300309

Måndag. Ny vecka. OCH SOMMARTID ! Underbart !
Sitter i skolan just nu, ska iväg och luncha på hotellet eller på Fiket om en liten stund. Var ingen god mat här på skolan idag.

Helgen var bra, jobbade fredag och söndag. Så firade vi ju pappa i lördags, blev en lyckad kväll . Fick lite ågren bara över att jag skulle vara fyllechaffis som sagt men hade ju trevligt ändå hehe. Idag har jag ont i min högra arm, det hade jag fan inte igår konstigt nog. Jävla träningsvärk från bowlingen alltså :P

Upp med tuppen i går, minst sagt. Ställde fram klockan en timma innan jag somnade. Vaknade halv sju, gjorde mig iordning och gick ut och skrapade rutorna på bilen. Så kommer mamma ut och säger att klockan bara är 6. Vadå 6 ?? Då hade jag varit så smart att ställa om klockan innan tolv men jag visste ju inte att mobilen skulle ändra om klockan automatiskt.. Så det var bara att gå in och lägga sig igen haha. Men det slutade inte här. Sen när klockan väl blev tio i sju och jag skulle åka till jobbet så kommer jag ut och ser att min bildörr står öppen. Då hade den inte stängt sig när jag smällde igen den innan jag gick in igen, så de var ju helt omöjligt att få igen den. Jag får såklart panik, stått om kämpat ytterligare en gång för att få bort isen från rutorna och så kan jag ändå inte ta bilen till jobbet.. Tur att man har tillgång till mammas och pappas bil säger jag bara.. Sjukt var det. Sen kan ju jag säga att jag var astrött resten utav dagen och jag gjorde en massa konstiga saker haha.. Galet.

Hoppas ni haft en bra helg :)
Puss

Grattis pappi



Idag fyller pappa 50 bast, inte illa hehe ; ) Var i Tranemo och köpte en jättefin bukett innan men han och mamma är inte hemma så han får den sen. Tänkte vart lite kreativ och komma på ett bra citat eller tal typ som jag kunde skriva på kortet men min fantasi och kreativitet är inte alls på topp idag så det får bli ett vanligt grattis om inget annat slår mig sen haha.

Vid halv fem åker vi hem till syrran och P , sen vid sex har vi bokat bord på på Oliven och klockan åtta ska vi bowla på Katrinedal. Så de ska väl bli  trevligt : ) Bara att jag ska jobba imorn så jag har tagit på mig att vara fyllechaffis, så för min del blir det cola light hela kvällen tyvärr hehe.

Ha en bra lördag !

Och så var helgen över igen...

Jag tycker att rubriken säger allt. Det är tråksöndag och ännu en skolvecka ligger framför en, kan det bli värre ? Näe jag är inte säker på det.
I fredags köpte jag en ny bil så numera kör jag runt i en röd audi 80 hehe. Gött gött :) Kvällen spenderades tillsammans med Jerker, Bella och Edvin. Vi åkte in och käkade på Harrys och sen satt vi och drack hemma hos Bella. Det var trevligt som vanligt :)
Förövrigt har helgen varit rätt lugn, har inte hänt alltför mycket. Gött att Frölunda vann matchen igår, kan ju säga att det gjorde min lördagskväll till det bättre hehe ; )

Ikväll blir det Beck och sen ska jag sova. Är trött som vanligt, jag måste lida utav kronisk trötthet eller något ??! Ska köpa Chi San, ett naturläkemedel som dom gör reklam om på teve som ska motverka trötthet. Inte nån som testat det eller? Skadar ju iallafall inte att prova :)


Torsdag

Bara fredagen kvar sen är det helg igen ! Veckan har gått fort och som tur är har vi inte haft mer än ett prov som också gick bättre än jag trodde att det skulle gå. Kände inte alls att jag kunde men sen släppte det, plus att vi hade prov i ett område till som jag totalt missat men de va om diabetes så de va ju lugnt hehe.

Igår sålde jag min bil också , la upp den på blocket i måndagskväll tror jag det var och igår fick jag sålt den ! Måste ju erkänna att det kändes sorgligt att bli av med den men de var positivt också, rostig som den var. Fick iaf tillbaka i princip alla pengar som jag själv köpte den för så det känns ju inte liiite lockande att shoppa upp de tusen lapparna men nej, imorgon kanske jag och pappa åker och kollar en audi så pengarna kommer ju ändåså gå till en bil igen. Ska iallafall bli skönt att gå upp några årsmodeller och byta till en något bättre bil, jag är ju besatt av audi så : P

I tisdags kom klänningen från Nelly, jättefin var den. Så den blir det väl att jag har på mig på studenten , 84 dagar kvar !

Ikväll blir det hockey . Frölunda slåss om en finalplats mot HV71 av alla lag så det lär ju bli bra match om bara inte Frölunda gör bort sig vill säga : P

SUCK

Hemma igen - och nu ska jag gå ut och gå. Långt.
Hejdå.

Måndag

Sitter hemma nu och väntar på att åka tillbaka till sista lektionen, engelska b. Fan vad jag hatar den jävla lektionen. Hade jag inte läst engelska så hade jag fått sluta redan kl 11 men nu har man ett jävla hål däremellan istället och man blir ju verkligen jättemotiverad till att gå på den när den ligger sist på schemat och allt. Värdelöst är det, vet inte hur många måndagslektioner jag har hoppat över ... Ångrar fan att jag inte valde historia a eller nåt istället. Nu är det tack och lov bara 5 veckor kvar tills vi avslutar skiten eftersom vi går ut på fyra veckors apu vecka 19 vilket betyder att det bara är 10 lektioner kvar, förhoppningsvis mindre ändå.

Har letat efter ett passande foto som man ska ha på studentplakatet men de var inte det lättaste. Jag och syrran var ju dumma och klippte typ ut en massa kort när vi var små och satte upp en massa på våra dörrar till rummen och skrev kommentarer på dem så nu har vi typ inga på mig själv hehe, bara fula. Men men nåt ska man väl få fram !

Idag är det ju ansökningsstart till högskolan i Borås med. Blev medlem på studera.nu innan så får ju vänta tills jag fått hem lösenord och så på posten innan jag kan söka in, sen får vi väl se hur det går. Ska iallafall bli intressant, tråkigt att man ska behöva bli dömd efter betyg bara. Jag är ju tyvärr inget MVG-barn men man kan faktiskt passa jättebra som vårdpersonal även fast man inte har VG och MVG i alla ämnen, tycker de handlar mest om bemötande, empati och vilken människosyn man har. Det handlar ju liksom om att ha ett professionellt förhållningssätt. Har man inte de så kan inget betyg i världen göra att man passar bättre in i en yrkesroll än någon med bara Godkända och Väl godkända betyg.


Fredag den 13 - igen

Andra månaden i rad har vi fredag den 13, de minns jag inte ifall jag varit med om innan :) Men har änsålänge inte haft någon otur..

Nu har helgen infunnit sig igen. Sitter här och håller på med ett arbete om katetrisering, har deadline tills inatt. Inte så roligt att behöva sitta en fredagseftermiddag men vad gör man.. Igår jobbade jag så då hade jag inte tid och måste passa på att ta varje jobbtillfälle jag får. Har bara 2 inbokade dagar framöver, ska inte jobba nåt förrän den 29 nu och en dag på lovet. Får väl hoppas på nån sorts epidemi bland personalen på påsklovet så jag får nån mer dag haha, hade fått ta måndagskvällen den 6:e också men då ska ju vi till Gislaved och fixa balklänningarna. Att jobba på Ardagh nu är ju inte att tänka på :(

Måste verkligen hålla i mina pengar nu och bara handla nödvändiga kläder och saker. Jag beställde faktiskt hem en klänning från Nelly innan, kanske kan passa till studenten? Hoppas den är lika fin i verkligheten bara :)


090311

Jag är 92 dagar från studenten och jag dööööör snart. varför varför varförrrr i helvete ska alla lärare kräva att få in arbeten och ha prov samtidigt ?! Ge mig en tidsmaskin !!!!!!!!

Jag hatar att mitt liv bara består utav skola hela tiden. Jag är där på dagarna, jag ägnar min tid åt den när jag kommer hem från skolan som ska kallas fritid.

- Linda, vad gör du på fritiden?
- Jo, jag pluggar! Jag har ingen fritid för jag hinner knappt umgås, jobba eller träna.
Det är därför jag har sån stor lust att lägga ned så mycket tid jobbet jag får hem EFTER skolan. Och vet du vad jag får för det? 1050 kr i månaden som skadestånd och därefter möjligheten till ett piss jobb i framtiden.

SUCK.


Internationella kvinnodagen

Nu har det gått ett par dagar igen sedan jag uppdaterade bloggen. Har ingen skrivarglöd precis haha.
Idag är det ju internationella kvinnodagen, tycker inte att den utnyttjas fullt ut. Det borde vara så att alla kvinnor ska vara lediga denna dag, riktiga "tjejfilmer" visas på teve, i butiker borde dom rea ut kläder, skor, smink osv osv. Man kan nog hålla på ett tag med det där. Det hade iaf vart en riktig kvinnodag hehe. Varför finns den annas liksom ? ;)

Helgen har iallafall varit riktigt lugn. I fredags jobbade jag 15 - 21, sen åkte jag hem till Jerker . Började kolla på Nyckeln till frihet men jag somnade efter halva filmen, blir rätt segt och se en film på över 2 h. Igår åkte vi ut en sväng i Gällstad och typ precis när vi kommer in på Lager 157 så går deras brandlarm så det var bara att gå ut igen haha. Det var nog inte meningen att jag skulle handla nåt ;P Så då åkte vi hem igen och kollade klart filmen hehe.
På kvällen sen åkte vi till Borås och hälsade på syrran och P . Käkade tacopaj, godis och kollade på Nattbuss 807. Det var nog 2 årsen jag såg den sist hehe, ful men bra faktiskt. Den är ju trots allt verklighetsbaserad!

Idag har det bara varit lugnt, kollat på Låt den rätte komma in och så. Blir väl en fortsatt lugn kväll.
Imorgon börjar vi typ inte förrän 11, men åker väl till skolan så jag är där vid 10 tiden eller nåt. Har en del skolarbete som måste göras ! På kvällen sen ska jag och ett gäng ut till Vegby och festa i Johans stuga hehe, ska bli riktigt trevligt ;D Är inte helt omöjligt att vi stannar där tills på onsdag och åker till skolan därifrån men får väl se hur länge jag står ut haha. Ska iallafall försöka få med mig min kamera för en gångsskull :)

Puss


Pavlov, Watson & Skinner

Lugn dag i skolan! Onsdagar är ju rätt sköna förutom att sovmorgonen är borttagen. Annars får vi styra raster och sånt lite hur vi vill. Jag och Bella hade katetersättning på vår provdocka Svea idag på omvårdnaden med, mycket roligare med praktiska lektioner :)

Imorgon har vi prov i Psykologi A , så nu sitter jag och läser om Pavlovs betingade/obetingade stimulus och respons, om Watsons positiva och negativa betingning och om Skinners alla förstärkningar osv osv... I don't wanna dooooo it.
Fruktansvärt jävla krångligt.

Vi ska däremot till högskolan i Borås på förmiddagen så de är ju positivt :) Ska på tre olika föreläsningar och så hoppas jag att vi får tid över att se oss om lite, är ju så nyfiken på sjuksköterskeprogrammets salar och grejer ! Håller på fram till 12 tiden, sen åker vi väl tillbaka till skolan tyvärr. Hoppas på en intressant förmiddag iaf.

Som ni kanske förstått ska jag ägna resterande tid utav dagen att plugga inför provet. Hade velat gå ut och gå egentligen men får se om jag hinner med det ? Är så jävla skoltrött nu, vet inte vart jag ska hitta ny energi när man inte ens hinner göra annat på fritiden än
skola : ( Tur att veckodagarna går fort, annars hade jag gått under. Som de känns nu så ska jag inte läsa vidare till hösten, det får vänta till våren eller ett år till men man vet ju inte hur man känner efter sommaren och sommarjobbet.. Jag vet iaf att jag inte vill jobba som usk hela livet. Usch, detta funderar man fan på 24/7 nu för tiden ! PANIK inför framtiden eller vad ??

Tandläkaren

Skulle ju som sagt till tandläkaren halv fyra idag och laga. Det hela var över på 15 minuter... och jag som våndades så över att gå dit haha ! Så löjlig man är egentligen, det gjorde ju inte ens ont och tog ingen bedövning. Var ju dock ett "litet" hål, hade ju vart liiite värre om de vart en rotfyllning som jag skulle göra. Men men, nu är det gjort så nu behöver jag inte gå dit förrän om 1 år igen, gött det ;)



Haha ja så kan de gå !

Nu var det längesen

Hey ! Har tagit ett litet blogguppehåll som ni kanske märkt av hehe. Blir lätt att man inte uppdaterar om man inte gjort det på ett par dagar, och nu var de ju nästan en vecka sen så...

Kanske ska dra helgen lite kort,
i fredags jobbade jag på glimringe, välbehövligt innan månadsbytet kan ju tilläggas eftersom februari månad inte bestod av mycket jobb! I lördags körde vi på bowling i u-hamn. Köpte hem pizza och satt hemma hos Jerker innan vi drog dit. Gick väl inte så jättebra att bowla den här gången men hängde inte surläpp för det hehe. Var en mycket trevlig kväll , varken för mycket eller för lite dricka :) Vaknade upp av ett sms från bella som sov i rummet jämte strax efter 10 dagen därpå och vid ett tiden åkte vi in till Borås, shoppade lite onödiga kläder och käkade thai.

Nu är man återigen tillbaka i verkligheten, rätt lugnt i skolan idag också. Fick assistera Ulla vid kateterinsättning och ska väl fortsätta med de själva på onsdag för att lära oss det, gött med praktiska övningar istället för teoretiskt hela tiden!

Morgondagen blir definitivt ingen bra dag. Ska till tandläkaren halv fyra och laga ett "litet hål" som de så fint kallade det. Jag.vill.inte.laga.nåt.jävla.hål.

RSS 2.0