl gäller !! haha. Men den måste tänkas över, den ska ju liksom alltid sitta där sen. Men vad det är kommer jag inte avslöja än ! Allt för spänningens skull haha...

Håller väl er uppdaterade om hur det går på apun, är väl det enda som min vardag kommer att bestå av de närmsta fyra veckorna.

Får man lov att inte ha nåt att göra en lördag ?

Behöver jag ens nämna vad jag gjort idag ? haha. Just det. Solat. Åkte ut till Tranemo en sväng vid tre tiden med och tog en glass med bella, så satt vi och tjöta en stund :) Sen har jag bara varit hemma. Varit ute och gått en liten runda också, så nu ska jag sätta mig och glo på teve med två stackars cider som jag har kvar sen långpromenaden . Hoppas på att dom visar nån bra film ikväll, har inte kollat vad som är på teve än. Tycker Jerker ska komma hem nu och inte imorn men får ändå inte träffa honom förrän nån dag nu i veckan :(

Blääää . Så tråkigt att bara va hemma. Hatar Limmared.

....

Idag så är det förresten 3 månader sen vi åkte till Teneriffa. TRE !! Helvete vad tiden går fort..

längtar tillbaka ...

1 maj

Idag får man luras. Det gjorde jag alltid när jag var liten , men är väl inte så populärt längre kanske haha ;)
Har hittills legat ute i solen nästan hela tiden, finns inte så mycket annat att göra. Sen kan man ju inte begära så mycket utav Limmared precis... Måste iaf spara på mina pengar men får se om nåt kanske händer imorn, har väl inte planerat nåt mer än att träffa Bella iaf :P Enligt media ska det fina vädret inte hålla i sig längre än idag heller så får väl se hur pass sugen man är på att göra nåt imorn också.

Ikväll kommer syrran och P hit, ska grilla osv. Blir ju lugnt iallafall.
Hoppas ni får en grym kväll :)
Puss L

RSS 2.0