GOTT NYTT ÅR



Gott nytt år på er mina kära vänner och övriga läsare =)
Nu har jag jobbat färdigt för dagen, nu ska jag börja arbeta lite med mig själv istället hehe. Kvällen är inte helt spik-planerad ännu men det lutar åt att jag hamnar i Dalstorp tillslut, innan tolvslaget. Innan det blir det förmodligen ett besök i Tranemo och om skjuts och hela köret fixar sig vill säga.

Hoppas ni får en grymt bra kväll !

Puss L

Året 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Åkte utomlands utan mamma och pappa :P

Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte ens om jag gav mig själv några för detta året ?

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej men jag blev faster för 4:e gången och fick en tredjedelskusin.

Dog någon som stod dig nära? Nej

Vilka länder besökte du? Turkiet

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? NEJ !!!!!!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Ja de märker jag väl om sisådär + 10 - 20 år när jag kan tänka tillbaka på det... Kan ju inte vara så säker på att jag verkligen kommer att minnas något speciellt :P

Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Det var väl att bli myndig .

Största misstaget? Har gjort endel misstag detta året och det är inget som jag delar med mig.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Näe, frisk som en nötkärna ungefär...

Bästa köpet? Haha hur ska jag minnas det, har shoppat rätt mycket detta året om man säger så.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och skor

Vilken var din favorittrend? Hela 2008:as mode var bra!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008? En massa låtar som kommer att påminna om sommaren

Har du förändrats mycket? Insett saker och ting kanske

Vilket plagg använde du mest? Oj, eehm.. Jeans?

Blev du kär i år? Nej

Favoritprogram på tv? Still Desperate Housewives

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej? Jag hatar ingen

Bästa boken du läste i år? Gömda av Liza Marklund

Något du önskade dig och fick? Mjooo, PS2 och singstar i julklapp haha :)

Något du önskade dig men inte fick? Nej

Årets bästa film? Det var väl ingen höjdarfilm som kom ut vad jag kan minnas...

Ett uttryck du missbrukat 2008: Missbruka ett ord ? Det gör väl bara fjortisar eller Anita Stomberg som säger nämligen minst en gång i varje mening haha

Något som du irriterat dig på under året? Jaa men det är inte heller något som jag delar med mig utav här.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Höll i öppet hus på skolan och lockade nior att välja omvårdnad

De bästa nya människorna du träffade? Tror inte jag har träffat några nya människor direkt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Mycket jeans användande till olika och blandade typer av överdelar

Favoritmånad? Juni

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inget som ska tilläggas här

Vilka utmanar du att göra denna lista? Alla som läser :)


365

Idag är det den 365:e dagen på detta året, imorgon är det den sista och ett helt år har redan gått :) Det är fortfarade osäkert hur jag ska fira det men de kommer att ge sig under morgondagen.

Har fått extra jobbtillfällen också. Några av personalen på gruppboendet är sjuka så ska jobba tom den 2 januari, imorgon slutar jag tre och på nyårsdagen börjar jag klockan två så behöver inte tänka på att jag inte kan festa !

Skulle egentligen ha åkt in till Borås nu efter jobbet men vet inte om jag orkar det... Mamma och pappa är där just nu så dom kan lika gärna göra lite ärenden åt mig. Får åka in sen när julruschen lugnat ned sig istället men jag vet inte vad jag ska hitta på nu? Ska spela bingolotto ikväll, har ni sett reklamen? Vinna nya bilar livet ut, ett hus i Thailand osv osv.. Här ska det vinnas !!! (inte) hahha. Hur stor är sannolikheten liksom.. Men man kan ju alltid hoppas och någongång måste man ju vinna, eller ?

Kvällen

Ikväll var tjejerna här, lagade och åt tacos, pratade och sjöng lite singstar :) Blev ingen lång kväll med det var mysigt.
Imorgon och på tisdag ska jag jobba igen, de sista dagarna innan månaden är slut och innan året är slut :) Hyfsat bra med pengar, får tillräckligt med fickpengar till resan och har över till när jag kommer hem. Inte dåligt alls.

Får väl ta och sammanfatta året 2008 på nåt vis, lite skoj att se tillbaka på vad som hänt osv.

Nyårsafton ser väldigt osäker ut just nu, vet inte alls hur-när-var det blir men antar att det blir som de flesta andra år. Jag bestämmer mig i sista minuten !

Förövrigt blir det ingen Magaluf resa i maj för min del iaf, valde att hoppa det när jag fick lite uppgifter och information idag hehe.. Jaja det får bli nån annan gång :)

God natt


Parken

Är nyss hemkommen från Gisleparken.. Kvällen var hyfsad men bra folk var det iaf. Förövrigt har det varit två jättebra dagar, ska inte klaga alls :) Fick presentkort, pengar, PS2 och singstar i julklapp + lite övrigt smått och gott. Är jättetrött nu så ska sova. Har inte sovit ut på några dagar nu så det är verkligen på tiden! Imorgon får det bli en riktigt lugn dag, ska väl ut och hämta bilen i Tranemo eftersom jag tog den ut innan ikväll så den står hemma hos Odelberg, och sen får jag se hur det blir med Magaluf resan, imorgon ska första tusen lappen skickas in så nu måste jag bestämma mig...

God natt på er.


GOD JUL !

Hoppas ni alla får en mysig och trevlig dag :)


Dan före dopparedan



Stressig dag idag. Men nu är alla julklappar köpta osv... Glömde däremot av att köpa min spraytan så nu är jag tvungen att smörja in mig med BUS istället för att spraya, jag tycker att det blir bättre när man sprayar. Och nu när jag har tatuerat mig så är det ju inte bra att sola solarie. Men men.
Ska lägga mig en halvtimma eller nåt nu, ska ju jobba inatt. Hade hellre stannat hemma men har man lovat så har man :/ Ska bli sååå skönt att vara ledig några dagar sen !

Dan före dan före dopparedan

22 december, idag fyller 3 st som jag känner år. Och idag är det även en månad kvar till min egen födelsedag :) Jag har redan vart 18 år i 11 månader men det känns inte som att det var alls längesen... Tiden går så sjukt fort ! Men men. Ska iväg och jobba om en timma ungefär så är inte hemma förrän kl 22 ikväll. Imorgon ska jag jobba natt så ska ta en lång sovmorgon, sen på eftermiddagen åker jag in till Borås och fixar nya linser + de sista julklapparna och kanske något till mig själv. Jag trodde jag var klar med klapparna men de känns som att jag vill köpa nåt mer. Får se :)

Imorgon ska studentmössan betalas och även den sista summan till resan ska intbetalas, så Bella, det vore jättebra om du förde över pengarna till mig efter kl tolv ikväll så jag kan skicka in allt inatt :) Det är bara du som inte fört över till mig.

Nu är det inte långt kvar tjejer !!


Jobb

Hej!

Jag jobbar idag med, blev frågad om jag inte kunde ta en delad tur idag och jag sa såklart ja utan att tänka på att jag egentligen skulle ut igår och när jag väl kom på det kunde jag inte med att ändra mig. Så nu är jag hemkommen efter 5 timmars jobb, är ledig i 4,5 h och sen ska jag tillbaka 16.30 och jobba 5 timmar till. Det är så mysigt där nu när det snart är jul och allt (förutom när man kollar ut genom fönstret och ser spöregnet), har lyssnat på en massa julmusik hela förmiddagen.

Ska åka med mamma till ett ställe utanför Länghem och köpa en julgran sen :) Vi kanske pyntar den ikväll när jag kommit hem eller imorgon efter eftermiddagspasset på Ardagh... Denna helgen fram till julaftons morgon är det jobb som gäller för min del men pengar är ju precis vad jag behöver nu. Förutom resan till Tenriffa i februari som kommer ta mycket pengar funderar jag också på att hänga med ett gäng till Magaluf 30 maj men isåf så är jag ju i behov av ännu mer pengar så jag får se hur det blir med den saken. Fan va allt handlar om pengar kom jag på nu haha. Tragiskt men sant.


En enda termin kvar

Då var man långledig igen. Guuud så skönt! 19 dagars ledighet, inte dåligt :) Kom precis hem från skolan efter att ha varit där och ätit frukost med klassen + klassföreståndare och en kortis i medborgarhuset med lite musik osv.
Tänk att detta faktiskt var min sista julavslutning med skolan och nu är det bara en termin kvar som är fylld med lov, studiedagar, en utlandsresa och fyra veckors praktik. Det kommer gå hur fort som helst och nästa gång vi avslutar en termin är det slut. Studenten närmar sig med stormsteg även om det känns avlägset och 6 månader låter ju ganska länge om man säger så... Men jag är säker på att det kommer gå fort.

Idag ska jag som sagt jobba 14 - 21.30, tills dess ska jag bara ta det lugnt och bara va hemma. Jag är så himla trött så ska nog sova en stund. Hur det blir ikväll är fortfarande inte bestämt men de löser sig under dagen.
Ska lägga mig i sängen och lyssna vidare på min ljudbok nu :)

Förövrigt så blev D frikänd :) Jag sa ju att det var en jävla skitgrej !!

Later

Dagens

Dagens humör: GREAT ! Imorgon är det julavslutning och jag ska fixa MVG:et i Svenska B till våren.
Dagens mående: Har ju blivit lite småförkyld men annars är allt som det ska antar jag
Dagens borde: Absolut ingenting. Det känns hur skönt som helst att inte behöva göra någonting som har med skolan att göra :)
Dagens frisyr: Det vanliga. Utsläppt hår och snedbena.
Dagens klädsel: Jeans, tisha och kort jacka
Dagens planer: Julpynta i mitt rum
Dagens materiella vill ha: En ny och fräsch digitalkamera
Dagens längtan: TENERIFFA !!!
Dagens fundering: Vad ska jag ha på mig imorgon ?
Dagens beroende: Min ljudbok kanske. Nu är jag inne på tredje boken om Mia Eriksson, Mias hemlighet
Dagens tråkigaste:
Det regnar : (
Dagens tidning: Jag har inte läst någon tidning idag
Dagens låt: Still counting med Volbeat får det bli

Igår var jag i Gislaved och betalde 30 % på min balklänning! Hittade även två andra klänningar som gav mig inspiration till min studentklänning som min mammas kompis förmodligen ska sy åt mig. Jag vill inte ha en klänning som alla andra har och det är ju inte alltid man får en egendesignad :) Vore roligt iaf.

Dom ringde precis från gruppboendet med och frågade om jag ville jobba kvällen imorgon. Så får väl se om det blir någon utgång eller inte, Million Stylez kommer tydligen till Trägår´n av alla ställen hehe.. Men slutar 21.30 så jag hinner ju gå ut på kvällen.

Nu ska jag julpynta :)

Ha begär




4 ha begär från forever21.Tänk om tomten kunde komma med dessa härligheter till mig, nu när det inte ens är långt kvar tills vi åker till Teneriffa och allt.

Har ett starkt sug efter shopping nu!

Jag har fått ont i halsen. Jag blir aldrig sjuk. Men pappa har lyckats smitta mig med sina bakterier. Kunde jag inte haft sämre immunförsvar för nån vecka sedan istället? Ja det kan man ju undra, det ska bara flyga över en när det inte passar en själv. Får hoppas att det inte blir mer än halsont av det hela. Förövrigt är allt bra men måste erkänna att jag är ganska blind. Och dum. Alla gör misstag men jag måste fan skärpa mig ! Får hoppas att det nya året blir en vändning.

På tal om nyår - vad händer, vad göra, vart fira? Jag måste fira in det nya året och jag med min klänning som jag lyckligtvis faktiskt kommer i nu hehe :)

Imorgon har vi programdag, eller, den traditionella OP festen som vi valt att införa så här sista veckan innan jullovet. Klockan sex har vi bjudit alla på OP programmet till vår fest och vi kommer att bjuda på mat och lite lekar samt andra roligheter och temat är såklart jul. Dock utan någon speciell klädsel bara man inte kommer naken. Hoppas på en trevlig kväll, det är väl inte för mycket begärt av oss OP3:or som mer än oftast är glada och positiva ;P

Nu ska jag gå och smaka på min och mammas nygjorda julkorv. Ok att jag inte stod för kryddningen men jag hjälpte åtminstone till att få in köttet i gristarmarna... haha

PUSS

Lucia

Natten går tunga fjät
runt gård och stuva
Kring jord som sol'n förlät
skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus
stiger med tända ljus
Sankta Lucia,
Sankta Lucia

13 december och nu har det äntligen kommer mycket snö ! Vet inte om det kommit för att stanna men jag har inte några höga förhoppningar om det. Just nu njuter jag bara utav julstämningen :)

Igår var dagen med stort d för mig, trodde aldrig att jag skulle bestämma mig över nåt som jag ville tatuera in på min kropp men nu sitter den där och jag ångrar mig inte 1 sekund !! Och det där med tatueringar är ju individuellt, så länge man själv tycker att nåt är fint så går de att gadda. Hursomhelst gick allt jättebra, rökte lite på en cigg innan för att det förhoppningsvis skulle kunna lugna mina nerver lite och sen satte jag mig i stolen och så började han köra... Tänkte de var väl inte så farligt som jag trodde.. Men ju längre upp på ryggraden han kom desto ondare gjorde det eftersom han gick nedifrån och upp mot nacken. De sista bokstäverna kändes som han skärde med en skalpel och det vibrerade fan i hela ryggen nästan haha.. Det var inte skönt kan jag lova men jag svimmade aldrig som jag var rädd för hehe :) Såhär blev resultatet, precis efter att den var klar är kortet taget... Ärligt talat så var jag mer nervös innan jag skulle pierca mig i läppen haha !



She flies with her own wings.


Mr G

Dansuppvisningen på idrotten idag gick tydligen bra eftersom vår lärare gav oss VG för vår insats! Får hoppas på att slutbetyget blir detsamma :) Det hade varit kul om någon spelade in dansen men sånt kommer man ju på först efteråt hehe.. Nästa vecka skulle Jens bjuda på pepparkakor och sånt så då blir det nog inte så mycket aktivitet skulle jag tro.

Klockan 14 slutade vi för dagen och jag Madde och Bella åkte till Mr G i Gislaved för att kolla på balklänningar och tack vare det har jag nog bestämt mig för vilken klänning jag ska ha. Ja ni ser ju på bilderna här nedan. Min kamera på mobilen är ju inte den bästa och i verkligheten är den mörkare. Typ mörk mörk plommon/lila. Ska åka dit med mamma nästa vecka och tinga den om jag bestämmer mig för den :) För det var den enda som fanns, ingen annan färg eller storlek.

 

Det enda som fattas är en balkavaljér men jag och Jennifer ska ju gå tillsammans om inte nåt annat förslag dyker upp haha :)

Imorgon är det luciafirande i skolan så jag och bella åker dit så vi är där redan 8.30 för att kolla på det. Det är ju så himla mysigt! Sen har vi matte b, samhällskunskap a och svenska b och sen slutar vi. På eftermiddagen ska jag tillbaka till Specsavers för ytterligare ett onödigt besök och halv fem gäller det. Fattar inte att jag ska tatuera mig haha, kommer vara hur nervös som helst ! Men hoppas inte att det ska uppstå nåt större problem för sen måste jag hem och sova för jag ska jobba natt på Ardagh haha.

Jag uppdaterar er iallafall om det och såklart kommer det att dyka upp en bild på verket :)

Den lilla svarta

En tanke som slog mig i skolan idag var att det faktiskt bara är en vecka kvar i skolan. Ok att jag kanske är lite efter men jag har ärligt talat inte ens haft någon nedräkning och dom som känner mig vet nog att jag brukar räkna ned till saker haha :P Det tyder på att jag inte alls hänger med tiden. Den går alldeles för snabbt och alla mina planer har inte uppfyllts. Bland annat att jag ska komma i en klänning jag köpte som var lite för liten, har dock inte testat den sen jag köpte den och bestämde att jag skulle komma i den till nyår men... Får väl ta och pröva den imorgon men känner jag mig inte bekväm i den så kommer jag att bli besviken på mig själv. Det var ju de som var min plan men som sagt så har jag inte hängt med i svängarna. Alldeles för mycket som händer runt omkring mig, massa skola och jobbtillfällen. Haha jag som älskar klänningen !!

Jaja. Det är 21 dagar till nyårsafton och det nya året och jag hoppas på ett hej dundrandes år som jag aldrig kommer att glömma. Den kommer till en början fyllas med mitt nittonde levnadsår, närmare bestämt den 22 januari. Åker till Teneriffa i februari och därefter en efterlängtad praktik på lasarettet hela maj, balen, studenten, sommarjobba, resa igen under sommaren och förhoppningsvis börja plugga till syrra i höst. Ett händelserikt år med andra ord och det närmar sig med stormsteg. CAN'T WAIT !!!!!!

Nu ska jag sova och ladda inför vår dansuppvisning på idrotten imorgon som kommer att vara såååå seriös hahahah. Cha cha slide !!


Alltid är det något

Hej på er.

Har varit och vittnat på en rättegång i Halmstad idag och det gick över förväntan ! Det kändes bra trots att jag var jättenervös innan dom kallade in mig. Oroade mig i onödan med andra ord. Fick inga konstiga frågor och dom försökte inte ens grilla mig så jag var väl övertygande nog :) Vet inte om jag berättade här på bloggen om händelsen som inträffade i maj i år, men tänker inte dra upp det igen i vilket fall. Hela grejen var ändå så jävla töntig och patetisk. Nu kan jag lägga detta bakom mig vilket känns skönt.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen, ska ha muntlig redovisning om Epilepsi på morgonen och Omvårdnad och Medicinsk grundkurs hela dagen och sista lektionen har vi grupparbete om utbrändhet i kursen Rehabilitering & habilitering. Så det blir nog en lugn men lång dag i skolan. Halv fem ska jag iväg till Glimringe och jobba till 21.30 så morgondagen är nästintill fullspäckad.

Igår var jag förresten inne i Borås och hämtade mina linser. Men innan jag åkte kollade jag om de va nåt missat samtal på hemtelefonen för skojskull. Och då hade dom ringt ifrån Specsavers och pratat in ett röstmeddelande och sagt att dom tyvärr var tvungna att avboka min tid eftersom dom hade för lite personal. Helvete heller tänkte jag och ringde direkt och sa att jag inte hade några möjligheter som helst att ta det någon annan dag i veckan "och att jag inte kan ta ledigt från skolan hur som helst bara för att åka in till Borås och lära mig hur man sätter i och tar ut ett par linser" . Okej att jag inte har tagit ledigt från skolan men ändå. Jag blev så arg !! Så jag fick komma in ändå. Ibland hjälper det att ta den ilskna sidan till och vara en jobbig kund men duger det inte så kunde jag krävt tillbaka mina 295 kr och gått till en utav deras konkurenter.
Nu ser jag iaf bättre än någonsin och om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att man kunde se så här bra och tydligt. Så de märks ju att jag verkligen vant mig vid min dåliga syn... Minns liksom inte hur de var att se så här bra nu. Alla färger och konturer är ju jätteskarpa haha. Jag älskar mina linser redan. Glasögonen kan jag nog gömma undan nu heheh

Farmor följde med mig in så efter att jag varit på Specsavers käkade vi på Renässans och så fick jag köpt mig min resväska som är en julklapp från farmor :) Det fick bli en stoor fuxia/rosa resväska som kommer att synas bra på rullbandet sen...
Jag är supernöjd iallafall !!

Oj detta blev ett långt inlägg hehe inte dåligt om du orkade läsa igenom allt.. Men detta är väl vad som hänt sen i söndags iaf. Snart ska vi åka hem, får ju inte missa Desperate Housewives ikväll :)

2:a advent

I fredags var jag ju på synundersökning vilket visade sig att min syn försämrats ganska mycket sedan 2005. När man har frisk eller normal syn ligger de ju runt 1 eller vad man säger och innan har jag legat på typ 0.5 och nu är jag nere på -1.75 på vänster ögat och
-2.25 på höger ögat. Hej blindstyre typ !! Inte konstigt att jag hälsar på okända människor som liknar folk jag känner i mina ögon eller inte känner igen folk på långt håll som jag känner.. haha.. Men ni ska inte tro att jag fick linserna i fredags. Nä för imorgon 11.15 är jag tvungen att infinna mig på Specsavers för att lära mig hur man sätter in och tar ut linserna. Jag ska komma dit osminkad och det kan ta upp till en timma beroende på hur duktig jag är och hur fort jag lär mig. SEN får jag mina linser. FY fan va löjligt jag trodde inte att det var sant först när hon berättade det för mig. Men men. Det ska bli skönt att kunna se normalt och inte behöva använda glasögonen som jag iofs ändå inte ser bra i nu : P Ska skaffa nya till våren tror jag så kör jag på linser ett tag.

Annars vart helgen lugn. Har hunnit med både julklappsinhandling och en visit på Ikea i Göteborg. Blev inget festande alls vilket känns ganska bra, laddar upp för nästa gång när jag verkligen har pengar till det och så får det bli krogen på de med. Nu är min plånbok rätt tom ifall man säger så : /

Resten utav kvällen ska jag tillbringa framför teven. Imorgon har jag bara en lektion kl 8 - 9.20 plus att vi ska fixa lite med delrapporten till projektarbetet. Sen åker jag som sagt till Borås och sen får jag väl se hur dagen blir.


Later


FREDAG

Yes, helgen är här! Skolveckan är slut och nu väntas en ny helg framför oss. Får se hur denna helgen blir, om en liten stund tar jag iaf min röda lilla bil och styr mot Borås. Julklappsinhandling, synundersökning och möbeljakt står på dagens planering och ikväll blir så såklart Idol ! Det ska bli spännande, Kevin har ju förmodligen redan en spikad finalplats sen är det upp till svenska folket att välja mellan Alice och Robin. Om jag ska vara ärlig tippar jag på Alice men ingenting är omöjligt :)

Morgondagen och söndagen är oklar. Det kanske blir lite fest hemma hos B imorgon. Men jag har satt upp mig på jobb på Ardagh söndag förmiddag men har inte hört ett ljud från skiftchefen så tror nog inte att jag behöver jobba men han är rätt bra på att höra av sig i sista minuten också för den delen. Hur som helst är jag tacksam för att helgen är här...

Ha en bra helg, puss L

Parfym.se

En ny favoritbutik på nätet! Mycket bra priser på parfymer, smink och övriga produkter. Därifrån kanske en och annan julklapp kommer att beställas hem lagom till jul? Om inte annat så till mig själv ;)

Idag hade vi prov i Rehabilitering och habilitering, så nu är ännu ett avklarat. Nästa moment har jag inte riktigt koll på och orkar inte ta del av det just nu heller. Känns skönt att inte behöva tänka på nåt som måste göras just nu.

I eftermiddags åkte jag med Bella och Madde till Borås för att handla lite. Hittade direkt inget i julklappsväg idag heller, det blir svårare och svårare för varje år att hitta passande klappar till familjen tycker jag. Man vill ju inte köpa kalsonger till pappa varje år, smycken eller liknande till syrran och pyjamas etc till mamma. Men nu vet jag väl på ett ungefär vad jag ska köpa iaf, tur att jag inte är ute i sista minuten än hehe.
Passade även på att gå bort till studion också så nu har jag äntligen bokat en tid för gaddning, så nästa fredag 16.30 gäller det. Gissa om jag kommer att vara rejält nervös eller inte ! Vid sånna här tillfällen skulle man nästan haft tillgång till lite lustgas haha :)

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och somna till några sjukt roliga avsnitt av Sunes jul ! Och som avslutning för denna dagen bjuder jag på en skit bra låt med Volbeat.

Sleep tight.


21

Idag är det 21 dagar kvar till julafton för er som inte visste det haha =)

Slapp dag i skolan faktiskt, började 9.15 och har haft Medicinsk grundkurs/Omvårdnad hela dagen. Sista lektionen Rehabilitering och habilitering utgick bara för att vi är så bra på att fjäska för Margaretha, hon älskar oss haha. Nä men vi har prov imorgon så då tyckte vi att vi kunde få plugga på valfri ort. Så slutade redan klockan två idag !
Är klar med inlämningsuppgiften i Medicinsk grundkurs/Omvårdnad nu med :) Går väl att finslipa lite kanske men går att skicka in när som helst. På måndag har vi muntlig redovisning så ska väl bara lära in det lite också. Annars är det ganska lugnt på skolfronten för min del just nu vilket känns jäkligt gött. På fredag åker Tobbe, vår svenska b lärare, till Stockholm för att kolla på Robin fick jag höra innan med så har bara en lektion på fredag. Det känns ju inte så jätteroligt att åka dit för 70 minuter samhällskunskap så får väl hoppas på att vi får ledigt på den lektionen också.

Nu är den beställd med :) Från asos för endast £ 9.79 ! (synd att man inte kunde få hennes läppar på köpet heheh) När jag får hem bikinin kommer jag ju inte längta ännu mer tills vi åker... 8 veckor kvar !!



Mamma och pappa ska på julfest med deras skiftlag ikväll så jag ska väl vara lite fyllechaffis, annars blir det bara tevetittande och att plugga inför morgondagens prov resten utav dagen/kvällen.

Pusss


Fonten

Ja ni vet ju det där om den perfekta fonten... I varje reklam paus på Desperate Housewives har jag satt mig vid datorn och fixat med ett typsnitt som jag hittat. Jag vet inte om jag hittat den perfekta men jag gillar den skarpt! Nu ska jag bara bestämma mig om hur jag ska göra den, lodrät eller från nacken ned längs ryggraden en bit ? HJÄLP! På fredag ska jag till tatueringsstudion, det får inte dyka upp något hinder denna gången. Annars börjar detta kännas ganska löjligt ... Texten är jag iaf 100 % säker på.

Gå in på denna sidan om ni vill kika på tatueringar eller få inspiration, där finns hur mycket som helst.

God natt på er !

Julklappar

Idag var vi som sagt lediga från skolan pga att det var öppet hus för Tranemos och Svenljungas nior. Så jag och tjejerna drog till Gekås för bland annat lite julklappsinhandling . Jag hittade dock bara till pappa så jag har till syrran kvar och så ska jag köpa en gemensam julklapp till mamma och pappa men det vet jag redan vad de ska va. Sen så blev det såklart shopping till mig själv. T-shirtar och sockar köpte jag till mig själv inne på Gekås, sen var vi inne på Scorett outlet där jag köpte två par skor haha :) Alltid köper jag skor, men jag bara älskar skor. Så nu har jag ett par nya svarta stövletter och ett par svarta pumps. Jag ska nog ta och räkna mina skor en gång men jag kan garantera att jag inte är värre än min syster, hennes är nog oräkneliga och dessutom mestadels oanvända. haha

Nu har jag inget mer att se framemot denna veckan tror jag. Bella försöker dra med mig ut på krogen på fredag men vet inte om jag orkar ? Pengarna räcker ju kanske inte, jag har ju lagt ut dom på skor istället för både julklappar och nöjen haha, inget ovanligt. Palla åka buss eller betala dyr taxi... Får se hur helgen artar sig. Det är ju trots allt bara onsdag imorgon och alltså mitten på veckan.

Ikväll blir det att läsa på inför ett prov imorgon/på torsdag? och titta på Desperate Housewives klockan 21.

Kram kram

RSS 2.0