Älskade fredag

Iochförsig så har det väl i princip varit fredag-hela-veckan för mig den här veckan. Bortsett från jobb lite då och då så har det väl de : ) Jag skulle ju jobbat idag med, men hon som jag jobbade för ringde igår och frågade om de var ok om hon kunde jobba idag ändå pga att hon fick avliva sin hund igår. Och då är det klart att man hellre vill jobba eller vara någon annanstans än hemma bland alla minnen osv. Jag vet precis hur hon känner och är glad att jag inte är i den situationen igen. Men de är ju såklart synd om henne stackarn. Men så ringde dom innan idag och frågade om jag ville ta kvällen, men jag ska ju ut! Crossfire kommer ju till Swing ikväll så dit ska jag. Hoppas det kommer bli grymt kul för det behöver jag !

Imorgon vet jag inte 100 % vad som händer, nåt som jag behöver göra och egentligen är prio 1 är ju skolarbetena. Måste göra klart det, åtminstone har vi 2 uppgifter till på onsdag men vet inte hur det ligger till med dom 2 andra? Nån som vet? Syrran skulle på halloweenfest så det är inte helt omöjligt att jag och V åker dit vi med hehe, har dock inga som helst ideér på vad man skulle kunna ha på sig :P

Ska snart gå och sola, dra till Tranemo en sväng med och se ifall dom har nåt behövligt till ikväll bara för att Limmared är samhället som Tranemo kommun glömde.
Ha en rocky kväll för de ska jag ha.
Puss L

Jobba

Igår ringde dom från Glimringe och frågade om jag inte ville jobba idag och imorgon, jag som egentligen skulle gjort något med Bella och Madde idag. Men jag tog båda dagarna iallafall med tanke på att jag verkligen behöver pengar om vi ska åka utomlands + att julen närmar sig med stormsteg vilket betyder julklappshandlande. Så idag ska jag jobba 15 - 21 och imorgon 7 - 15.30 , blir ju några tusenlappar extra till November lönen. Men jag vet ändå inte riktigt hur jag ska kunna få ihop min ekonomi de kommande månaderna hehe, både spara och handla en massa. Men det ska nog funka, fyller ju år snart med. Tiden går så fort och det är nästan så att jag börjar känna mig gammal.  Jag har redan varit myndig i 9 månader, snart 10 och om bara mindre än 3 månader fyller jag 19.
Haha det låter nästan som att jag kommer få 20 års kris eller nåt, så illa är det dock inte. Bara skrämmande att tiden går så fort. Snart är jag väl 40 år med.

Ska väl strax åka iväg till Tranemo en sväng och handla lite med mamma. I eftermiddag ska hon och pappa in till Borås och hämta hem handfatet till min toalett som jag äntligen kommer att få här nere. Plus att jag vill byta min parkas, dum som jag är har jag redan tagit bort prislappen men om mamma kan fjäska riktigt bra så borde det gå. Jag har ju inte ens använt den och köpte den i söndags... Typiskt mig att det alltid nåt som inte är bra, jag tycker att den är förstor. Fattar inte ens varför jag inte provade en storlek mindre. Jaja, hoppas det går att byta den annars blir jag ledsen. På riktigt.

På fredag kommer Disturbed till Sverige....



På fredag har Disturbed konsert på Arenan i Stockholm, jag som var så sugen på att åka dit. Men inga andra, förutom syrran då haha! Fy fan, jag ville verkligen se dom, lyssna på dom och allt de där som hör en konsert till. Foor fack sajk. Kommer jag någonsin få se dom eller ?! Jag är typ den enda i min umgängeskrets som lyssnar på dom verkar det som haha :( Jag känner mig  mobbad.

Jaaja. Idag måste jag börja plugga! Nu är det bara en vecka kvar till inlämning av åtminstone ena APU uppgiften, och jag har inte skrivit ett enda ord ännu. På något utav uppgifterna. Biter mig i läppen.
Jag får sånt dåligt samvete för mina lärare fast att jag vet att det endast är jag själv som förlorar på det. Mina lärare ska ju bara bedömma och sätta det förbannade betyget. ÅH jag blir galen på mig själv, jag är bäst på att göra allt i sista minuten men fan inte på att vara ute i god tid så jag slipper att känna den jävla pressen.

Ska.Verkligen.Försöka.Börja.
Tog sovmorgon idag iaf så jag och mamma kan ta promenaden senare så jag även får en liten paus i arbetet och ny energi. Jag önskar mig själv lycka till.

Göteborg

Hejhej!

Igår sov Vanna hos mig, kollade på två skit dåliga skräckfilmer som vi nästintill spolade igenom. Vi var ju ändå nyfikna på hur dom slutade :P Vaknade halv nio imorse, mamma drog med oss upp på en morgonpromenad plus att Vannas mamma Brita följde med. Var ute i en timma och var helt slut när vi kom tillbaka, och idag har jag en skön träningsvärk i kroppen efter  bara dom här två (!) dagarna haha. Vid halv ett tog jag och Vanna min lilla bil för att åka till Göteborg. Stannade till i Borås och tog en sushi lunch på Eest som var mycket gott :) Men på väg till Göteborg sen kommer smart huvudet på att hon glömt nycklarna till lägenheten i en väska som fortfarande stod hemma i mitt rum. Jippi. Men som tur var skulle en som hon känner också åka till götet och hade tillochmed vägarna förbi Limmared innan han skulle åka dit. Men vi fick ju gå runt i stan och på femmanhuset i flera timmar såklart innan vi fick dom och kunde åka hem till henne haha. Hittade en massa snygga skor men jag har inte råd till att köpa några nu, blir så ledsen hehe... Men jag köpte en jättefin blommig sjal och ett par benvärmare på H&M iallafall :) Några timmar efter och med något ömmande fötter fick vi äntligen tag på nycklarna och vi kunde bege oss till lägenheten, trodde vi. För det tog nog en halv timme ytterligare innan vi ens kunde ta oss till Mölndal pga flera felkörningar, jag kände mig nästan vilse tills jag såg att vi var på Olskroken, min moster har bott där så då visste jag att vi inte var helt åt helvete haha. Det var fan inte det lättaste stället jag kört på kan jag lova, ska nog önska mig en GPS i julklapp.

Snacka om att det är dags att sätta på vinterdäcken på bilarna nu eller ??! På vägen hem så var det verkligen svinhalt på vägen. Jag trodde inte det först för jag märkte inget förrän vi kommit ända till Lockryd typ, då började bilen glida och vi var fan nära på att komma över på den andra vägbanan en gång. Blev så jävla rädd, inte direkt samma sak som på halkan om man säger så.... Då är det inga riktiga mötande bilar. Så på med vinterdäcken så fort pappa kommer hem säger jag bara ! Ja, på fredag iaf för då är det ju den 31 oktober. Ni som gjort teorin har väl inte glömt ? :P

Måndag

Första dagen på lovet, första dagen på mitt "nya liv".
Vaknade nog redan halv åtta eller något av att pappa ropade till mamma utanför mitt rum hur många frallor han skulle köpa. Sen blev det ju inte bättre av att hans skånska jobbarkompis kommer hit och pratar med drygt en volym högre. "NÄMEN TJEEEEEENARE KENTH, KYUL O SAEEE DAAEJ! KYYUUUL!"

Sen kunde jag inte sova så mycket mer.

Sen kom mamma och väckte mig vid kvart i nio, jag gick upp och åt en nybakt fralla och sen gick vi ut i en timma. Gick hem till mormor och morfar på hemvägen där 3 av mina 4 kusiner befann sig! Så söta. Spelade en omgång Guitar Hero med : )) Sen kom även den fjärde hehe... Bara syrran som fattades annars hade det varit fullt hus, plus att två av mormors bröder var där haha.
Nu är vi hemma igen iaf men ska ta bilen ner till Vanna nu, ska klippa oss lite ! Det var längesen jag toppklippte mig nu så det är på tiden. Tur att man känner någon som är frisör så man slipper gå till en salong och boka tid : )

Sex and the City

Nu har jag äntligen sett filmen men ärligt talat så hade jag större förväntningar, trodde att den skulle vara bättre än vad den var. Den är ju helt klart en sån film som man kan se flera gånger, men jag trodde den skulle vara skiiiiit bra.

Idag vaknade jag halv ett, stapplade upp trött som en gnu. Hoppade in i duschen och sen åkte jag in till Borås med mamma och pappa. Fick handlat en del nödvändigheter idag faktiskt, bland annat en dun parkas, en riktig vinter jacka med andra ord. Så nu lär jag inte kunna frysa i vinter (om det nu blir någon). Jag kommer att använda den iallafall haha. Köpte lite saker inne på Gina tricot också. Där hittar man ju nästan alltid något ! Hälsade även på syrran och fick med mig en skiva hem med en del filmer... Passar ju bra nu när man är ensam i höstmörkret.

Mamma kommer dra upp mig vid halv nio tiden imorgon bitti för en promenad. Självklart är jag på nu, men när hon väl väcker mig imorgon kommer jag förmodligen inte vara riktigt lika sugen längre. Men jag ska ut, och det är varje morgon hädanefter lovet ut. Plus min och Bellas promenader :) Måste ju börja få lite fason på hälsan nu speciellt när det vankas juletider med mycket gott käk...

Nu - sängen.

Puss!


Helgen

Idag vaknade jag vid elva, käkade frukost men sen gick jag och la mig igen. Vaknade igen kl två men det kändes som att klockan inte var mer än 8 på morgonen eller något. Dessutom så var det/är det så mörkt ute tack vare vädret. Det har verkligen varit en grå och trist dag. Var hemma hos mormor och morfar innan och drack kaffe och åt våfflor hehe :) Annars har jag inte gjort någonting alls. Ska strax gå och lägga mig igen, ska jobba i natt nämligen! Och imorgon med för den delen och det är ju då vi ska vrida tillbaka klockan 1 timma, så när vi gjort halva skiftet så ska man vrida tillbaka klockan igen... Snacka om att det kommer bli en dryg natt, men man får ju betalt för en timme extra så ska väl inte klaga alltför mycket :)

Nära döden upplevelse or what? haha

Jag glömde berätta en sak för er innan. Idag höll jag nog på att dö, jag lovar. För på vägen till Svenljunga så springer - vad det nu var - ut på vägen , stannar mitt framför bilen och tittar på mig som är påväg mot stackaren i ca 90 km/h. Såklart panikbromsar jag och som tur är så springer fanskapet över på andra sidan... MEN TÄNK OM DEN INTE HADE SPRUNGIT ? Jag hade ju fan voltat med min lilla sletna bil om jag bromsat ännu mer och både jag och kräket hade ju stendött. Ärligt talat så kan jag inte säga vilket djur det var men den hade iaf fyra ben och svans. Antingen så var det en jävligt stor räv, en hund eller en varg. Inte fan vet jag men färgen på den var inte röd och den var inte liten så det kan inte ha varit en räv. Det var iaf det hemskaste ögonblicket jag varit med om haha, fy fan säger jag bara. Mitt hjärta stannade nog för en stund och sen gick det nog i 200 eller nåt. Hade gärna velat ta mitt blodtryck just då för att veta :S Hela kroppen bara skakade efteråt. Det sjuka var att jag hade hållt hastigheten hela vägen tills jag var innan Svenljunga för då orkade jag inte hålla 70 så då gasade jag upp i 90. Och efter att jag har gjort det så springer den ut mitt framför mig, just i det ögonblicket. Herreguuuuud säger jag bara, helsjuk upplevelse.

Ny påfyllning i garderoben blev det idag iaf. Åkte in till Borås vid fyra och fick med mig bella! Köpte poloklänningen, en svart partyklänning typ, svarta strumpbyxor och en brun/plommonfärgad lång kofta på rean för 49 kr :) Kul när man hittar grejer som dom rear, för det passar min plånbok perfekt just nu eftersom min lön denna månaden blir fruktansvärt dålig! Men så blir det (var det) när man inte fick jobba så mycket som man ville.....

Avklarad

Nu har jag avklarat ännu en APU period. Den näst sista kanske ska tilläggas, nu är det ca 6 månader till nästa och sista. Usch vad det låter långt tills dess... Men det går säkert fortare än vad man tror. Idag var jag med på en rectoskopi, det är när man går in med typ en lampa i tjocktarmen och kollar hur slemhinnorna ser ut bland annat. Intressant hehe :P
Sen tog jag lite blodtryck på min handledare eftersom jag bara fått använda nymodigheter, en apparat som mäter upp blodtrycket . Så nu fick jag göra på det vanliga sättet. Och så gick vi ju såklart igenom betyget som blev mycket bra! Jag är nöjd med hela apun :) Sen när jag skulle gå så kom hon med en bukett rosor och gav mig en kram. Det var så gulligt hehe!



Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra riktigt, jag vill åka in till Borås och gå in på Gina tricot och köpa en såndär lång polotröja som dom visar på reklamen just nu. Skit snygga ju! Men det är inte så kul att åka in själv dock.. Kanske kan få med mig någon? :) Även fast lönen inte kommer in på kontot förrän imorgon så vill jag åka in och köpa en sådan, men men får se. Imorgon lär det inte finnas många kvar i min strl liksom. Är förövrigt hemma själv, mamma och pappa jobbar eftermiddag. Nä, jag måste ringa någon. Vill inte vara ensam hela dagen.


Höst och mörker

Har precis kommit hem efter en powerwalk runt Limmared med Bella. Riktigt skönt att få röra på sig, skulle ju gått ut igår också men tack vare skit vädret så hoppade vi över det. Men idag har det ju faktiskt varit riktigt fint, förutom att det blåser så kallt. Men det hör ju hösten till... Regn, blåst och rusk.

När jag kom hem efter apu:n idag luktade det nybakat i hela huset. Mamma har varit så snäll och bakat en mjuk banan/choklad kaka som jag ska ha med mig till VCT imorgon som tack =) Jag kan inte göra den bättre själv nämligen haha, brukar misslyckas. Matlagning och bakning är inte min starkaste sida precis. Har inte skaffat mig så mycket erfarenhet om man säger så hehehe.
Är ensam hemma så ska väl iallafall försöka mig på att göra lite kvällsmat till mig själv. Har inte hunnit fundera ut vad den kommer att bestå av än. Sen ska jag sätta mig framför teven och bara ta det lugnt. Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll, jag måste verkligen försöka att göra det. För när jag åker till Svenljunga på morgonen och när jag väl kommit fram så sitter jag och tvingar mina ögon att hålla sig uppe medan mina ögon går i kors och jag är nära på att nicka till. Under vår och sommar har jag nästan aldrig dom problemen utan det är nu när det är så mörkt ute på morgonen. Min kropp tror att jag går upp mitt i natten tyvärr. Men så fort jag hör ordet "fika" eller "kaffe" så ser jag ljuset och jag bara känner hur min sista energi försöker hålla mig uppe, typ som en zombie eller nåt. Kaffet är min räddning för att kunna bli piggare på morgonen och för att jag ska kunna klara av resten av dagen. Ja, så illa är det faktiskt. Så känns det iallafall. Det är såååååååå synd om mig!

Bloggtorka

Jag har ingenting att skriva om så jag vet inte ens varför jag gör det. Kanske för att ni ska veta att jag fortfarande är i livet iallafall, det är jut trots allt två dagar sedan jag uppdaterade sist hehe. Och ingenting speciellt har hänt sedan dess.
På torsdag gör jag min sista dag på vårdcentralen iaf och så ska jag jobba fredag och lördag natt - sen är jag ledig i 8 dagar. Det ska bli jäkligt skönt kan jag lova, för denna ledigheten behöver verkligen jag.

Marianne var på besök idag men det gick ju skit bra. Min handledare tyckte att allt har gått och går jättebra så det kändes bra, en lättnad att få veta lite innan man sätter sig ned och går igenom betygen osv.
Imorgon slutar jag kl tre och på torsdag redan vid tolv halv ett! Kan inte fatta att alla tre veckorna redan har gått. Men men desto fortare går tiden till jul och ett nytt år : )))

Lilla Bettan

Nu på förmiddagen har jag varit ute och tvättat bilen med hjälp utav min far, passade även på att ta lite kort på pärlan nytvättad och allt. Jag är lite inne på att sälja den nämligen! Mycket fin bil bakifrån men framifrån är den ju skit ful haha =)
Igår blev det ju lite mer fest än vad som var meningen från början... Jag och Vanna åkte hem till Emelie där det befann sig ett stort gäng av fulla människor. Hej här kommer jag och är nykter! Hade bara druckit ett glas vin och två välkomnstdrinkar tidigare på kalaset, men tillslut kom även jag ikapp. Var hemma vid halv tre tror jag, tur att det inte blev någon utgång iallafall annars hade jag väl inte kunnat ta mig ur sängen idag. Festat två dagar i rad nu ju hehe.
I eftermiddag ska jag ut och bränna kalorier med Bella och Madde, det ska bli skönt : )



50 års kalas

Snart ska jag iväg på 50 årskalas. En kompis till mamma och pappa fyller år och det har varit öppet hus hemma hos henne sedan tre idag, så det lär ju vara mycket folk. Jag ska iaf dit och äta smörgåstårta, köttfärspiroger och dricka vin med mera med mera. Inte för att jag har någon större lust att dricka idag, men nåt glas går väl an :) Gratis är ju gott.. Vanna är där med så ensam med en massa gamlingar blir jag inte haha ;)

Från det ena till det andra: igår tog jag mina första venprover! Jävlar vad skoj det är, men fan inte lätt heller. Jag var jätte nervös och en utav personalen erbjöd sig att bli mitt första offer. Men det gick bra men stack "bara" 3 stycken. Väldigt lugnt på fredagar märkte jag.. Annars brukar det rulla på rätt bra under vardagarna. Slutade vid halv tre och åkte hem till Bella och umgicks lite. Sen åkte vi vidare hem till mig för att jag skulle duscha och sånt och vid sju tiden gick vi ner till Madde och började förfesta med Singstar, Idol och Guitarr Hero. Dock var det bara jag som ville spela så jag satt där helt för mig själv mellan alla deras oräkneliga rökpauser och sökande samt tittande på youtube. Haha.
Vid elva kom Edvin och hämtade oss och vi åkte in till stan. Kvällen började bra och slutade bra men självklart inträffade dåliga saker också men man kan ju inte hjälpa att det finns idiotiska människor som vill förstöra för andra. Så ska jag sammanfatta kvällen så var den bra. Tur att man har vänner.

Kärleken är evig så länge den varar

Min kärleksfilosofi.


Städning ger färdighet och dessutom belöning !

Nu har jag städat iordning mitt rum en aning men dammsugaren var dock aldrig framme. Det får tas imorgon, jag kämpade tillräckligt väl idag tycker jag hehe. Bytte sängkläder också så det blir skönt att lägga sig i en nybäddad säng ikväll. Jag älskar det : ) Och vet ni vad jag hittade? En 100 lapp i ett par jeans haha! Ser man på ser man på, nu blev jag liksom hundra kronor rikare pga att jag städade. Det måste ha varit min belöning för mitt goda presterande. Nej men alltid är det något som kommer fram ur sina gömmor från ett ostädat rum.

Ikväll blir det Bonde söker fru och efter det Efterlyst .


Det händer inte så mycket just nu...

...mer än att jag har praktik. Idag började jag som vanligt 7.30, och slutade 16. Är så rädd att det ska springa ut en älg eller ett råddjur på vägen på morgonarna och att jag ska krocka, speciellt nu när det är jakt med ! Jag får bara hemska bilder framför mig hur en stor fet älg slungas över min lilla bil och att jag dör utav allt glassplitter och hornen som är som spjut hehe... Så de är inte så kul att behöva åka den vägen varje dag...

Stannade i Tranemo efter praktiken och tog en långpromenad med Bella idag igen : ) Vi är så duktiga nu tycker jag som har kommit igång med detta hehe. Nu väntar bara gymmet med då, när det nån gång är öppet så jag kan köpa det förbannade gymkortet. Kanske kan köra förbi där på torsdag när jag ändå kör förbi, kl halv fem borde dom väl ha öppet tycker man väl?

Pappa frågade mig innan vems "raggarbrännvinet" var som står i mitt rum, jag fattade ingenting först. Men tydligen så är det ett riktigt raggarbrännvin som jag köpt. Det har jag aldrig hört talas om. Vodka explorer, det är väl inget fel på det ?? Billigt och bra haha ;)

Ikväll: Ska försöka komma igång med 1 av 4 apu uppgifter och sen får vi ju inte glömma att det är Desperate Housewives kl 21. Hörde att Lynette hamnar i arresten. Spännande spännande : )


Söndag

I fredags blev det som sagt utgång. Riktigt trevligt men jag var den enda som inte blev riktigt så packad som mina två vänner som var med haha. Sista halvtimmen satt jag och drack vatten och pratade bara haha :P Väldigt social kände jag mig mot Bella och Madde, men nästa fredag är de ju Ladies night på Swing så då blir det fest kan jag lova.

Igår jobbade jag till kl 22, sen skulle jag ju åkt med Julia och c/o till parken men det blev aldrig av. Tiden räckte inte till, bussen till Gislaved gick vid 22.45 och jag kände att det hinner jag aldrig. Så jag fick stanna hemma : ( Fast jag var ändå så jävligt trött, somnade nog redan kl tolv när jag kollade på film. Så det blev en lugn lördag för min del med andra ord. Glömde att ställa klockan så mamma kom och väckte mig kl 12 bara för att jag inte hade vaknat haha. Undrar vilken tid jag hade vaknat om jag fick vakna själv. Herregud. Åkte ut till Tranemo innan och tog en promenad runt sjön med Bella och Aramis med : ) Så nu känner jag mig duktig. Har inte ens ätit nåt godis i helgen bara för att vårat skafferi är tomt på de, var jättesugen igår och jag vet inte hur många vändor jag gjorde till skafferiet men hittade fan ingenting. Bara mammas mörka Lindt choklad men det gillar jag inte. Så jag kokade majskolvar istället haha : ) Det är gott!


Rock away




Ikväll ska jag kröka lite igen dåå. Kanske imorgon också, vi får se vi får se. Vad skulle man göra om man inte hade några vänner ? Förkrök hos mig, senare krogen. Någon mer som vill hänga på eller? Bil in bil hem :) OK - Borås uteliv på fredagar är väl inget att hurra för men de är ju bättre än ingenting alls.

Tidigare idag så ringde dom från Glimringe och ville att jag skulle jobba imorgon. Då blev jag ledsen för jag hade hellre velat ta den turen än att jobba eftermiddag på Ardagh. Fan.


Akupunktur

Idag var jag bland annat med på när en kvinna fick en akupunkturbehandling utav en sjukgymnast, jag fick ju inte sticka, men däremot skruva på nålarna och ta ut dom sen igen. Kanske ska testa att få behandlingen själv imorgon, om jag vågar :) På måndag ska jag ju tillbaka till vct igen så då blir det ju inga sånna behandlingar precis. Får väl se. Det var faktiskt roligt på samrehab också, härliga och roliga gamla människor :)

Imorgon är det redan fredag, fy fan vad tiden går snabbt. Och nu är det ju så mörkt ute på morgonarna med så det känns som att jag går upp mitt i natten när klockan ringer vid 6 och de är ju inte så skoj precis... Så det är skönt att veckorna går snabbt så jag kan få sova ut snart igen.
Helgen är lite oklar ännu men kanske ska festa lite imorgon, på lördag ska jag jobba eftermiddag på Ardagh och förhoppningsvis blir de parken efter det för att Julia fyllt år ju. Beror på ifall jag hinner eftersom jag inte kan gå tidigare än 21.40 och bussen till Gislaved går väl vid kvar över tio eller halv elva. Jag får sminka mig på andra rasten och använda hårnät så jag slipper få platt hår utav kepsen på jobbet haha. Näe men jag får se. Det hade vart skoj iallafall :)


Idag är ingen vanlig dag för idag är det Julias födelsedag hurra hurra hurra...


GRATTIS JULIAAA 18 ååååååååååår =)


(Jag grävde fram en bild från maj -06 bland alla mina mappar haha)

Hej !

Jag har nu gjort min andra dag på VCT i Svenljunga och har hunnit vara med om en hel del redan :) Både idag och igår var jag med på två mindre operationer, vilket är borttagning av födelsemärke och leverfläckar bland annat. Eftersom det bara är en vårdcentral så görs inga större ingrepp. Jag har inte mått dåligt eller varit på väg att svimma en enda gång, men jag var riktigt nervös första dagen. Bara 2 timmar efter att jag kom dit var jag med på en knäpunktion, alltså dom tappade ur vätska ur en knäled... Jag visste ju inte alls hur jag skulle reagera, men alla ingrepp och alla tjocka sprutor har gått bra att se på ;) Och alla sår/köttsår. Det är riktigt skoj måste jag säga. Och efter att ha sett typ 20 venprovstagningar idag så tycker jag inte att det ser så illa ut nu längre heller! Jag är så stolt över mig själv hehe! Änsålänge vill säga. Jag kanske inte ska säga för mycket, för rätt som det är så kanske jag är med på nåt som jag verkligen tycker ser äckligt och hemskt ut  och svimmar haha. Men men jag är ju i goda händer om det skulle hända haha : ))
Idag förberedde jag även en operation, la fram instrument och tillbehör alldeles ensam, men som tur var så fanns det en fuskpärm så den var till stor hjälp ; )

Det är hur mycket som helst att ta in och det går typ bara runt i huvudet på mig men min handledare är superbra för hon förklarar hela hela heeeeela tiden, vilket kan bli lite jobbigt med för ja, som sagt så blir det stopp i huvudet känns det som. Men samtidigt så är jag ju bara där för att lära mig och det är inte meningen att jag ska kunna allt på en gång - TACK OCH LOV. Det hade varit hemskt annars........

Imorgon slutar jag iaf kl 13 och då åker jag hem till David. Torsdag - fredag ska jag vara med rehab så att jag får en liten inblick i hur dom har det med!

Hoppas ni alla har det bra iallafall : )



Vill bara ägna en tanke åt Fanny idag med eftersom det nu är 2 årsedan hon gick bort och jag kan ju säga att det var den allra värsta dagen i mitt liv. Har aldrig upplevt så mycket sorg och psykisk/fysisk smärta som jag gjorde då. Det kändes som något bokstavligt talat hade slitits bort ifrån mig, men hon var ju som min lillasyster. Min älskade Fanny.

Söndag

Denna dagen har jag ägnat framför teven med mamma. I soffan. I pyjamasbyxor och t-shirt. För ibland bara jag älskar söndagar, man behöver ju inte göra annat än att bara slappa. Kollade på Jiddra inte med Zohan och en till innan men som jag inte minns namnet på. Och nu kommer David så nu ska vi kolla på Pans labyrint hehe.

Imorgon börjar praktiken, ska ju som sagt vara på vårdcentralen i Svenljunga i 3 veckor framåt. Hoppas det blir skoj! Börjar inte förrän kl 10 så får sova lite längre iaf : )


Bowling

Igårkväll åkte jag, bella, edvin, pontus o emil in till stan och skulle bowla. David var också med! Tog två banor jämta varandra och delade upp oss i lagen jag, bella o pontus, och david edvin och emil. Jag som alltid brukar vinna och ha tur när jag bowlar hade verkligen ingen tur med mig igår kan jag ju säga. Det tog tillochmed 40 min innan jag ens fick ned 9 käglor på en gång... Katastrof med andra ord. Men efter några aquatini gick det bättre så jag förlorade iaf inte alla omgångar, men jag vann ingen heller haha. Det var skoj ändå : )

Idag har jag och David bara tagit det lugnt hemma hos mig hela dagen. Någon gång efter åtta kommer Bella och hämtar mig och så åker vi hem till henne och dricker lite, spelar spel och mår allmänt gott. Får se vilket folk som kommer dit.


Bilder från gårdagen. (tagna från bellas bilddagbok)


Thank God It's friday

När jag vaknade i morse av att alarmet på mobilen gick på halv åtta var min första tanke : jag hatar skolan. Och nu slår tanken mig om jag verkligen kommer att tänka så när jag börjar jobba, när jag väl ska upp och iväg till något som jag faktiskt tycker om. Eller tänker man så som vuxen också ? "Fan vad jag hatar mitt jobb!"
Det är nåt iaf jag hoppas på att jag ska behöva slippa tänka när jag vaknar tidigt på morgonen i framtiden. Jag vill älska mitt arbete och att arbeta.

Hade bara matte b och samhällskunskap a idag så nu är jag hemma igen. Vi har äntligen fått tillbaka våran stationära dator, uppdaterad och rensad från all skit. Så nu funkar det tillochmed att logga in på msn igen vilket jag inte har kunnat göra sen i januari eller nåt sånt... Har bara varit inne på ebuddy lite då och då :P Så nu har jag tänkt att tanka ned lite nya låtar och så :) Känns skönt att slippa sitta framför min bärbara skoldator. Hatar den.


Helgen är oklar och jag har beslutsångest.


RSS 2.0