6an har hoppat av....

Min jävla 6a på datorn har lossnat. Skitfult, måste gå till datakillarna imorgon och få detta fixat. Måste ju ha ett normalt tangentbord, ingenting får fattas från min laptop iaf. Jävla dålig kvalitet.

Det blev ingen utgång igår för min del iallafall. Satt bara hemma hela kvällen, moster + familj var här och vi kollade på diabilder o sånt. Sånt är faktiskt riktigt kul och väcker en massa minnen !
Ska snart åka till Helsingborg. Ska köra ner Erica och sen går vi väl in på Värla samtidigt (ett shoppingcenter alltså :P).


Lyssna på denna säger jag bara !


Avenged Sevenfold - Afterlife

Scorett outlet

Idag började vi inte förrän 12.40 så jag och Bella åkte till Gällstad imorse och kollade på Scorett outlet. Hämtade upp henne i Tranemo vid halv elva, åkte ut till Scorett och gick där hela tiden typ. Kan ju inte säga att dom hade allt för mycket precis. Hittade endel skit snygga skor men mycket av dem fanns ju såklart inte i strl 36. Åkte sedan till Lager 157 med för att käka lunch och sen åkte vi raka vägen till skolan. Blev rätt bra timing : ) Jag gick såklart där inne på Scorett och hade sån beslutsångest... Hittade ett par svarta stövletter för 1000 lappen, men då tänkte jag att köper jag ett par andra så kan jag köpa både dem och ett par pumps för 300 kr. Då får jag 2 för 1000 kr och inte bara ett par. Efter allt velande fick jag iallafall ett par skor med mig hem. Svarta höstskor med 9 cm klack och skaft som gick till ankeln typ. Skitsnygga till stuprörsjeans om inte annat : ) Jag ångrar mig iaf inte. 700 spänn gick dom på, 300 kr i rabatt !

Väl i skolan hade vi svenska i en timma, gick igenom realismen och så berättade Tobbe att vi skulle ha prov imorgon. Hallå vi har gått i skolan i 4 dagar och vi ska redan ha prov. Och på andra svenskalektionen :P Men men vi skulle "bara" skriva en saga på en timma, instruktioner och allt finns eftersom det är ett gammalt nationellt prov.

Mamma kom nyss och lämnade en liten H&M katalog till mig som hade kommit med posten. 25% rabatt på valfri vara står det klart och tydligt på framsidan så nu ska jag bläddra lite i den : ) Är ute efter en kort höstjacka. Köpte ju en lång kappa förra året som jag bara lääääängtar efter att få slänga på mig... Ååh va mysigt : ))) Är det bara jag som längtar tills det blir lite kallare ute och löven börjar falla ?! Hellre det än mittemellan väder på typ 15 grader, när det är både för varmt för att ha jacka och för kallt när man inte har jacka.

Puss på er.


Skolfoto

Har typ precis tagit skolfotot. Det sista jag någonsin behöver att ta haha, skönt det. Vi hade på oss våra skjortor och så hängde vi varsitt stetoskop runt halsen. Jag såg ut som hejsan hoppsan som vanligt!
Kom nyss hem från skolan men jag har inte slutat, kommer att ha hål från 10.25 till 14.30 nu på måndagar. Låter skoj va? 4 timmars hål. Då kan man lika gärna åka hem och det gjorde jag ju. Inte för att jag vet vad jag ska göra men... Bättre än att vara i skolan iaf. Har engelska b sista lektionen idag och vet ni vad det roligaste är? Var uppe på expeditionen och frågade vilken lärare jag skulle ha och så där eftersom lektionen inte fanns med på schemat. Min lärare är den engelska läraren som jag hade när jag gick i nian haha kan ni fatta det eller. Björn Bradling eller vad han nu hette. Sjukt, men han var ju snäll så det kommer nog gå bra ;)

David kom till mig igårkväll och han ligger fortfarande och sover så ska väl gå ner och väcka honom strax : )

Pusspuss


OP06!

Yes det är vi nu =) Skolan började för mig idag. Det känns skönt att tredje året är på ingång! Det tar ju typ en vecka eller två innan alla kurser sätts igång ordentligt, gå igenom en massa kursplaner är det tråkigaste som finns. Speciellt om det handlar om vårdämnen, då vill jag bara sätta igång med det samma! Varför vänta liksom hehe. Jag vill ju börja sticka i armar och allt sånt :D
Schemat vi fick idag är helt rörigt, det fattas kurser osv men vi ska få individuella scheman nu så alla kommer att vara olika beroende på vilken kurs man läser och därför är dom inte riktigt färdiga ännu. Jag kan iaf inte utläsa det vi fått nu hehe. Inget stämmer så jag får vänta nån vecka till innan det är helt klart. Verkar dock inte så uselt =)

Jag och David var ju som sagt i Stockholm måndag - torsdag. Eller ja, i Väster Haninge var vi i så det blev inte så mycket sightseeing av huvudstaden. Fick iaf se riksdagshuset och globen ett antal gånger plus att vi var nere i stan och käkade kina mat och sushi buffé men fråga mig inte vart vi befann oss haha. Jag har ingen aning om vilken stadsdel vi var på :P Fy fan vad stort det är. Har bara varit i Stockholm en gång innan och det var när jag gick i femman! Så nu var det andra. Jag och en kompis var med hennes pappa på nån kosta boda affär som vi pryade på under en dag på stureplan, så vi sprang bara runt på stureplan jag och hon då typ, minns att vi åkte till kungahuset och lite sånt med och käkade på vi Operan. Och så såg vi Peter Siepen i flätor på sturegallerian haha. Stötte däremot inte på någon kändis den här gången ; )

Ikväll blir det förmodligen lite fest hemma hos Jennifer i Sexdrega med Bella och Madde. Lördag och söndag ska jag jobba. Lördag 12 -21 och söndag delad tur, 7-12 o 16.30-21.30.

Hej!

Ska snart iväg och jobba i 2 timmar och sen åker jag och David till Stockholm och är där till på torsdag. Skolan börjar ju på fredag, bara 4 dagar kvar av sommarlovet nu... Men som sagt så är det väl på både gott och ont. Jag är jättenyfiken på vårat schema och vilka lärare vi ska ha vad i ! Förra året sattes dem ut så man kunde kolla på internet innan skolan sattes igång. Har kollat nu i ca 3 veckors tid men absolut inget har hänt hehe. Får forsätta kolla under veckan : ) Hoppas schemat är hyfsat bra iaf och att vi slutar tidigare på fredagar ! Det enda jag vet änsålänge är att jag kommer sluta fyra på måndagar och halv fyra på tisdagar på grund av att tillvalen ligger på de tiderna.

Anyway. Ska väl börja packa lite smått strax, jobbar 14 -16 så vi åker väl inte förrän vid 17 tiden.
Pusspuss.


Söndag

Hejhej! Är i Halmstad nu, har inte varit här på jättelänge.. Jag och David åkte ner i fredags efter att jag slutat och åker väl hem nån gång idag. Ska jobba 2 timmar imorgon för personalen ska på APT möte. Sen imorgonkväll åker vi förmodligen till Stockholm och hälsar på Davids bror, men det är inte 100 bestämt ännu. Vet inte annars vad vi ska göra?

Det har inte hänt så mycket med andra ord.. Hyrde film i fredags, kollade på en svensk film som hette Leo. Skit bra var den kanske inte men så fruktansvärt grym så den är helt klart sevärd! Den handlade om ett par som blir överfallna på vägen hem från en fest och hur de, vänner och familj känner efteråt. Och att man nog inte ska göra nåt som verkar vara den enda utvägen för stunden utan tänka efter och lyssna på sin omgivning innan man gör nåt dumt. Ja, ni får se själva !
Igår tog vi det bara lugnt, sov till halv två så hela dagen kändes jättekort. David var och klippte sig, vi käkade kräftor och drack lite vin och åt godis osv : )
Och så tänker jag såklart på mina vänner som befinner sig i Turkiet just nu... Fan vad jag är avundsjuka på er men hoppas såklart på att ni har det underbart där nere!


Nu sticker alla

Fasen vad internet krånglar. Är i lägenheten nu och det var knappt att jag kunde komma in här! Kommer iaf inte in på bilddagboken. Får se om detta kommer att kunna publiceras.

Jobbade till tre idag, åkte sedan till apoteket i Tranemo och hämtade ut lite krejjer och tittade även in på Klädstället som jag sa igår.. Men dom hade inte jackan och hon trodde inte att dom skulle få in någon sådan heller. Så får väl åka inom Only innan jag åker hem imorgon i värsta fall. Vill verkligen ha jackan, förutsatt att den är lika snygg i verkligheten :P
Köpte en lång mörkblå hoodtröja med svarta linjemönster för bara 199 kr. Det är alltid lika roligt med nya kläder... Detta kommer bli min nya myströja : ) Nu börjar mina pengar dock ta slut så nu får det gå lite fortare till den 25:e tycker jag allt hehe.

Imorgon åker Bella och Edvin till Alanya, och inte nog med det så åker Julia, Malin och Sandra OCKSÅ till Alanya. Men det tar inte slut än... På lördag åker även Angelica till Turkiet, fast till Side. Fattar ni eller? ALLA åker till utlandet nu utom stackars mig. Det låter bara såhär "men du har ju redan varit där..." Men jag vill åka en gång till : ) Fan vad underbart det hade varit... Måste sola solarie några gånger innan skolan börjar så att jag inte kommer bli mobbad i skolan sen haha.

I'M JEALOUS AS HELL!

080808

God morgon.
Är det ett magiskt datum idag? Och kommer jag att fira den?
Svaret är såklart nej! Varför skulle jag fira just den här dagen, den går ju ändå inte att fira igen. Ja, inte förrän om 1000 år iaf men jag lever förmodligen inte år 3008. De frågorna ställer aftonbladet idag iallafall och då tycker jag att dom fan inte har nåt annat att skriva om. Inte jag heller dock ; ) Jag bara kommenterar.

Däremot ska jag idag fira dagen som kommer efter den som är idag. Morgondagen alltså. Som jag nämnde igår så firar jag och D två år, men eftersom jag jobbar imorgon så gör vi något idag istället. Blir dock inget superspeciellt, men vi går väl ut och äter, går på bio och myser. Åtminstone så är vi ju med varandra : ) För två årsedan exakt hade vi tagit in på ett hotell i Tyskland, på hemväg från Kroatien. Det har gått så snabbt, och trots motgångar som dykt upp under åren håller vi fortfarande kvar vid varandra! Men det sägs ju att det är de som gör förhållandet starkare, man stärker banden genom att få jobba på det tillsammans för man har ju båda ett ansvar. Det går ju inte alltid vara sams och komma överens om allt eller ha samma åsikter om allt och alla. Och trots vårt avstånd till varandra under största delen av tiden, 12 mil haha. Men ja, jag älskar honom fortfarande!

Torsdag

Är i lägenheten nu. Åkte hit nu ikväll men ingen är hemma så jag har inget bättre för mig än att sitta framför syrrans laptop. Tog med två Hem till Midgård filmer så får väl kolla på det en stund eller tills D kommer hem, vid halv 3 tiden då...

Träffade Malin igår, hon har ju fyllt 18 år nu under sommaren! Roligt roligt : ) Fan alltså, har ju känt varandra sedan blöjan och allt : ) Tiden går sååå fort. Känner mig gammal!

Har jobbat idag, sen åkte jag och pappa ut till Tranemo och köpte en ny tv till vardagsrummet så nu har jag äntligen fått tillbaka en stor tv in till mitt rum. Sen åkte jag till Tranemo igen för att göra några ärenden och sen åkte jag hem till Julia en stund och satt där! Var ju så längesen men fick en liten pratstund iaf : ) Tro det eller ej men skulle faktiskt köpa ett gymkort men var lite sent ute och receptionen hade ju redan stängt i hallen och jag var där kl 18... Måste börja träna nu igen. Haha "igen", har inte gått på gym sedan våren 06 så det är väl på tiden : P Funkar ju inte med bara promenader som man oftast hoppar också.. Men köper jag ett gymkort vill jag ju inte slänga bort pengarna och då kommer jag ju naturligtvis träna med : ) Så får väl åka ut och fixa det på måndag fm eftersom jag ska vara i Borås imorgon. Känner mig duktig över att ha bestämt detta nu iaf hehe och inget snack denna gången ; )

Förresten så firar jag och David 2 år på lördag ! : )

Helgen

Heej. Tänkte berätta lite kort om vad jag gjort i helgen..

Fredag: Jobbade 7 -13 och åkte sedan till Ullared och handlade lite : ) Köpte hela Hem till Midgård serien hehe, en tröja, klänning och lite annat smått och gott. Billigt och bra hehe : )
Lördag: Jobbade 12 - 21. Efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om, sedan åkte jag vidare till Sexdrega där Jennifer, Robin och David befann sig. Åt kräftor och kollade på jurkyrkogården eller hur det stavas? :P Var inte där så länge eftersom dom skulle upp och jobba på morgonen sen.
Söndag: Första dagen ledig. Färgade mitt hår, la först i en mahogny röd färg bara för att mina slingor skulle försvinna och sen la jag i två ljusbruna färger ... Men det är fortfarande rött men jättemörkröttbrunt haha. Får se hur det blir efter några tvättar. Tränger de röda fram för mycket så får jag lägga i en brun färg till! På kvällen åkte jag och David hem till Borås och bunkrade upp med godis och dricka och kollade på en massa Hem till Midgård avsnitt med syrran! Skit bra hehe
Igår: Sov asalänge (haha!), var nere på stan och bytte klänningen på Indiska som jag skulle gjort i fredags och kollade lite snabbt... Skulle ju åka dit innan Ullared, åkte ned till busstationen och allt men sen när jag skulle låsa bilen kom jag på vad jag glömt. Klänningen! Helvete, så det var bara att åka hem igen för jag hade inte hunnit med bussen om jag åkt hem och hämtat den hehe. Smartot Linda! Iallafall... Åkte med David på jobbet igår så idag har jag sovit länge med. Hoppas jag kan somna tidigt ikväll ändå.

Innan jag åkte hem fick det såklart bli en runda bort till Knalleland. Fick inhandlat lite kläder idag med : ) En skjortklänning och en lång tisha från Cubus, en randig tisha, blommig blus och en cardigan från H&M. Tror det var allt hehe.

Imorgon ska jag jobba igen, både imorgon och på torsdag 7 - 15 men är ledig fredag. Utgång på torsdag då ?!

RSS 2.0